Je 28. október 2024 pracovný deň?
Dobry, je prosim 28.10. sviatok, ze sa nepracuje alebo sa normalne pracuje. Lepsie ide sa do skoly?Alebo nejde sa do skoly?🙂
Autorka, nabudúce radšej napíš do googlu. Dozvieš sa rýchlejšie odpoveď a predídeš hádkam.
@jaja20 vidíš a nemáš problém mňa zhodiť, ale keď to niekto iný spraví, tak to vidíš ako problém.
Ja nie som dokonalá a tiež sa pár krát spýtam na absolútne blbosti ( možno pre ostatných).
Opakujem keby tam nebol ten komentár, že sa autorovi nechce čítať, tak by neprišla žiadny spŕška komentov.
A znova opakujem, ukáž mi kde má @h2 zmazany komentár, vraj za nadávky autorke.
HM 🤔
Lebo ja som reagovala len na to, že ideme poučovať ostatných a pritom tiež nie sme bez viny, však? A čo tým učíme nové generácie? To sú tvoje slová. Akurát sa to obracia proti tebe.
@ljzozv Ona myslela doriiisin komentár. Mňa tak nejak pripojila k tomu 😆. Pritom ja som ju len chcela vyviesť z omylu, že dospelým sa tu za blbé otázky nenadáva. Hlavne, ze potom mi poslala obrázok, že niekedy je lepšie nereagovať (tak som už ani nereagovala), ale ona sa tým zjavne neriadi. 🙃
@ljzozv Žena, veď ty vôbec nechápeš podstatu tejto diskusie 😄
Prečítaj si ešte raz od začiatku,o čo tu ide. A potom možno pochopíš,že to, čo som ti napísala,bolo presne v súlade s tým,čo presadzuje doriis,t.j., že nadávanie do sprostých je úplne normálne. Aj keď ten jej hlavný nenávistný príspevok admin našťastie zmazal, čiže ty ani netušíš, čo tam bolo.
( P.S. Samozrejme, že z mojej strany je to myslené ironicky, keďže ja nie som zástancom urážania )

@janai1 však čo by robili bez MK, že?? Lepšie je, keď to niekto za nich nájde.