icon

Je Diddyho večierky zapojený do škandálu s Bieberom?

28. sep 2024

Ahojte, to co sa tu deje? Vazne je pravda, ze diddy organizoval vecierky, kde znasilnovali zeny, DETI (vratane j. biebera)? V jednom interview bieber hovoril, ze na jednom z party u diddy nechal cast zo seba... A plakal....
A ze beyonce a jej manzel o tom vedia?
To co je toto?????

777januska777
2. okt 2024

@katka700 nemyslím si, ze to vyšumí. Pozrime sa na to, kde sa to začalo vo veľkom riešiť. Tiktok, instagram atd. Teda patformy pre mladšiu generáciu. Noviny ci tv to dávali okrajovo doteraz. Takže už iba toto o niečom svedčí, mladá generácia ma pokrk tohto pokrytectva aké je v hollywoode. Myslím si, ze práveže táto kauza bude a je tak veľká, že to zmení komplet generačný pohľad na hudobný priemysel. Ak by diddy aj zomrel, dohady sú už také veľké, že tie hviezdy co boli blízke diddymu sa z toho už nedostanú a v očiach verejnosti budú pošpinene navždy.

dominikamacakova
3. okt 2024

@katka700 50 cent natáča o ňom dokument na Netflixe a zrazu unikla stará nahrávka z hotela. Náhoda? Tá nahrávka iba spôsobila efekt motýlích krídel. Ostatné celebrity nepôjdu do basy, ale prichádza ich pád...

katka700
3. okt 2024

@777januska777 bolo by dobre keby sa stalo to čo píšeš, lenže mladí majú veľmi krátku pozornosť, milujú senzácie a každá mediálna bublina raz splasne.
Pozri ako dopadli staré kauzy, Weinsten, Epstein, Marciano, Casa Pia (tam bolo zopár odsúdených, dostali smiešne tresty) a ďalšie.

777januska777
3. okt 2024

@katka700 lenže rozdiel je tu v tom, ze dnes mame tiktok co je veľká platforma mladých v dobe kedy boli tieto kauzy nebol alebo nebol tak rozšírený a za druhe mame obrovské množstvo videí a obrazov. Poznáme ludi okolo diddyho a to sme predtým nemali. Všetci tí predtým boli viac neznami najmä pre širokú verejnosť, preto sa to dalo ututlat skôr. Diddy je známy, ludia okolo neho známi a ti ktorí s tým nemali nič spoločné, ale boli videní s diddym sa budú sakra snažiť, aby si očistili meno (zoznamy co kolujú po nete). Takže aj tí čo sú v pozadí a neznámi sa to budú snažiť tlačiť na celebrity. A za ďalšie mame tu veľké mená, ktoré sú obete. Ano ono je to kruté, ale človek sa len tak nespoji emocne s niekym, koho nepoznáme. Myslím si, ze práve justin bieber je veľký tahun tejto kauzy aj keby bol cely čas ticho. Ide o to, ze vidíme jeho vstup do Hollywoodu, cez videa vidíme jeho premenu a jeho trápenie a to je vec, ktorá urobila z tejto kauzy to co je. On je svojím spôsobom takou tvárou obetí, doteraz sme tu tvar nemali, väčšinou to vždy boli anonymne mena.

777januska777
3. okt 2024

@katka700 a dobrý príklad môjho tvrdenia je napriklad Bill cosby, známy človek, zname obete. Musíš spojiť zločin so známym človekom a vytvoríš kauzu a keď tam máš toľko známych ľudí máš obrovskú kauzu.

tetapetra
3. okt 2024

@777januska777 to isté aj herec, ktorý hral otca-knaza v siedmom nebi. Aj herec v Alfovi (otec) sa tiež riešil

777januska777
3. okt 2024

@tetapetra tak tak, ked sa pridá známe meno k nasilnikovi a do toho sú známe aj mená obetí, tak je veľká kauza. A tu je zapojených toľko veľkých známych mien. Stačí si pozrieť ich profily na instagrame. Napriklad profily willa smitha ci dicapria, nič nie je potvrdené ešte, zatiaľ sú všetko dohady a majú tam už obrovskú nenávisť. Toto neuhraju a ak v tom sú nevinne, tak budú tlačiť na to aby si očistili meno.

panda21
3. okt 2024

@777januska777 súhlasím že Justin aj keď bude 3 roky ticho tak je to najväčší ťahúň tejto kauzy. Každý deň keď otvorím TikTok, tak sa doslova prehryzavam 10 videami pod sebou, kde je clip Justina od 14tich do 26tich. Jeho pesnička Lonely, útržky z natáčania Yummy. A tie komentáre ako bol iba dieťa, že ho majú chuť objať. Vyťahujú sa aj stare videá ako pomahaval bezdomovcom, ako s nimi ležal na chodníku a rozprával.. všetky tieto dojemne videá proste len umocňujú to, že čo s ním Diddy urobil. Podľa mňa ak aj pustia Diddyho a zametu pod koberec tak sa tie tri prasata niekam schovaju na ostrov a v klude si dožijú so svojimi miliardami.

panda21
3. okt 2024

Teraz pozerám vyjadrenie právnika čo ma na starosti obete. 55% obetí čo sa doteraz prihlásilo, to riešilo s políciou alebo s nemocnicou hneď po incidente. Mnoho z nich mali v sebe nejakú neznámu drogu, niečo ako sedatívum pre KONE. Čiže toto sa tiahne už roky, roky polícia o tom vie, roky majú nemocnice záznamy o ľuďoch čo zažili Diddyho. Ďalej hovoril, že majú zoznam mien, na ktorých je tiež poddaných dosť žalôb, ktorý sú s Diddym a že veľa mien bude šokovať. Diddy mladých umelcovov lákal pod sľubom že z nich urobí hviezdy, manipuláciou že si vypočuje nahrávku ak… že nemajú šancu bez neho uspieť atd.

777januska777
Autor odpoveď zmazal
777januska777
3. okt 2024

Ale ako je ticho všade. Aj tiktok som si kvôli tejto kauze stiahla.

panda21
3. okt 2024

@777januska777 ja rozmýšľam že TikTok vymažem. Vždy keď ho otvorím, vyskočí na mňa nejaké audio z párty a to sa nedá počúvať 🤮

lienka.7
3. okt 2024

@panda21 vedelo sa o tom už roky, tak si kladiem otázku ze prečo práve teraz... 🤔
A zase, nemajme ružové okuliare, je určite iks ďalších takychto P.Diddyov.
Za mňa niekomu stúpol na otlak alebo co sa stalo... proste ina, možno "biela" konkurencia?🤔 🤷‍♀️

panda21
3. okt 2024

@lienka.7 no ten právnik hovoril, že idú podávať žaloby aj na ľudí ktorý o tom vedeli a nič nepovedali. Majú záznamy ako Diddy platil hotelom vysoké čiastky aby boli ticho, mazali záznamy. Neviem či aj korupciu nespomínal, až taká dobrá v angličtine niesom. Určite v tom bude niekto vyšší ako je Diddy a začal sa Diddy už moc objavovať (moc veľa žalôb, video ako zmlátil priateľku atd).. tipujem to na niekoho fakt mocného, o kom ani nevieme ze vôbec existuje.. niečo sa tam špekuluje už aj o kráľovských rodinách, politikoch. Dokonca Trump je obrovský kamarát s Diddym, až príliš ho on obhajuje, že aký je Diddy super chlap..

adrianap83
3. okt 2024

@panda21 ja si tiež myslím, že on je len taky šaško na špinavú robotu a ide to ešte vyššie. Na neho a jeho podobných sa to všetko pováľa a tí mocnejší v ústraní zostanú v suchu. Oni sú len tá viditeľná časť.

oblecenie99
3. okt 2024

@panda21 Nie že by som bola nejaká veľká konšpirátorka, skôr naopak, ale keď už spomínaš Trumpa, aj to začína dávať zmysel, prečo práve teraz sa to vyťahuje :D Ale i tak sa mi nechce veriť, že to je Diddym, tu musí byť viac.. ako spomínam vyššie, keď som počula o tom Ianovi Watkinsovi, že ho 4 roky úspešne ignorovali príslušné orgány, hneď som si hovorila, že tak tu sa muselo najprv slušne upratovať, než ho oficiálne zatvoria, ako hlavného protagonistu celej tej kauzy.

liusa82
3. okt 2024

Ja som ani nevedela kto je nejaký didi. Rap nesledujem ani nepočuvam.Už ani rádio pomaly.Volakedy za čias puberty som sledovala kdejake hudobné stanice. Teraz ma to už tak nechyta.Ale prečítala som si o tomto a mám dosť.Ale aj tak si myslím že sa z toho nejak vyvlečie a sedieť natvrdo nepôjde

timing
3. okt 2024

Fuj je mi na grc. Dufam,ze budu padat hlavy a ich fanklub si uvedomi aky odpad su,co roky odbivovali a udrziavali ich pri moci 🤮

panda21
3. okt 2024

@adrianap83
@oblecenie99 tak pokiaľ som dobre zachytila, tam ide aj o výkup a predávanie drog, obchod s bielym mäsom, obchod s prostitútkami, obchod s deťmi… to musí siahať riadne vysoko. Pochybujem že v tom ide sam alebo s Byoncce a Jayz.. oni traja to len schytaju. Veď už sa chcel dva krat zabiť v tej base. Keby ide iba i hercov a spevákov tak spieva ako vtáčik..

janulka1802
3. okt 2024

@timing smutné je, že i na Slovensku máme takýto odpad so svojím fanklubom...peniaze, moc a sláva často mávajú svoju temnú stránku...ktorá siaha veeeľmi vysoko.🤮

lienka.7
4. okt 2024

Je to síce dlhé, ale aspoň po CZ 😊
Vraj o to vedela aj JLo, sú v tom tiež Kardasianky... a na večierky chodili aj Windsorovci.

https://www.youtube.com/watch?v=7R7AqSFJbgU
adulkam
4. okt 2024

@panda21
@panda21 tiež myslím,, ze tam toho muselo byt viac na stole a horsie. Neviem ako to napísať,aby to nevyznelo,že zlahcim gay sex. Z Biebera je troska nie zo sexu s chlapmi,tam muselo prebiehať niečo oveľa zvratenejsie. Niečo,čo pri pomyslení na to človek zosalie

777januska777
5. okt 2024

@adulkam ja keď pozerám fotky biebera a diddyho, ono sa zdá, ze bieber bol didymu veľmi blízko, takže ak mu aj nejaké zverstvá nerobili, kvôli ich vzťahu, ak bol blizko asi musel toho vela vidieť.

adulkam
5. okt 2024

@777januska777 stačí,ak videl a ak nebodaj nejaké dieťa,žena pri tom zomreli. Nemusíme mat doktorát z medicíny a psychologie,aby sme vedeli,že pri nadmernom vnikani do vagíny a análneho otvoru človek môže vykrvacat. Ďalej mohli ich omylom predávkovat....
A ja sa nečudujem,že o tom nikto nehovoril. Dlhoročný predator,zverstvá,drogy,umrtia. Nemusel sa on vyslovene vyhrážať,stačí,že si to povedali medzi sebou ako vychádzali z vily ,že ten a ten chcel hovoriť a je mŕtvy.

777januska777
5. okt 2024

Tu hovori právnička ako to je s jeho pripadom a hovori, ze ide o federalne vysetrovanie a federalny sud a dalsia vec su obciansko pravne spory, kde zaloby podáva pravnik Tony Buzbee. A ze tie zaloby budu v statoch po celych usa. Takze je velka velka sanca, ze toto nezametu pod koberec a ze budeme poznat ludi aj velke mena. Takze federalne vysetrovanie a obciansko pravne zaloby su dve rozne veci: https://vm.tiktok.com/ZGdJkukoR/
Verím, ze sa to robí preto takto, aby sa nestal ďalší epstein.

adulkam
5. okt 2024

@777januska777 ono povedzme si účasť na bielej party nič nenasvedčuje, tam kľudne mohli byť zvučné mena. Dostat sa tam chcel kazdy.Tam sa možno o tom šuškalo. A ze tam bol sex a drogy?Na ktorých im podobných party sex nebol. Z tohto asi veľmi žalobu nepostavia.
Tam skôr pôjde o tie druhe party a spolok,kde chodili len vyvolení. Alebo ak im dokážu obchod s bielym mäsom.
Dalej ma zakázala Trump,veľmi sa dusoval ako on zachráni Ameriku pred andrenochromom( neviem ako sa to pise) a zrazu účastník party,kde sa zneuzivali deti? Teraz pred voľbami?

777januska777
5. okt 2024

@adulkam áno ide o ťažké zločiny na akých sa stavia žaloba na občianskych súdoch. Neverím, zeby to chceli stavať na nejakej blbosti co nemá šancu prejsť. A vďaka tlaku týchto žalôb na občianskych sporoch to neprejde len tak. Kedze už sú podané žiadosti preto nezverejnili ďalšie mená, keď žiadosti na sudoch schvália mena zverejnia. Kazdy súd v kazdom state má svoje vlastné pravidlá na schválenie a zverejnenie. Takže ak je podobne žaloba aj na takého Trumpa bude to vonku.

777januska777
5. okt 2024

Tu ďalej hovorí ako dlho asi bude trvať, kým sa dostane pred sud: https://vm.tiktok.com/ZGdJk2tDA/
Akoze teda tam sú tie súdy pomalé ako u nás. Môže to byť aj rok.

panda21
5. okt 2024

@adulkam tak právnik hovoril, že najmladší žalobca ma momentálne 9 rokov (tie deti od socialky pochybujem že budú podávať žalobu). Tiež hovoril že každý mal rovnaký scenár. Keď si prišiel na party, dostal si pred vstupom drink. Keď si ho nevypil tak ta nepustili dnu. Vo väčšina prípadoch bola v drinku ta konská droga. Keď sa zmieša z alkoholom, tak môže spôsobiť aj 3 dňovú kómu.
Ďalšie dievča vypovedalo, že museli sedieť na stole a čakať dokym si ich niekto vyberie. Zneužil ich tam pred všetkými, ponížil (napríklad dal jesť fekálie alebo zvratky) a nechal na stole pre ďalšieho.
Z Biebera je troska, lebo ak ho v 15tich znásilnili, tak to boli minimálne traja po sebe idúcu černosi. Vlastná mama ho zapredala, Usher ho zapredal (pritom sam Usher žil s Diddym od 13tich a videl všeličo). Drogy na každej párty od 15tich ti vybudujú riadnu závislosť, nečudujem sa že ich bral neskor aj sam. Na stole by mala byt aj nekrofília, zoofilia, všetky formy zneužívania, sexuálneho násilia, fyzického násilia… stačí že to v 15tich zažiješ raz a zničí ťa to. A Justin fungoval boh vie koľko rokov takto. Všetci v showbiznise ho sexualizobali. Každá hviezda ho ma pódiu obchytkavala, pusinkovala, chytala za zadok. Dostal sa tam ako 14 ročný. Ja som videla rozhovory s ním ako dieťaťom aj s jeho mamou. On bol čistá dušička. Chodil do školy, nikomu nehovoril čo sa deje, chcel byt normálny ziak a všade hovoril, že jemu stačí kúpiť máme dom. On bol iba nadšený z toho koľko hviezd stretáva (ako každý 15 ročný keď stretne Timbelaka). Jeho mama mala rozhovor kde povedala, že počula pred vstupom do Hollywoodu hrozne príbehy a zverstvá, že ju na začiatku každý varol ale rozhodla sa. ONA sa rozhodla, že do toho pôjdu. A po roku dala opatrovníctvo Usherovi a nechala ho 48h s dospelým Diddym. To dieťa iba dôverovalo dospelým ľudom ktorých mal rad..

lienka.7
5. okt 2024

@777januska777
@adulkam myslím si, že Biebera ani Ushera nezneuzivali, ale na nich lákali iné obete, ktoré potom znasilnovali.... cize o tom vedeli. Diddy bol v spojení s Kardasiankami, s tou ich matkou, ktora zo všetkého len prachy vytrieskat (údajne sa tomu hovorí podnikatelka), a vlastne, aby bol Bieber "ticho" , tak ako spomina v tom videu, "nasadila" stara harpia na neho svoju dcéru...
https://www.topky.sk/cl/100314/1517479/Najstars...

A tie novinárske keci🤦‍♀️ ze si zvýšil sebavedomie, ze zbalil starú korčulu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ani sa nedivím, ze ten ich foter sa nechal preoperovat na ženu, ďalší psychos iba... detto Kanye o tom vedel, možno tiež nesúhlasil, preto koniec s Kim velice a urobiť si neho tiež psychosa.. no hnus, ale majú svine svoje miliardy a myslia si, že môžu všetko 👎👎👎