Je na zákazníckom servise Packety umelá inteligencia?
Preboha ludia 😅😅to co bolo. Bud som rozpravala fakt s robotom alebo to bolo maximalne divne
.....
Aj Telekom má strašnú Olíviu, kým sa dopracuješ k živému človeku prešla polhodina, lebo Olívia nerozumela áno/nie.
Traja sme na ňu skúšali hovoriť, kým "pochopila".
Eobuv ma chatujucu AI a polhodiny sa tocila dookola, az presla pracovna doba, nez mi ponukla moznost napisat mail. Na ktory sa nikto neunuval odpovedat ani nasledujuci pracovny den, ani nikdy.
Uzasna firma, kym nemas problem. Akurat na predaj a bezne reklamacie.
Umelá je...ale či "inteligencia"...
😁
Nemá človek väčších nervov, ako sa vybavovať s takýmto niečim...
Je to robot, treba si hned pytat ziveho kolegu, prepoji
@vanilkovazmrzka otazka bola v nadpise :D
@maranco a toto mi ani moznost neponuklo, aby mi dali ziveho kolegu :D och,strasne
Áno, je to AI. Základné otázky bez problémov porozumie, ale niečo kompikovanejšie už vôbec 😃 ja som to v online chate skúšala asi 5x rôzne variácie tej vety, ktorú som potrebovala a na 5x pochopil a dostala som odpoveď 😃
@petracandle boze,ako u sprostych :D
@danieli no,asi to najblizsie skusim,vdaka!
@wilkova veru :D zacneme aj koncime slovom umela...
@moonlight1210 dovre vediet, aspon si aj na nich dam pozor. Inak je to hrozne, ze beznych ludi nahradia tymto..
V UK som to zvykla ignorovať...na otázky som neodpovedala, alebo som len zahmkala do telefónu, asi po 10tý krát, keď mi povedal robot, že mi nerozumie ma prepojili k ľudskej bytosti 🤣
Asi je...neviem....ale stari ľudia to majú najhorsie
mne hneď povedal, že ma prepojí na človeka
@earlgrey dobra taktika :D vyskusam, lebo som ho... Vybavila :D
@pieksamaki suhlasim, neviem si predstavit s tymto cudom komunikovat dochodcu
@karolinakr to si mala asi stastie, mne nic take nenavrhol :F
Maju umelu inteligenciu. Ja som bola vytočena, lebo som diktovala čislo balika a nerozumela mi 😃 Zložila som telefon, potom mi volalo čislo z Prahy - zase robot a spytal sa, či som bola spokojna a ja ze “nieee” a či chcem hovoriť so živym kolegom a ja že “anoooo” 😀 tak ma potom prepojili
Ano AI,riesila som problem ze sa z boxu nedal balik vybrat-zaseknute dvierka a cez AI som sa nevedela dopatrat k rieseniu 🙈
áno je
Stačí hneď od začiatku dávať nezmyselne odpovede. Je to nastavené tak, že po pár odveci odpovediach vám ponúkne živého operátora.
Posledne som začala otázkou či je človek alebo robot. Baba sa dobre pobavila 😁
Používajú ju už asi všade.
Mne to tiež dávalo pred cadom debilne odpovede. Vypýtala som si doslova živého človeka. To čudo to pochopilo našťastie a problém mi živý človek vyriešil
všetky takéto zákaznícke servisy postupne nahradí AI.
https://www.trend.sk/spravy/zakaznicky-servis-p...
spýtaj sa ho najbližšie, ako sa chystá strávit víkend a ako sa má manželka&?
A co je na tom divne? Selektuju requesty na call centrum. Na otazky kedy pride objednavka vie odpovedat AI. Treba znizovat naklady. A ked si zoberies taky chat gpt, vie sa s tebou uplne v pohode porozpravat.
Ano, je tam nejaky robot, ale ked som mu povedala, ze chcem spojit s operatorom tak.mi aspon vyhovel. Robot českej posty ma napr. odmietol spojit so zivym clovekom

Ok