Je lepšia Mbank alebo Zuno?
KOčky ahojte, viem že je toho tu veľa ohladne bánk.... ale chcem sa opýtať... ktorá je lepšia?? MBANK alebo ZUNO, všetko mám viac menej naštudované, potrebujem ale osobné skúsenosti, vopred ďakujem
Zuno- maximalna spokojnost 🙂
neviem, či tu bude niekto, kto má osobnú skúsenosť s oboma naraz, ale ja za mbank môžem povedať, že bez problémov... ide o to, či potrebuješ niečo extra (hypo, úver...), kde ide o výhodnejšie podmienky, alebo len bežný účet - tam je to asi jedno, obe sú bez poplatkov...
Ahoj, ja mám účet v mBank (cca 2 roky) a zatiaľ super, jediná nevýhoda je, že je to banka bez "kamených" pobočiek, ale ak si zvyknutá robiť všetko cez internetbanking tak môžem len odporúčať. Neplatím žiadne poplatky, na rozdiel od účtu, ktorý mám v PrimaBanke - aj keď v tej mi "úročia" moje peniažky na bežnom účte závratným úrokom 0,01% 😀 .
Ja mám účty v oboch, používam len mBank (od začiatku tejto banky), nemám výhrady zatiaľ.
Pouzivam obe: Zuno mam ako bezny ucet na trvale platby a podobne. M-bank vyuzivam pri platbach cez internet.
Kolko stahuju poplatok zo zuna uctu ci len pri vybere
Ja mam mbank, spokojnost. Ale neviem preco sa mi zrazu neda vyberat z bankomatu peniaze. Preposielam si na partnerov ucet a on mi vyberie. Nejak nemam chut tam zavolat.
Mám obe, M bank roky, zuno mesiac. Spoľahlivosťou obe v pohode, ak treba niečo s bankou riešiť tak rozhodne s mbank je to ťažké. Príklad zmena adresy + manželka aby bola spolumajitel: 1. volám mlinku overime všetky kódy od m bánk ale už je 15 min pred záverečnou, dnes už nie, 2.volam mlink v normálnom čase všetko overime nie treba najprv zmeniť adresu osobne na pobočke dovtedy nič nebudú riešiť. 3.s manželkou osobne počas dovolenky sme išli do pobočky, blízko nebola, je ich veľmi málo, majú toho veľa - zmenil som adresu, ochotná bola v Nitre, overila osobne aj moju aj manzelkynu občianku, spoločný účet vybaviť nevedela - to sa dá len cez m linku a po podpise pripravenej zmluvy kuriérom 4. volám m link : do týždňa prídu ale im musíte dáte fotokópie občianskych preukazov, obaja musia byť súčasne prítomný 6. čakáme na kuriéra 2 týždne, potom vola ste dnes obaja doma? so ne sa nedá, večer nerobíme. . tu som skončil neviem kedy by mali prísť. Prečo tak komplikovane keď sme spolu boli so všetkým na pobočke?
Zuno: zadám do počítača údaje, kuriér prišiel za mnou do roboty 2x, skontroloval si občianku do detailov, fotokópiu nechcel, používam účet, ale spolu účet vytvoriť nedovolil.

obe funguju na rovnakom principe,...