Je možné zrušiť novú verziu bazáru?
Ak s tým máte skúsenosti, poraďte ako to mám urobiť. Zrazu mi vyhadzuje iba novú verziu, ktorá je hrozná, neprehľadná, skrátka hrôza. Chcela som ísť do svojho wishlistu, no beznádejne. Nemôžem sa dostať k veci, ktorú chcem kúpiť, lebo sa tam neviem dostať. Ďakujem za všetky reakcie a podnety. Budem rada, ak napíšete ako sa vám páči táto verzia, prípadne ak mi pomžete sa v nej vyznať. No navďačnejšia budem, ak mi poradíte ako sa z nej dostať a vrátiť k starej verzii.
TENTO NOVÝ BAZÅR JE KATASTROFA.....NECHAPEM,ČO BOLO ZLÉ NA STAROM??....nemam tu chuť ani nahliadnuť.Prečo nenechali možnost ponechat si aj ten starý.???? Ku..a
prosim vas zruste ten novy dizajn je to otrasne a neprehladne
je to otras ..poprosím tiež o radu ako prepnúť na starý dizajn
Preco na tieto nase nazory nereaguje admin, ten kto tento bazar zmenil? Neni tych negativnych reakcii uz dost? Naco caka?
Ja myslim ze nove verzie by mali byt lepsie nez tie stare, inak v zmene nevidim ziadny vyznam.. A tato nova verzia Konika je naozaj pre mna nefunkcna, wishlist mi ani neotvori, vsetko nacitava pol hodiny, takze odo mna 0 bodov..
presne tak,,,neviem prečo to prerabali,prečo to nenehali tak ako to bolo,mne to ani pc nechce vyhladat to co potrebujem,ked si zadam ,,,dievčenske teplačky vel, 104 vyhadzuje mi to same malinke veci a len nohavice,,,no otras!!! prosim vas zrušte to !
ok diky za podnet............beriem kazdu dobru pripomienku.asi je naozaj problem vo zvyku, ale fakt to ma zatial medzery..papa
hrozna je nova verzia mam na to nervy HROZNEEEEEEE 😠
tak asi som jedina z mala , ktorej sa ta tolko pranierovana nova verzia paci 🙂 rovnako rychlo som si na nu zvykla ako na ten stary dobry bazar 🙂 😉 nemam s nim ziadny problem,ci s nacitavanim ani s vyhladavanim tovaru...dokonca sa mi zda este lepsia 😅
Ja myslim ze nove verzie by mali byt lepsie nez tie stare, inak v zmene nevidim ziadny vyznam.. A tato nova verzia Konika je naozaj pre mna nefunkcna, wishlist mi ani neotvori, vsetko nacitava pol hodiny, takze odo mna 0 bodov..
aj a som sa pôvodný, dobrý, starý bazár, netreba rušiť všetko staré, ved nové nemusí byť vždy dobré, a v tomto prípade sa to nové nepodarilo, vráťte nám starý bazár, starého koníka
taka som nasrata a vytočena,vôbec ma to tu nebavi ,nejde mi sem pridať vecičky vyhadzuje ma to inde,nemožem si tu nič kupiť z bazarika,lebo mi to ukazuje blbosti,ani sem už chodiť nebudem,lebo sa tu len rozčulim na tom,,,,,čo ste to robili s tym konikom???
@dafne1111 Ja som tiež bola znechutená z tej novej verzie, ale už si zvykám a nezdá sa mi to až také zlé. Viacaré tu píšu o rôznych problémoch, no mne funguje všetko, bez problémov som pridávala inzeráty, vyhľadávala, proste všetko o. k., len si zvykám, že je to predsa iné než bolo. 🙂 Kde môže byť chyba, že niekomu robí nová verzia problémy a niekomu nie?
ahojte mozem otazocku? neviete nahodou preco mi nejde pridat fotky k inzeratu? :( ani si album neviem vytvorit a neviem ani stary design prepnut :( :(
Nemožem pridat inzerat na novom bazari nechce to ulozit ...chcem stary bazar ☹ ☹ ☹ ☹
Otrasne...dlho nacitava,nedaju sa mi pridavat inzeraty,vkuse mi dava hlasku ze sa nieco pokazilo na stranke, snazia sa ho rozhojat a podobne sprostosti,nemam na to vobec nervy,kaslem na cely MK. 😠 😠
mohol by uz niekto z prevadzkovatelov tejto stranky reagovat na vsetky tieto staznosti a nieco s tym robit?!!!!!
to je fakt strasne ako tato nova verzia nefunguje............vela ludi sem prestane chodit -vratane mna, lebo to je to otras...........nebudem spysovat vsetko, co je na .........!lebo asi vsetko................ 😒
Ja mam taky problem,ze ak idem dat na bazar nejaku vec,fotku mi pekne nacita,ale akonahle zacnem pisat popis,tak ma to vyhodi a koniec...Neviete mi poradit,co s tym?
cele sa to tu pokazilo..za posledne mesiace, neviem co sa stalo, ci nove vedenie alebo co, ale naozaj to ide dolu vodou ☹ aj co sa inzercie tyka.
Tiez nie som absolutne spokojna,dnes som to naopisala aj adminovi,odkedy funguje novy bazar,nic som nepredala,aj napriek plusku,stary bazar bol 100% lepsi
@krtecek39
asi preto si nepredala, ze ludia tento bazar prestali pouzivat
ja vzdy, ked zatvorim nejaky inzerat (chcem sa vratit krok spat) ku vsetkym inzeratom, ktore mam, tak sa kon hojda a stranka je momentalne "v oprave"; ked si ju v tom momente opatovne otvorim, je normalne funkcna, krok spat jednoducho nefunguje
tiez pri kroku spat mi svieti sprava ako neprecitana, napriek tomu, ze som na inzerat prave reagovala...
ako dlho admin spominal, ze mame tejto novej verzii dat cas? mesiac-dva? pol roka? 😀 uz sa len smejem a nadalej bazar moc nepouzivam
ak viacero ludi zmysla ako ja, platit PLUS sa ti velmi neoplati; mozno by sa vacsina "plus-akov" mohla dohodnut, ze si sluzbu platit vdaka novej verzii prestanu a hned by sa MK vratil k povodnej; peniaze su peniaze
Novy bazar je nanic!!!! , Som tu bez sance nieco kupit, ...V neprehladom chaose mnozstva ponuk "bez vyberu" nic nevyberiem,je pre mna neprehladny a zbytocne komplikovany. Tolko casu nemam.
Vzdavam to a idem nakupovat na mimibazar.sk, kde rychlo najdem co potrebujem.Nechapem tvorcov bazaru, preco zmenili to co bolo uzasne prehladne a fungujuce . Na modry konik by som nikdy nedopustila, pokial by sa mi tato moderna verzia nenatlacila nasilu! Na tomto bazare je chaos, a citim sa ako v nejakom
e- shope. Ten pocit co som mala predtym sa uz nevrati, preto sklamanie. Zuzana
nechcem novú verziu, nedá sa prepnúť na starú verziu?
Dobrý večer ! Prosím Vás akou formou môžem zrušiť platbu 0,90 cent ,kt.nie je možné
zrušiť .Ďakujem vopred za radu !
Da sato zmenit aj tualp je iko a plusko a tam je zrusenie automatickehopredlzovamia alrbo tak nejako
@zuzana6111961 ako massvoje meno vedla toho je cervenym plus nato klikni a tam daj zrusit

@zita19 Mne sa páčilo,že mi tento nový bazár zapli pred pár týždnami "nasilu" 😉 Lebo stále som bola len na starom a aj ked som vedela,že raz ho vypnú,nejak sa mi na nový nechcelo prepínať..a jedného dna som sa zapla a hned mi táto verzia naskočila a aj som si ju nechala 😉 a dobre som spravila,lebo teraz som už zvyknutá a starý mi ani nechýba..aj ked je pravda,že nový treba ešte doladiť 😝 😉