Je extrémna hanblivosť spôsobená výchovou ?
Zaujímal by ma Váš názor. Ak je niekto extrémne hanblivý, čím to je? Je to genetika alebo výchova? Dieťa sa extrémne hanblivé predsa nerodí.
@eliska13 Áno, je mi niekedy zle, potím sa a som zadychana keď s niekým rozprávam.
@eliska13 myslim ze je idealna kombinacia zivej zeny a vyrovnaneho muza (nie utapnuteho). Ja som ako take zvieratko - nieco neustale vymyslam, nakupujem, menim a NONSTOP rozpravam. Keby som mala muza ktory ma v sebe temperament a ego, tak sa zo mna zosalie - ako ti predtym 😅 To rada citam, ze tvoje dieta uz nonstop neposlucha. Ja ked vidim tie psie oci a uz reve 🙄 mam chut si naliat vino. Lenze to by zo mna do mesiaca bola alkoholicka
@kittykat22 aj ja som podobná mňa ide urvat, keď sa nič nedeje😂neboj sa príde puberta testosterón a trocha Ti to doma rozprúdi aj on
Ziaden clovek sa nerodi hanblivy. Hanblivost nie je vlastnost, ale sposob „prezitia“, ktory si clovek rozvinie v prvych troch rokoch zivota v rodine. Iste existuje extrovertne a introvertne typy typy povah, no hanblivost je ziskana vacsinou prilis kritickou vychovou.
Nič zle, skor je to dar.

Máš aj fyzické prejavy budsenie srdca, spotené dlane?či len také, že sa necítis dobre si nesvoja?