Je extrémna hanblivosť spôsobená výchovou ?
Zaujímal by ma Váš názor. Ak je niekto extrémne hanblivý, čím to je? Je to genetika alebo výchova? Dieťa sa extrémne hanblivé predsa nerodí.
@eliska13 Áno, je mi niekedy zle, potím sa a som zadychana keď s niekým rozprávam.
@eliska13 myslim ze je idealna kombinacia zivej zeny a vyrovnaneho muza (nie utapnuteho). Ja som ako take zvieratko - nieco neustale vymyslam, nakupujem, menim a NONSTOP rozpravam. Keby som mala muza ktory ma v sebe temperament a ego, tak sa zo mna zosalie - ako ti predtym 😅 To rada citam, ze tvoje dieta uz nonstop neposlucha. Ja ked vidim tie psie oci a uz reve 🙄 mam chut si naliat vino. Lenze to by zo mna do mesiaca bola alkoholicka
@kittykat22 aj ja som podobná mňa ide urvat, keď sa nič nedeje😂neboj sa príde puberta testosterón a trocha Ti to doma rozprúdi aj on
Ziaden clovek sa nerodi hanblivy. Hanblivost nie je vlastnost, ale sposob „prezitia“, ktory si clovek rozvinie v prvych troch rokoch zivota v rodine. Iste existuje extrovertne a introvertne typy typy povah, no hanblivost je ziskana vacsinou prilis kritickou vychovou.

Máš aj fyzické prejavy budsenie srdca, spotené dlane?či len také, že sa necítis dobre si nesvoja?