icon

Je 10 eur veľa za lístok na Elán?

4. feb 2024

Ahoj, idete niekt na elan ? Neni 10e moc za jeden lístok? Predsa len sama tam nejdem alebo by som teda nešla a vyjde to moc

Strana
z2
limoncino
5. feb 2024

@yoxinka tak my chceme ísť aj s dcérou, ona ich miluje, takže tá cena je hrozna. Ale nič oproti nášmu vysnívanému Tomorrowland u, tam to začína na 1200 eur

dm1
Autor odpoveď zmazal
dm1
Autor odpoveď zmazal
dm1
5. feb 2024

@yoxinka tych 75e stoji jedine v Bratislave a este aj VIP statie a nejake sedenia ale mas tam aj za 40e. A v inych mestach v pohode aj za 30e kupis tak nieje podla mna fer a porovnatelne ked napises ten najdrahsi listok :p. Teda okrem uplnych VIP

yoxinka
5. feb 2024

@dm1
Prepáč, ale hádam viem, koľko som platila za lístky. Tribúna A, sedenie, 75€ a áno, je to BA.

dm1
5. feb 2024

@deti95060810 tak to nemozes tak brat kazdemu sa ine paci :p. Ja sa nahodou na Haberu tesim prvy krat ho nazivo uvidim kedze na Topfeste nam to pre pocasie nevyslo. Nemusel ani nic nove naspievat proste to je nase mladi a vyblbneme sa na to. Mam rada rozne zanre ale jeho si rada pozriem. A ten listok nestoji normlany 75e iba v BA niektore listky inak inde su aj za 30e

dm1
5. feb 2024

@yoxinka ved ano pisem ze niektore ale su tam aj za 40 statie. V inych mestach v pohode aj za 30e

Strana
z2