Je bicykel Woom naozaj taký dobrý?
Prosim vas je tento bicykel naozaj taky dobry? Konkretne by som chcela kupit Woom 2. Co pozeram, krasne ho potom predam s cca 50-100 eurovou stratou co by mi nevadilo. Je to to iste ako ked kupim hociaky iny za napr 100 a predam za 50. A viem, ze tie Woom bicykle idu ako teple rozky. Mna len zaujima ci je naozaj taky vynimocny ako o nom citam. Dakujem
super bike, odporúčam
@jakubrianka tak by som riešila dvojkolesove odrazadlo. Nie pomocné. Na dvojkolesovom bude rýchlejší a viac si užije jazdu ako s pomocnymi. A je to určite bezpecnejsie. Ak chcem woom tak odporúčam woom 1plus. To je pre staršie deti.
@belllinka Za tú cenu si viem predstaviť napr. Specialized, čo je už iná kvalita. Na lacnejšie treba popozerať miestnych výrobcov, napr. slovenský Kellys má dobré detské bicykle, alebo český Amulet. Woom postavil svoje PR na váhe, ale toto nie je jediný parameter a napr. do terénu, hoc len trochu hrboľatejšia lesná cesta, nie je fakt nič extra. U nás má 80% detí buď Woom alebo Puky, ale tu máš všade pekné bezpečné cyklocesty a nemáme problém bicyklom denne robiť kolečko dom-školka- obchod-voľnočasový krúžok-dom. Na Slovensku keď sa chce dieťa bicyklovať ďalej ako okolo bloku po rozbitom chodníku, sa dajú nájsť krásne cestičky v lese, takže sa viac oplatí investovať do niečoho vhodnejšieho do terénu. Plus, ako som spomínala, Woom sa teraz snaží dávať vyjadrenie za vyjadrením, aby zdôvodnil, že zlé boli vlastne testy a určite nie ich bicykel, ktorý v nich dopadol neslávne.
@annm81 bavíme sa tu o bicykli pre najmenšie deti, ktoré sa práve zozanmujú s bicyklovaním, čiže ja si myslím, že váha je v tomto prípade najdôležitejší parameter. Asi veľa 3-5 ročných detí nejazdí na hrboľatých lesných, kopcovitých terénoch a keď áno, tak nech sa samozrejme zameria na terénnejší bicykel
@annm81 mna to tiez celkom zaujima. Hladam pre drobca. Starsi mal early rider odrazadlo a bicykel potom specialized 16", tam som spoko ale ich odrazadla su nesmierne tazke v porovnani s woom a aj prve bicykle. A mam male dieta, motoricky zdatne, ale male. V 2r vazi cca 9kg, cize ci ma tahat 3kg alebo 4kg bike je celkom slusny rozdiel. Este som pozerala Frog a viem ze su dobre recenzie aj na Isla bike ale to som nevidela. Takze pokial mas nejake ine odporucane znacky, tak beriem. Ja osobne sa toho Woom bojim aj preto, ze taka super popularna znacka, ukradnu Ti ho jedna radost.
Náš začínal s funny wheels odrazadlom kde sa perfektne naučil rovnováhe. A keď išiel s 2kolesami ako širón kúpili sme bicykel s decathlonu a nebolo treba žiadne kolieska. Sadol na bicykel a do pol hodiny jazdil ako nič a mal 3r. Do 2t jazdil s jednou rukou a po stojacky. O mesiac sa vozil na pump tracku. Takže za mňa áno woom je super vo váhe. Ale najdôležitejšia je za mňa istota a rovnováha dieťaťa. Keď ma toto naučené z 2kolesoveho odrazadla + bicykel vhodný na jeho výšku tak nemusí mať 400e bicykel a krásne sa naučí jazdiť. Netlacme silou mocou 2r dieťa na bicykel len preto lebo... Radšej počkať a keď si bude iste určite sa odvezie bez koliesok
@annm81 ahoj, nemas link evl aj na novsie testy? Kludne nemecky jazyk. Tiez porovnavame woom, academy, frog, kubikes ale aj prenajimatelne.
Dobrý deň, pozeráme aj po rascal značke, s nou máte niektorá skúsenosť?

@jakubrianka ja som ich namontovala 🤷🏻♀️ Je to ten starsi model s retazou … dalsi budem brat z AT tiez starsi …