Je Aupark otvorený na Veľký piatok?
"Vybrane sluzby a restauracie" (aupark BA)
Ach môj boze
@luliu niesme z Ba tak nemusis tu bozekat.. normalne som sa opytala ci nam nie je zbytocne cestovat s babatkom niekolko hodin .. kedze ma byt zajtra uprsany den a nemame nic ine na programe a do ba konkretne do obchodov sa chystame uz par dni..
obchody su vo sviatky zatvorene. teda v piatok, v nedelu aj v pondelok.
Obchody sú zatvorené rovnako na celom Slovensku
s bábätkom po Auparku je fakt " plán" 👍
poslednych cca 7 rokov ste zili v jaskyni, ze ste si nevsimli, ze su vo sviatky obchody zatvorene?
Ani tie v BA niesu vynimka. Takze sa tam prezeniete uplne zbytocne. Teda za predpokladu, ze mate v plane obchody typu haby, obuv a podobne.
Ak chces ist do kina, tak nech sa paci, to bude fungovat.
a fitko bude fungovat tiez...
a aj kavu ci nieco pod zub si budete vediet dat.
kde su cz sviatky otvorene obchody, nikde !
Môžeš byť aj z Mozambiku, ale na Sviatky je všetko pozatvárané...už roky!!! Kde si žila doteraz?
@mondolina inteligetný ,vlastne taký typický ...nechcem povedať pre koho , to by sa urazilo vela ludí
Táto otázka každý rok, nesklame😀
No prechadzat sa pod strechou a do kina mozete. Inac nerozumiem, na nakupy s babatkom mozes ist predsa v hocijaky pracovny den alebo cez vikend mimo sviatkov..
A máme to tu znova 👏🏻👏🏻👏🏻 . Autorka myslíš si,že v Bratislave platia iné pravidlá ako na celom Slovensku? Už to takto funguje dosť dlho
Kludne sa posunte o par km dalej, v Rakusku si nakupite... A teda tajomstvo - aupark ma vlastnu stranku s informaciami...
Ja nemám slov........ Radšej.
Uz je to tu…🤭
@mondolina co ak potrebujeme nieco konkretne ? 🙂 z nejakeho obchodu co inde nie je.. mam cakat kym bude mat 15 rokov?
aj ten obchod čo inde nie je bude zatvorený...
Autorka- ak nie si exkluzivny klient a nemas dohodnute, ze len pre vas dany obchod otvoria, tak aj ten bude zatvoreny....
Co by nemohla bozekat ??? Co ked niesi z BA 😃 . To je specialny nakupak na slovensku ? A ty si to nevies za 3sekundy hodit do google ? Vsade na Slovensku mas obchody zatvorene,kaviarne ,restiky mozu byt otvorene. To vie kazdy pricetny , dospeli clovek bez pytania .OCH BOZE...
tak keď " niečo konkrétne" potrebuješ, určite to nekúpiš na Veľkonočný piatok🙈 stačí tam ísť keď bude otvorené...nemusíš čakať do 15r., stačí do zajtra😉...
S bábätkom do auparku v čase sviatku 🤦♀️🤣🤣🤣 ty nebudeš najostrejsia ceruzka v peračníku

Nie.