Je bezpečné zdieľať osobné údaje na Tipos?
Baby ahojte. Chcem sem tam podať keno. Urobila som si účet na tipos a pýta tam občiansky, rodné číslo, číslo ban účtu a také veci. Je to bezpečné? Mate tam niektorá účet? Nechcem aby mi pravidelne strhávalo peniaze. Fakt len sem tam chcem podať to keno..
poznám to, je to bezpečné, dá sa tipovať potom cez sms a prípadnú výhru pripíše na účet.
ale ze vraj hranie hazardných hier môže ovplyvniť rozhodovanie banky pri žiadosti o napr. hypotéku, toto neviem , či fakt je tak
Je to normálne a bezpecne
Ďakujem 🙂
Je to bezpečne ale keď si dobíjaš hráčsky ucet z tvojho bankového účtu, už to dobre nevyzerá v očiach banky pri hypotéke….tipos sa da podať na každom rohu. Či už náhodne stávky alebo svoje cisla. Navyše je to anonymne.
@nikdenikto hej to je pravda, toto ma nenapadlo. Radšej to nechám tak. Ďakujem
Tak určite si to tam nedávaj. Nie ze by to bolo nebezpečné ale keď budeš chcieť úver ti nedajú.
nie je pravda, ze nadaju uver. Ja uz niekolko rokov dobijam normalne cez ucet, kazdy mesiac tak 20-30e (podavam otcovi, ked nestihne alebo sa mu kvoli tomu nechce ist). takze myslim, ze zavisi aj od toho, kolko ti chodi a kolko ostava. Jasne, ak poslednych 50 E na ucte prevedies na hazard, asi uver nedostanes...

Choď si ho podať do trafiky a máš po probléme,tam budú pýtať občiansky iba ak vyzeráš mlado ☺️