icon

Je dobrá intuícia šťastie alebo prekliatie?

26. júl 2024

Myslite si, ze dobra a silna intuicia je stastie alebo prekliatie?

egonsk
•
26. júl 2024

skor pozitivna, ako negativna vlastnost.

vanilkovazmrzka
•
26. júl 2024

Stastie. Skor tie okolnosti, ked citis ze to nedopadne dobre, a deje sa to casto, nie su velmi prijemne… ale to nie je sposobene samotnou intuiciou

veklipo
•
26. júl 2024

Nazvi intuíciu empatiou a je to pozitívne. Tzv 6-ty zmysel maju často veľmi empaticki ľudia, ktorí jednoducho vycítia, čo sa deje.

simsalabim
•
27. júl 2024

Podla mna to je stastie, ako kazdy iny fungujuci zmysel.

autor
•
27. júl 2024

Lenze hranica medzi intuicioi a paranojou je velmi tenka. Ako to ustriehnut?

kofolala
•
27. júl 2024

50/50

moncici7
•
27. júl 2024

Ustriehnes to ak pouzijes rozum a s touto intuiciou sa mi zije vyborne, neviem si bez nej zivot predstavit, rozhodne je to velky dar.

moncici7
•
27. júl 2024

@kofolala ahoj

kofolala
•
27. júl 2024

@moncici7 👋🏼

moncici7
•
27. júl 2024

@kofolala ahoj ty si uz mamicka?

bloger
•
27. júl 2024

Povedal by som, že šťastie. Intuícia veľa krát dokáže zachrániť. Najmä ženy ju majú veľmi dobrú.

kofolala
•
27. júl 2024

@moncici7 ahoj. Áno, prečo sa pýtaš?

moncici7
•
28. júl 2024

@kofolala tak to gratulujem, ale teraz nie som si ista ci si pisem s tou kofolou co myslim, z okolia Kosic😉🤔

kofolala
•
28. júl 2024

@moncici7 nie niesom z Košíc 😁 ani z východu . Asi nebudem ta vaša kofola 😊

moncici7
•
28. júl 2024

@kofolala tak asi nie, ale vsetko dobre zelam 🙂

hrbac29
•
13. máj 2025

Verte mi, je to prekliatie!!ja už to hovorím dlhší čas Lepšie je.. Nevedieť nič😉

eva8
•
13. máj 2025
@hrbac29

Verte mi, je to prekliatie!!ja už to hovorím dlhší čas Lepšie je.. Nevedieť nič😉

@hrbac29 prekliatie? Preco? Ako to myslis?

hrbac29
•
13. máj 2025
@eva8

@hrbac29 prekliatie? Preco? Ako to myslis?

@eva8 To je veľmi ťažké — cítiť, že niečo nie je v poriadku, snažiť sa konať správne, ale namiesto pochopenia naraziť na nezáujem alebo odpor. Intuícia v takých chvíľach naozaj môže pôsobiť ako prekliatie: vidíš niečo, čo iní nevidia, a nemáš spôsob, ako im to dokázať.. Už vieš prečo? ?

eva8
•
13. máj 2025
@hrbac29

@eva8 To je veľmi ťažké — cítiť, že niečo nie je v poriadku, snažiť sa konať správne, ale namiesto pochopenia naraziť na nezáujem alebo odpor. Intuícia v takých chvíľach naozaj môže pôsobiť ako prekliatie: vidíš niečo, čo iní nevidia, a nemáš spôsob, ako im to dokázať.. Už vieš prečo? ?

@hrbac29 dakujem