icon

Je možné reklamovať tovar cez Packetu?

saimooon852
27. dec 2023

Ahojte, Chcem si cez bazos objednat tovar, ale cena sa mi zda az podozrivo nizka. Je moznost cez packetu, nahlasit ze som bol oklamany ? alebo reklamovat tovar? alebo nieco podobne ak mi dojde nieco ine ?

ekira1
27. dec 2023

@saimooon852 a čo s tým má paketa? Doručí čo ti pošlú. Reklamovať môžeš tam kde kupuješ.

lucinka12356
28. dec 2023

Cez bazos kupuješ lacnú vec... Kde to chceš reklamovať, dohodni sa s predávajúcim na osobnom odbere, kde si môžeš tovar pozrieť.
Cez bazár kupuješ vždy "mačku vo vreci"... Trestným oznámením sa to rieši ak suma prevyšuje určitú hodnotu, neviem presne z hlavy koľko ale Google ti určite povie

ivanaks
28. dec 2023

Ahoj, Packeta je len prepravná spoločnosť, oni doručia, čo iný pošle. Reklamovať kvalitu výrobku u nich nemôžeš. Ako písali ženy vyššie, nákup cez bazár je vždy rizikový a je len na náhode, čo a v akom stave Ti príde. Ak pani zlacňuje, sú 3 možnosti - 1. vec je tiptop, ale potrebuje sa jej zbaviť; 2. vec je v zlom stave , preto zlacnila a potom bude argumentovať pomerom ceny a kvality (aká cena, taký stav tovaru); 3. ide o podvod a Ty nikdy neuvidíš tovar ani svoje peniaze. Takže ak máš záujem o kúpu, skús sa s ňou dohodnúť na osobnom odbere (aj za cenu, že precestuješ viac, ako by si chcel) alebo kúp ako nové v autorizovanom obchode (ale teda aj cena bude iná)...