Je možné opraviť poškodený golier na koženke?
to už neopravíš. Aj mne sa to stalo, presne na golieri - asi kombinácia pot, parfém, krém, sústavné otierania a tak. Celá bola ako nová, ani náznak zničenia. Ešte 100 rokov by poslúžila a famózny strih. Už mi vadilo, keď som ju vyzliekla, tak tie čierne šupinky po svetri alebo na zemi som našla. Musela som sa s ňou rozlúčiť.
@evia13 mozno sikovna krajcirka (brasnar?) by na golier vedela nasit tenucku pravu [brusenu] kozu, alebo nejaku kvalitnu oteruvzdornu ciernu latku.
Bude to cim dalej horsie, zacne sa Ti to drobit cele. Preto si nekupujem kozenkove veci. Je to aj nosenim, unava materialu, rozluc sa s nou a smer smetny kos.
Som sklamaná, že nevydržala viac. Skúsim ešte osloviť nejakú krajčírku, či mi neporadí. Ale vidím to asi tiež na smetný kôš. Ďakujem za odpovede.
@evia13 Môže si tam dať taký flisový golier prišiť, raz som tak dala opraviť vetrovku synovi, bol spokojný, že ten golier bol teplý.
@evia13 bohuzial toto robia kozenkove veci. Mne sa to stalo s bundou, ktoru som mala asi 5 krat na sebe a potom stala v skrini. Ked som ju po dlhsej dobe vytiahla presne toto a to supanie je otravne. Uz kozenkove nic nekupujem, ani kabelky. Presne pre toto. Skoda penazi a hlavne zbytocny odpad sa tvori z tychto hnusnych materialov, ktore sa ani nevyuziju. Opravot by to mozno islo, ale na 100% sa to zacne supat aj na inych castiach, cize skoda namahy.
No teraz som ju znovu obzerala a už som našla aj na častiach, kde nosí aktovku. Tam sa tá koženka námaha a už praská. Takže nič sa už zachraňovať nebude.

@evia13 zial toto bude postupovat na celej kozenke