icon

Je cvicenie pre tehotne v Piestanoch?

janastanova
11. sep 2011

🙂 Dakejm za info

veronikam
11. sep 2011

Ahoj, pozri IP.

nemo2010
12. sep 2011

ahojte, aj ja som sa chcela opytat to iste, ci neviete o nejakom kurze pre buduce mamicky v piestanoch 🙂 dikiiii

zuzi73
4. jan 2012

Aj ja by som chcela vedieť kde v Piešťanoch sa dá cvičiť tehotným 🙂 Ďakujeem

zaba83
18. feb 2013

Ahojte, ja som nasla Rehabilitačné zariadenie Lena , uz som tam volala a prve cvicenie budem mat vo stvrtok.

lauritta96
3. apr 2013

Halooo mozete mi prosim posunut kontakt?

branodominika
4. jan 2015

Ahojte, nemozem sa nijako dopatrat na to Lena centrum, funguje to?

kastonka
24. jan 2015

Tehotenské cvičenie v Piešťanoch
Meno zodpovednej osoby: Jana Chmelíková
Telefón: 0907 225 181, 0904 363 862
V ktorom týždni tehotenstva a do koľkého je možné navštevovať tehotenské cvičenie: od 16. tžýdňa do pôrodu
Ktoré dni v týždni je cvičenie: pondelky, prípadne podľa dohody
Miesto konania: Piešťany, Valova 14, Rehabilitačné zariadenie Lena

nezabudka8
19. feb 2015

@kastonka viete mi povedať ako to tam prebieha? chcela by som začať chodiť i ja.dakujem

kastonka
20. feb 2015

@nezabudka8 bolo to skor zamerane na teoriu ohladom porodu a pripravy na porod. ako spravne dychat a tlacit. mne to dost pomohlo, pri porode som bola pokojna a nie v strese🙂 pracuju tam dve zdravotne sestry, dve janky🙂 a su velmi mile, radi odpovedaju na otazky a su ochotne pomoct. Ukazovali nam aj ako spravne kupat babatko ako ho masirovat a ako ho balit. kazdu hodinu sme cvicili aj troska na fitloptach alebo popripade ine cvicenie. cvicenia vsak bolo menej ako teorie.

nezabudka8
20. feb 2015

@kastonka dakujem za info.na buduce určite pojdem.veru sa mi zíde tá príprava aj teoria 😉

dom1n1ka
1. okt 2015

ahojte chcem sa spýtať či neviete o aktuálnych kurzoch, kedy a o koľkej bývajú, koľko stojí hodina a pod. Ďakujem.

emasuch
29. okt 2022

Ahojte, vediem lekcie jogy pre tehotne v studiu RadkaFit v PN 🙂 ozvite sa ❤ 0911 195 847 Ema S.