Je AAA auto dôveryhodný predajca áut?
Zdravim že na tejto firme sa neda verit lebo klamu, je to pravda?
@anonym_autor áno aj ja som im naletela pred X rokmi,.bola som mladá a neskúsená
My sme tam kúpili auto pred piatimi rokmi (rok výroby 2015). Nemáme s ním problém. Ale muž sa v autách vyzná a bol s nami aj zať, ktorý bol naozaj odborník.
@anonym_autor tiez neodporucam. My sme tam auto predali a teda ked som si potom pozerala inzerat o nom, tak totalne klamstva. Dali nam menej penazi este k tomu ze bolo burane a 4 majitel a oni napisali ze po prvom majitelovi a top stav, buracku ani neuviedli
@anonym_autor bývalý kolega mi tam robil a povedal mi, aby som sa im oblúkom vyhla...
nekupovala by som cez nich. dovody nebudem zverejnovat.
v zivote by som tam auto nekupila a uz ani nepredala. Nevedeli sme odhlásiť auto z poistky lebo tahali cas. Plus v zmluve sme mali že do roka ak sa objavi vada, mozu nam auto aj vratit...to auto malo 10 rokov, bolo v top stave ale ja fakt neviem garantovat že nic sa nepokazí. Plus dalsia vec je ze oni mohli cokolvek pomenit, na co ja uz dosah nemam...ake hlavne ze na nom lietali v celej SR. Radsej predam nabuduce pod cenu komukolvek, ale do Aaa uz nikdy viac
Naco zakladas dalsiu rovnaku temu, ked uz je tu ich desiatky
My sme tam kúpili auto pred piatimi rokmi , musím zaklopať , že šľape ako hodinky … 🙂
Záleží či chceš predat alebo od nich kúpiť..Ak kúpiť a kúpiš 10-15 ročné auto tak sa netreba diviť v akom stave bude lebo stále musiš so skrytou vadou počítať..v našom okolí je vela ľudí čo od nich kúpili auto vrát.nas a nebol problem,ale kupovali sme predvadzačku do 5000 tisíc km
Naco zakladas dalsiu rovnaku temu, ked uz je tu ich desiatky
@sweet20 koment úplne zbytočne
Normálne vyhliadnut auto a overiť cez vin. Nemáme stým problém a tak isto vás oveje predajca na Bazoši ako oni
Auto si hľadajte u autorizovaných predajcov nových vozidiel, ktorí ponúkajú na predaj jazdené vozidlá, ktoré vykúpili od zákazníkov na protiúčet.
My sme tam kupili auto. Mali sme ho 8 rokov. Bez jedinej poruchy.
@anonym_autor my sme odtiaľ mali naše prvé auto, niektorí rodinní príslušníci majú tiež odtiaľ autá, podaktorí opakovane a zatiaľ žiaden problém nikto nemal ani pri kúpe, ani s autom 🤷
Vlastnu skusenost nemam,ale kamarat tam par rokov robil a vzdy vravel,ze od nich nech nekupujeme
@anonym_autor ja som mala od nich auto a slúžilo mi 10 rokov 👌 ale teda neviem ako sú na tom teraz.. Píšem skúsenosť spred mrte rokov 😁
AAA auto vykupuje autá od ľudí, ktorí potrebujú peniaze hneď, takže pod trhovú cenu. Niekto im predá dobré auto lebo nemôže alebo nechce čakať dlhšie s predajom a niekto im predá auto preto, lebo auto je v zlom stave a potrebuje sa ho zbaviť. AAA auto vykupuje všetko, takže kúpa auta tam je lotéria. Navyše tlačia do splátkového financovania, čo auto predraží.

@anonym_autor my sme odtiaľ kúpili auto, už nikdy viac. A to sme im dali šancu aj napriek negatívnej skúsenosti mojej maminy. Kupovali sme 6 ročne auto, najazdené 65 tisíc. Po 2 rokoch odišiel motor, v servise si myslia, že to budú stočené km. Motor bol v otrasnom stave, jazdíme s ním len po meste prevažne.