icon

Je Aupark otvorený na Veľký piatok?

17. apr 2025
Strana
z2
guudy
18. apr 2025

@lucia13022023 no co, do kina stale ist mozu🤭🤭🤭🤭🤭. Ked 1,5 rocne (v inej teme) moze kazdy den pozerat tv 8 hod denne….😬

sara07
18. apr 2025

žeby aupark mal niečo čo sa nedá kupit na nete, tak ako neverim

lucia13022023
18. apr 2025

@guudy aha áno, tak pardon potom 🙆‍♀️😁

done
Autor odpoveď zmazal
zuzanaete
18. apr 2025

@vevesh V AT je dnes bezny pracovny den.

vevesh
18. apr 2025

@zuzanaete
@zic
@tetapetra ja som bola v tom, ze je to sviatok, kedze sa nam pred 10 rokmi akurat na velkonocny piatok pokazilo v rakusku auto a ani zivej duse do utorka nebolo, co by to auto opravilo🫣🫣🫣ale tak zistila som, ze to pred par rokmi zrusili- dobre vediet do buducna😇

ktobytobolpovedal
18. apr 2025

@done autorka chce nakupovat..cize z odpovedi je jasne, ze sa pyta na obchody 😉

tetapetra
18. apr 2025

@done aj čítaš?
niesme z Ba tak nemusis tu bozekat.. normalne som sa opytala ci nam nie je zbytocne cestovat s babatkom niekolko hodin .. kedze ma byt zajtra uprsany den a nemame nic ine na programe a do ba konkretne do obchodov sa chystame uz par dni..

ibrunova
18. apr 2025

Nedá mi.. Už dlho sa chystáte do Ba do obchodov, tak si vyberiete na nákupy deň, keď je sviatok.

danica2711
18. apr 2025

použiť Google je rýchlejšie než vypisovať na MK. Získaš tam úplné informácie o tom, čo je prípadne otvorené a čo nie, a bez komentárov

zic
Autor odpoveď zmazal
viestta
18. apr 2025

Ked vies najst, ze ten obchod inde nie je, vies si na ich stranke pozriet aj otvaraciu dobu cez sviatky. Lebo OC moze byt otvorene aj cez sviatky, ale TEN obchod bude zavrety zo zakona.

tetapetra
18. apr 2025

@zic ty o čom točiš? To som skopirovala done, autorkinu odpoveď 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

lienka.7
18. apr 2025

@ibrunova presne... lebo zajtra sa nedá. To bude svietiť slnko a pôjdu sa prejsť na Štrbské. Dnes prší tak musia do BA sa ísť schovať do OC. 🙈

zic
18. apr 2025

@tetapetra tak to pardon 🙂

guudy
18. apr 2025

@ibrunova si to nepochopila, jej muz ma dnes volny den, tak to chceli vyuzit. Akurat im nedoplo, ze aj ini ludia mozu mat dnes volno v praci😂

ibrunova
18. apr 2025

@guudy ja už nechápem asi vôbec nič 😭

karolinakr
19. apr 2025

@vevesh inak to je pravda.Keby si bola autorka Michael Jackson, tak ti radi otvoria
Dnes je sobota, Terno otvorene, hor sa na nákupy

ekira1
19. apr 2025

Upršaný deň, tak plán pre babatko chodiť po obchodoch, pretože práve cez sviatok treba niečo konkrétne, čo sa v iný deň nedá kúpiť, len presne v ten jeden deň z 9-10 dní v roku, čo sú obchody zatvorené.. prečo ma to už na Slovensku neprekvapuje...

autor
19. apr 2025

@ekira1 nemas co robit?

autor
19. apr 2025

Dufam ze ste sa pobavili..

ekira1
19. apr 2025

Mám, behám po obchodoch, keďže dva dni nebudem môcť..

Strana
z2