Je možné zmeniť dátum odoslania listu na pošte?
Prosim Vas da sa zmenit datum pri odoslani listu? Myslim tak, ze pridem zajtra na postu a poprosim ich aby tam dali napriklad vcerajsi datum? Dakujem.
Nie neda, nesmie tam dat peciatku predosleho dna.
Nemyslim, ze je to mozne. V tom pripade by sa veselo falsovali hlavne rozne uradne dokumenty, výpovede, atd, kde termin podania na poste je zasadny pri dodrziavani roznych lehot.
Mi to uplne pripomenulo toto video 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=e134NoLyTugOdporucam pozriet ked viete anglicky
Samozrejme,že nedá.
to je falšovanie,takže nie.A ani neviem,ako by to v reále urobili,keď to zadávajú cez počítač.
😀 dobrý pokus
hahah..to by bol riadny bordel na poštách, žeby si každý určil, aký dátum
to je podvod, nesmie sa to, postarka by prisla o pracu
Dakujem vsetkym za odpovede. Nenapadlo ma co to moze sposobit, ked ze v mojom pripade ide len o banalitu, ale skusat to nejdem.
Neviem, aký riešiš problém. Ale ja som občas potreboval máličko posunúť dátum, no nebolo to právne vyslovene závažné. Napr. mal som písať list k poslednému dátumu v mesiaci, nemal som však určené, do kedy. Čiže chápem ako čím skôr, nie príliš neskoro. No ak som šiel na poštu až 3. deň, dal som aspoň v liste, že info k 31.xy, zo dňa 1. xx. (kedy akože som akože list písal, hoci reálne mohlo byť už 2. xx.). Je to v podstate len taká "blbosť" v mojom prípade, nič závažné, ale trochu, aby to akože lepšie vyzeralo.
Určite by som nepísal napr. dátum písania listu 2. deň v mesiaci a posielaný 10. deň v mesiaci. Ale pomôcť si aspoň tým jedným, najviac dvomi dňami je v pohode.
No tvoj prípad môže byť iný samozrejme.
Neviem, aký riešiš problém. Ale ja som občas potreboval máličko posunúť dátum, no nebolo to právne vyslovene závažné. Napr. mal som písať list k poslednému dátumu v mesiaci, nemal som však určené, do kedy. Čiže chápem ako čím skôr, nie príliš neskoro. No ak som šiel na poštu až 3. deň, dal som aspoň v liste, že info k 31.xy, zo dňa 1. xx. (kedy akože som akože list písal, hoci reálne mohlo byť už 2. xx.). Je to v podstate len taká "blbosť" v mojom prípade, nič závažné, ale trochu, aby to akože lepšie vyzeralo.
Určite by som nepísal napr. dátum písania listu 2. deň v mesiaci a posielaný 10. deň v mesiaci. Ale pomôcť si aspoň tým jedným, najviac dvomi dňami je v pohode.
No tvoj prípad môže byť iný samozrejme.
@jaron dakujem za informaciu, islo o pracovnu ponuku a nakoniec som to tak spravila, tak uvidim ci sa ozvu.
To by este mohlo prejst,ale vacsinou,ak ide o pravnu formu,tak sa berie do uvahy datum na peciatke posty. Posli zajtra 1.triedou a snad ti to vyjde.

Nikdy som to neskúšal, ale ak nad tým uvažujem, podľa mňa určite nie.