icon

Je Cibulková rozídená s partnerom?

Včera o 11:56

Cibulkova je rozidena? teda rozišli sa? Vyzerá to tak ale zase nesledujem až tak

Strana
z2
anonym_c1da7e
Včera o 12:00

Dostala ijembuca zadarmo auto?

anonym_97bcf4
Včera o 12:03
@anonym_c1da7e

@anonym_c1da7e aj keby dostala zadarmo 🙂 je to zena s velkym Z.. obdivujem ju,ako matku,manzelku...

autor
Včera o 12:08
@anonym_c1da7e

@anonym_c1da7e zdá sa mi ze áno ale nemenila by som s nou

koniarova
Včera o 12:17
@anonym_c1da7e

@anonym_c1da7e ak dostala, tak jej ho úprimne prajem. ❤️ Nech jej slúži.

anonym_dedbe9
Včera o 12:19
@anonym_97bcf4

@anonym_c1da7e aj keby dostala zadarmo 🙂 je to zena s velkym Z.. obdivujem ju,ako matku,manzelku...

@anonym_c1da7e nedostala, ma ho pozicane na spolupracu. Nie je vlastnikom.

@anonym_97bcf4 no, toto je za mna diskutabilne, viem si predstavit, ze by niektore veci mohla spravit inak s ohladom na honzu. Ale tak nemam obute jej topanky .

autor
Včera o 12:32
@anonym_dedbe9

@anonym_97bcf4 no, toto je za mna diskutabilne, viem si predstavit, ze by niektore veci mohla spravit inak s ohladom na honzu. Ale tak nemam obute jej topanky .

@anonym_dedbe9 co by mohla urobiť inak s honzom?

anonym_97bcf4
Včera o 12:50
@anonym_autor

@anonym_dedbe9 co by mohla urobiť inak s honzom?

@anonym_autor tiez ma zaujima

anonym_c1da7e
Včera o 13:00
@anonym_dedbe9

A baby prečo nema honzíka pri sebe? Veď aj doma mala opatrovateľky nie?

@anonym_dedbe9 ďakujem za vysvetlenie, len mi to nebolo jasné

anonym_426f8a
Včera o 13:07
@anonym_c1da7e

@anonym_c1da7e asi už starnem. Vôbec som nepochopila túto debatu .

katusik456
Včera o 13:15
@anonym_c1da7e

@anonym_c1da7e vysvetľovala to niekoľkokrát myslím, že kvôli tej možnosti, že na sr by takú službu nemala…. Paliatívna starostlivosť v cr to je. Nehovorím že my nemáme, tiež sme mali pri dedkovi opatrovateľky-platené sčasti nami sčasti mestom. Asi ide o to, že pri malom dieťati by fakt ťažko bola ona tou 1.opatrovatelkou hocikoľko by ich tam bolo vždy by bola Maťa ta, na ktorej celá Honzikova starostlivosť je. Nie sme v postavení, že by sme ju pochopili, len aby sle ju podporili.

anonym_c1da7e
Včera o 13:31
@katusik456

@anonym_c1da7e vysvetľovala to niekoľkokrát myslím, že kvôli tej možnosti, že na sr by takú službu nemala…. Paliatívna starostlivosť v cr to je. Nehovorím že my nemáme, tiež sme mali pri dedkovi opatrovateľky-platené sčasti nami sčasti mestom. Asi ide o to, že pri malom dieťati by fakt ťažko bola ona tou 1.opatrovatelkou hocikoľko by ich tam bolo vždy by bola Maťa ta, na ktorej celá Honzikova starostlivosť je. Nie sme v postavení, že by sme ju pochopili, len aby sle ju podporili.

@katusik456 ďakujem

anonym_c1da7e
Včera o 13:32
@anonym_426f8a

@anonym_c1da7e asi už starnem. Vôbec som nepochopila túto debatu .

@anonym_426f8a čo nechápeš prosím?

anonym_6c9e9c
Včera o 13:34

Ani ja ju nechapem, otázka na cibulkovu a v komentároch sa riesi nieco uplne ine

anonym_426f8a
Včera o 13:38
@anonym_c1da7e

@anonym_426f8a čo nechápeš prosím?

@anonym_c1da7e o kom sa bavíte. Myslela som, že o DC, splietate tam o nejakom aute a honzikovi..🙂 ijembuca? To je auto? 🙂

anonym_c1da7e
Včera o 13:46
@anonym_426f8a

@anonym_c1da7e o kom sa bavíte. Myslela som, že o DC, splietate tam o nejakom aute a honzikovi..🙂 ijembuca? To je auto? 🙂

@anonym_426f8a ijembuca na ig je maťka kavalírova či jak sa volá a honzík je jej manžel

anonym_6c9e9c
Včera o 13:49
@anonym_c1da7e

@anonym_426f8a ijembuca na ig je maťka kavalírova či jak sa volá a honzík je jej manžel

@anonym_c1da7e a co ma spolocne s cibulkovou? 😂 otázka bola na Dominiku Cibulkovu

anonym_426f8a
Včera o 13:50
@anonym_c1da7e

@anonym_c1da7e ok. Ďakujem za vysvetlenie nepoznam, nemám ig, nesledujem životy iných.. DC, iba ak z nejakých článkov v na nete..

anonym_c1da7e
Včera o 13:51
@anonym_6c9e9c

@anonym_c1da7e a co ma spolocne s cibulkovou? 😂 otázka bola na Dominiku Cibulkovu

@anonym_6c9e9c lebo ma to napadlo??

zobaka
Včera o 13:52

naposledy hovorila, ze chodia do manzelskej poradne, jeho novinari nacapali a nafotili s nejakou

anonym_6c9e9c
Včera o 14:07
@anonym_c1da7e

@anonym_6c9e9c lebo ma to napadlo??

@anonym_c1da7e divne ale ok

anonym_c1da7e
Včera o 14:20
@anonym_6c9e9c

@anonym_c1da7e divne ale ok

@anonym_6c9e9c nič divné na tom nie je

anonym_6c9e9c
Včera o 14:21
@anonym_c1da7e

@anonym_6c9e9c nič divné na tom nie je

@anonym_c1da7e maximálne divne...odpovedať na otázku o jednej osobe otázkou o druhej osobe

rozculena
Včera o 14:22

čo má Cibuľa s nejakým honzíkom🙄

anonym_c1da7e
Včera o 15:13

@anonym_6c9e9c
@rozculena sa robíte jak keby ste to čítali 1x na mk

rozculena
Včera o 15:22
@anonym_c1da7e

@anonym_6c9e9c
@rozculena sa robíte jak keby ste to čítali 1x na mk

@anonym_c1da7e čo?

marca12
Včera o 15:27
@anonym_c1da7e

@anonym_c1da7e Ani to neries. Nevies si predstavit,co je to nonstop 24 hodin denne tu byt prenho. My nevidime,co vsetko musi robit. A si predstav do toho sa starat o babatko. Honzika treba kazdu hodinu v noci polohovat. Vies si to predstavit robit popri babatku a potom este cez den fungovat? Nesudme ju,prosim. Sama musi zit s tym pocitom,ze nemozu byt spolu,tak jej nebudeme este aj my pridavat svojimi komentarmi.

biba_18
Včera o 16:02

@anonym_c1da7e ja nepoznám žiadnu ijembuca ani honzíka 🤷‍♀️

anonym_971116
Včera o 16:22

mám pocit že sa tu spájajú dve osoby . otázka znela či Dominika Cibulková už nežije s Navarom.

anonym_971116
Včera o 16:23
@marca12

@anonym_c1da7e Ani to neries. Nevies si predstavit,co je to nonstop 24 hodin denne tu byt prenho. My nevidime,co vsetko musi robit. A si predstav do toho sa starat o babatko. Honzika treba kazdu hodinu v noci polohovat. Vies si to predstavit robit popri babatku a potom este cez den fungovat? Nesudme ju,prosim. Sama musi zit s tym pocitom,ze nemozu byt spolu,tak jej nebudeme este aj my pridavat svojimi komentarmi.

@marca12 Aký Honzík? Cibulková má choré bábo? Nikdy sme o tom nepočuli. Lebo som kdesi čítala že má opatrovateľky.

anonym_c1da7e
Včera o 16:43
@marca12

@marca12 nie nie ja ju nesúdim, ja som lendlhšie nebola na ig a zrazu že je v kutnej hore a nechápala som. Ale teraz už viem. To hej pri malej by nestíhal jeho.

Strana
z2