Je náhoda rovnaké číslo znamením?
Baby, mne sa teraz deje zvláštna vec. Pred rokmi (zhruba 20 rokov už 😱), som mala známosť, veľmi som do neho bola zaľúbená, no bol to chuj a len ma využíval. A dnes som si všimla, že môj priateľ (sme spolu 3 roky), má číslo občianskeho úplne identické ako tento môj bývalý mal telefónne číslo (len predvoľba chyba, keďže ide o raz šiestich cisiel). Ja neviem či je to vobec možné, takáto náhoda, očividne áno, ale zdá sa mi to až neuveriteľné. Úplne som zostala zarazená na to číslo asi 5 minút pozerať. Čo by ste si o tom mysleli, nejake znamenie alebo čo to je?
@lauriik ja mám dobrú pamäť na čísla, pamätám si aj dátumy narodenín spolužiakov za základky 🤣
@lauriik ja si pamätám 30 rokov číslo ktoré sme mali pevnú linku a dokonca aj svokrovcov.
Taka pikoska riaditeľ školy si pamätal dátum narodenia svojich študentov. Ina kava ...
Nejako sa to tu zvrhlo na cisls kto si ake pamata, ale autorka chce vediet asi inu odpoved, tak ze nahoda a neries to.
Nič by som si o tom nemyslela. Akurát by som sa pobavila, naučila by som sa ešte tie dve písmenká a viem celé číslo op svojho priateľa, to sa môže do budúcna zísť 😁.
Znamenie je to iba v tom prípade, ak to za znamenie považuješ. V živote sa nám pravidelne stanú rôzne zvláštne veci a aj veľké náhody, ale väčšinou to ani nevnímame.
@h2 ty tomu fakt rozumieš. Lebo to ty chceš tak to není znamenie. Je to znamenie jasne. Také náhody nie sú na dennej báze.
@markusrasford Sú. Keď si tak tupý, že si myslíš, že je to znamenie osudu, tak nech sa páči.
Autorka, moj byvaly mal mobilne cislo, ako ja datun narodenia. 2 cisla den, 2 cisla mesiac a 2 cisla a 2 cisla rok. (predvolbu neratam) Vtedy som to tiez povazovala za znamenie, ale bola to len uplna nahoda 😃
@h2 celý život si bola tupá. Potom ty primitiv nezabudni napísať ze ako som zaútočil na teba ty kopa nešťastia.
@h2 sa čudujem ze aj tupé ceruzky môžu prispievať také ako ty by mali len čítať aj to len do 22:00. Potom vycikať a do postele spat.
Vidíš, keby si nemala takú dobrú pamäť na čísla, tak by si o tom ani nevedela. 😁
Napríklad ja a môj manžel máme rovnaké posledné štvorčíslie v rodnom čísle. Ani som o tom nevedela, upozornila na to matrikárka keď v nemocnici zapisovala nášho prvorodeného. Že je to rarita 🙂

No, a teraz rozmýšľaj čo ti to má povedať, na čo sa máš sústrediť pri terajšom partnerovi.