icon

Je náhoda rovnaké číslo znamením?

27. apr 2024

Baby, mne sa teraz deje zvláštna vec. Pred rokmi (zhruba 20 rokov už 😱), som mala známosť, veľmi som do neho bola zaľúbená, no bol to chuj a len ma využíval. A dnes som si všimla, že môj priateľ (sme spolu 3 roky), má číslo občianskeho úplne identické ako tento môj bývalý mal telefónne číslo (len predvoľba chyba, keďže ide o raz šiestich cisiel). Ja neviem či je to vobec možné, takáto náhoda, očividne áno, ale zdá sa mi to až neuveriteľné. Úplne som zostala zarazená na to číslo asi 5 minút pozerať. Čo by ste si o tom mysleli, nejake znamenie alebo čo to je?

Strana
z2
akje
27. apr 2024

@ysseba obe moje deti maju identicke posledne stvorcislie v rodnom cisle 😁

lejla77
27. apr 2024

@ysseba my to mame s muzom rovnako 😁

h2
27. apr 2024

@markusrasford Sleduj naďalej znamenia osudu, možno ti niektoré naznačí, aby si ma prestal otravovať svojimi komplexami.

markusrasford
28. apr 2024

@h2 komplex si ty. Ja teba sledujem? Kto napísal o mne slohovu prácu s fabulaciami? To si bola ty. Ja tvoje príspevky nesledujem ako ty moje. Pre tupú každý tupec. Toľko na záver.
Nezabudni nahlásiť.

ekira1
28. apr 2024

Ja, manžel a deti máme rovnaké tri číslice v rodnom čísle, náhoda? 🫣😄

danica2711
28. apr 2024

je zbytočné hľadať za každou blbosťou nejaké znamenie

fido69
28. apr 2024

Áno, je to znamenie. Znamenie, že si vymenila staré číslo za rovnaké, ale nové a našla tak adekvátnu náhradu. 😉

gribka1
28. apr 2024

Prečo jej nenecháte ten pocit čara. Veď sú veci medzi nebom a zemou. Niekto to potrebuje pre ten zvláštny pocit.

mamina7070
28. apr 2024

rozstrihni mu obcianku da si urobit novy a bude mat ine cislo

mantilka
29. apr 2024

Môj manžel má dátum narodenia rovnaký okrem roku ako môj ex 😆

Strana
z2