icon

Je 28. október 2024 pracovný deň?

30. sep 2024

Dobry, je prosim 28.10. sviatok, ze sa nepracuje alebo sa normalne pracuje. Lepsie ide sa do skoly?Alebo nejde sa do skoly?🙂

Strana
z2
bessie12
1. okt 2024

@janai1 však čo by robili bez MK, že?? Lepšie je, keď to niekto za nich nájde.

estellas
1. okt 2024

Autorka, nabudúce radšej napíš do googlu. Dozvieš sa rýchlejšie odpoveď a predídeš hádkam.

ljzozv
2. okt 2024

@jaja20 vidíš a nemáš problém mňa zhodiť, ale keď to niekto iný spraví, tak to vidíš ako problém.
Ja nie som dokonalá a tiež sa pár krát spýtam na absolútne blbosti ( možno pre ostatných).
Opakujem keby tam nebol ten komentár, že sa autorovi nechce čítať, tak by neprišla žiadny spŕška komentov.
A znova opakujem, ukáž mi kde má @h2 zmazany komentár, vraj za nadávky autorke.
HM 🤔
Lebo ja som reagovala len na to, že ideme poučovať ostatných a pritom tiež nie sme bez viny, však? A čo tým učíme nové generácie? To sú tvoje slová. Akurát sa to obracia proti tebe.

h2
2. okt 2024

@ljzozv Ona myslela doriiisin komentár. Mňa tak nejak pripojila k tomu 😆. Pritom ja som ju len chcela vyviesť z omylu, že dospelým sa tu za blbé otázky nenadáva. Hlavne, ze potom mi poslala obrázok, že niekedy je lepšie nereagovať (tak som už ani nereagovala), ale ona sa tým zjavne neriadi. 🙃

jaja20
2. okt 2024

@ljzozv Aha, takže ty si vlastne vôbec nevedela,o čom píšem, hlavne, že si to komentovala. Čiže bude úplne v poriadku, keď ti napíšem, že si sprostá a nevieš čítať s porozumením. Však?

ljzozv
2. okt 2024

@jaja20 toto si fakt napísala a pritom presne toto vyčítaš ostatným? Nevieš si priznať, že si sa pomýlila a @h2 si označila omylom?
Ja teda neviem čítať s porozumením? Ako teda označíš seba, keď si napísala niečo niekomu čo nie je pravda?
A kde ti nadávam?

jaja20
2. okt 2024

@ljzozv Žena, veď ty vôbec nechápeš podstatu tejto diskusie 😄
Prečítaj si ešte raz od začiatku,o čo tu ide. A potom možno pochopíš,že to, čo som ti napísala,bolo presne v súlade s tým,čo presadzuje doriis,t.j., že nadávanie do sprostých je úplne normálne. Aj keď ten jej hlavný nenávistný príspevok admin našťastie zmazal, čiže ty ani netušíš, čo tam bolo.
( P.S. Samozrejme, že z mojej strany je to myslené ironicky, keďže ja nie som zástancom urážania )

jaja20
2. okt 2024

@ljzozv A h2 som vtedy označila preto,lebo s ňou súhlasila.

Strana
z2