Je cvicenie pre tehotne v Piestanoch?
🙂 Dakejm za info
ahojte, aj ja som sa chcela opytat to iste, ci neviete o nejakom kurze pre buduce mamicky v piestanoch 🙂 dikiiii
Aj ja by som chcela vedieť kde v Piešťanoch sa dá cvičiť tehotným 🙂 Ďakujeem
Ahojte, ja som nasla Rehabilitačné zariadenie Lena , uz som tam volala a prve cvicenie budem mat vo stvrtok.
Halooo mozete mi prosim posunut kontakt?
Ahojte, nemozem sa nijako dopatrat na to Lena centrum, funguje to?
Tehotenské cvičenie v Piešťanoch
Meno zodpovednej osoby: Jana Chmelíková
Telefón: 0907 225 181, 0904 363 862
V ktorom týždni tehotenstva a do koľkého je možné navštevovať tehotenské cvičenie: od 16. tžýdňa do pôrodu
Ktoré dni v týždni je cvičenie: pondelky, prípadne podľa dohody
Miesto konania: Piešťany, Valova 14, Rehabilitačné zariadenie Lena
@kastonka viete mi povedať ako to tam prebieha? chcela by som začať chodiť i ja.dakujem
@nezabudka8 bolo to skor zamerane na teoriu ohladom porodu a pripravy na porod. ako spravne dychat a tlacit. mne to dost pomohlo, pri porode som bola pokojna a nie v strese🙂 pracuju tam dve zdravotne sestry, dve janky🙂 a su velmi mile, radi odpovedaju na otazky a su ochotne pomoct. Ukazovali nam aj ako spravne kupat babatko ako ho masirovat a ako ho balit. kazdu hodinu sme cvicili aj troska na fitloptach alebo popripade ine cvicenie. cvicenia vsak bolo menej ako teorie.
@kastonka dakujem za info.na buduce určite pojdem.veru sa mi zíde tá príprava aj teoria 😉
ahojte chcem sa spýtať či neviete o aktuálnych kurzoch, kedy a o koľkej bývajú, koľko stojí hodina a pod. Ďakujem.
Ahojte, vediem lekcie jogy pre tehotne v studiu RadkaFit v PN 🙂 ozvite sa ❤ 0911 195 847 Ema S.

Ahoj, pozri IP.