icon

Je Aupark otvorený na Veľký piatok?

17. apr 2025
Strana
z2
dzulli1980
17. apr 2025

Nie.

deedol
17. apr 2025

"Vybrane sluzby a restauracie" (aupark BA)

luliu
17. apr 2025

Ach môj boze

autor
17. apr 2025

@luliu niesme z Ba tak nemusis tu bozekat.. normalne som sa opytala ci nam nie je zbytocne cestovat s babatkom niekolko hodin .. kedze ma byt zajtra uprsany den a nemame nic ine na programe a do ba konkretne do obchodov sa chystame uz par dni..

deedol
17. apr 2025

obchody su vo sviatky zatvorene. teda v piatok, v nedelu aj v pondelok.

patka06
17. apr 2025

Obchody sú zatvorené rovnako na celom Slovensku

mondolina
17. apr 2025

s bábätkom po Auparku je fakt " plán" 👍

elanor
17. apr 2025

poslednych cca 7 rokov ste zili v jaskyni, ze ste si nevsimli, ze su vo sviatky obchody zatvorene?
Ani tie v BA niesu vynimka. Takze sa tam prezeniete uplne zbytocne. Teda za predpokladu, ze mate v plane obchody typu haby, obuv a podobne.
Ak chces ist do kina, tak nech sa paci, to bude fungovat.

elanor
17. apr 2025

a fitko bude fungovat tiez...
a aj kavu ci nieco pod zub si budete vediet dat.

renesance80
17. apr 2025

kde su cz sviatky otvorene obchody, nikde !

mandarinka555
17. apr 2025

Môžeš byť aj z Mozambiku, ale na Sviatky je všetko pozatvárané...už roky!!! Kde si žila doteraz?

renesance80
18. apr 2025

@mondolina inteligetný ,vlastne taký typický ...nechcem povedať pre koho , to by sa urazilo vela ludí

1sally12
18. apr 2025

Táto otázka každý rok, nesklame😀

majka99999
18. apr 2025

No prechadzat sa pod strechou a do kina mozete. Inac nerozumiem, na nakupy s babatkom mozes ist predsa v hocijaky pracovny den alebo cez vikend mimo sviatkov..

tetapetra
18. apr 2025

A máme to tu znova 👏🏻👏🏻👏🏻 . Autorka myslíš si,že v Bratislave platia iné pravidlá ako na celom Slovensku? Už to takto funguje dosť dlho

zic
18. apr 2025

Kludne sa posunte o par km dalej, v Rakusku si nakupite... A teda tajomstvo - aupark ma vlastnu stranku s informaciami...

bielasovicka
18. apr 2025

Ja nemám slov........ Radšej.

guudy
18. apr 2025

Uz je to tu…🤭

vevesh
18. apr 2025

@zic v rakusku nemaju tiez sviatok?

autor
18. apr 2025

@mondolina co ak potrebujeme nieco konkretne ? 🙂 z nejakeho obchodu co inde nie je.. mam cakat kym bude mat 15 rokov?

deti95060810
18. apr 2025

aj ten obchod čo inde nie je bude zatvorený...

vevesh
18. apr 2025

Autorka- ak nie si exkluzivny klient a nemas dohodnute, ze len pre vas dany obchod otvoria, tak aj ten bude zatvoreny....

tetapetra
18. apr 2025

@vevesh dnes nie až nedeľa, pondelok

vevesh
18. apr 2025

@tetapetra pre urcitych ludi sa robia taketo sluzby po dohode a €€€€€ extra, aj v taketo sviatka🙃 netusim, ci autorka patri medzi takuto klientelu...

lienka.7
18. apr 2025

@autorka
Stačí pozrieť web... inak zaujímalo by ma, čo také "u vas" nemajú, keď musíš niekoľko hodín cestovať do BA 🤔😁
Pripadás mi ako východniari, ktori sú robili "vylety" do Ikei kedysi 🤦‍♀️
Ak si teda chceš dat suschi alebo pastu, tak to by malo byt otvorene😉

ivik4
18. apr 2025

Co by nemohla bozekat ??? Co ked niesi z BA 😃 . To je specialny nakupak na slovensku ? A ty si to nevies za 3sekundy hodit do google ? Vsade na Slovensku mas obchody zatvorene,kaviarne ,restiky mozu byt otvorene. To vie kazdy pricetny , dospeli clovek bez pytania .OCH BOZE...

mondolina
18. apr 2025

tak keď " niečo konkrétne" potrebuješ, určite to nekúpiš na Veľkonočný piatok🙈 stačí tam ísť keď bude otvorené...nemusíš čakať do 15r., stačí do zajtra😉...

tetapetra
18. apr 2025

@vevesh reagovala som na to,že dnes je v Rakúsku otvorené

zic
18. apr 2025

@vevesh vyzera to, ze nie... takze v BA hladom a nudou nezhynieme, budeme mat kde travit volno 🙂 🙂 Ani frantici napriklad nemaju volno dnes (co je maly zazrak, oni maju volno stale 🙂 )

lucia13022023
18. apr 2025

S bábätkom do auparku v čase sviatku 🤦‍♀️🤣🤣🤣 ty nebudeš najostrejsia ceruzka v peračníku

Strana
z2