Je naozaj také jednoduché zarobiť si cez trading?
Ahojte, zaujímalo by ma, či má niekto real skúsenosti s tradingom ,kedze všade na mňa vyskakuje aké ľahké je zarobiť si peniaze atď ... Alebo či o ten vklad prídem behom jedného dňa a som na mizine ??? 😃😃
@lavender94 nie ,nie je to 20e ..je to 150e a vyššie ,pokiaľ to chcem robiť pod skusenejsimi mentormi ,ktorí majú už nejakú skupinu .. moc sa mi to nezda, preto sa pýtam na reálne skúsenosti,niekoho kto s tým robiť začal .
ak ti to pchaju pod nos tak na tebe planuje niekto zarobit. Bud na poplatkoch alebo na proviziach. Prachy ti zadarmo nikto neda. Financne poradenstvo ( skutocne) si vzdy kupujes nikdy nieje zadarmo
nerozumiem. akože ty máš niekomu platiť aby si mohla na neho zarábať? dobre som pochopila? a môžem ti napísať číslo účtu jednej neziskovky ktorá sa stará o chorých seniorov kam pošleš 150e? lebo v oboch prípadoch budeš o 150 ľahšia akurát v tom prvom budeš za p*ču a v tom druhom budeš mať aspoň dobrý pocit 🙏
Tradingovali sme pred 10 rocim a dá sa zarobiť, ale musíš venovať čas, rozumieť tomu a momentálne mi je z toho zle keď na fb vidím čašníčky ako sú zrazu "bizniswomanky" a instragramove nány taky tak
@zuzanka.zuzu ano toto chcú ja to volám "novodobé" LR a spol, proste pyramída
Určite vieš zarobiť, ale nie je to také jednoduché ako to tie dámy prezentujú 😂 lebo presne ako píše @lizatko1009 z každej strany to na teba vyskakuje (teda na mňa určite). Najprv si zisti, či tie ktoré to ponúkajú a zarábajú veľké peniaze naozaj zarábajú na real účte alebo demo. Kamoška nedavno tiež šla zarábať a momentalne je ľahšia o 150€ za mesačné poradenstvo a v demo verzii o 80€. Ešte sa na real účet ani nedostala. Takže to určite nie je pre každého. Ale verim tomu, že niekto na tom môže zarobiť.
Nie, nie je to take jednoduche, musis tomu naozaj rozumiet a vediet odhadnut rizika, poznat komodity, vyvoj trhu atd.
To co ti nuka na insta slecna nikola f. a jej podobne, je obycajna pyramida - jednoduchsi a naivni jej naposielaju 150€, ona vysmiata zahojena, tebe daju falosny pocit toho, ze robis ohromny business, budu plytvat tvojim casom a energiou vymyvanim mozgu na temu zarobok 21.storocia a tvojou nezavislostou a bohovskou technikou “copy&paste” (hej, presne takto sa obchoduje na burze, ze nevies o co ide len kopirujes do zblbnutia co ti kto povie 😂)tak, ze nebudes mat ani cas rozmyslat nad tym co uvarit a nie este co vlastne robis. V demo ucte pojde vsetko ako po masle, a stavim sa, ze ked pojde o realne prachy, tak zrazu ups, prepad na burze…
Najsmutnejsie na tom je, ze utocia na tu najzranitelnejsiu skupinu ludi - slobodne matky, zeny bez prace, ktore si maju podla nej od huby odtrhnut a naskrabat z rodicakov, aby jej mohli poslat 150€…
Seriozna praca nikdy nezacina tym, ze ty mas zaplatit, to si zapamataj…
Keby to bolo take jednoduche tak cely trading skrachuje.
Beriem to tak ze na 150€ ti budu ukazovat ake je to super a ako zarabas ale teda musis dat viac lebo vtedy zarobis viac, das tam peknu sumu a zrazu prerobis, lebo ved "trading je uz taky" este ta mozno "ti skusenejsi co maju svoju skupinu" nabalachaju na dalsie vklady a ty uz budes len pozerat ako tvoje peniaze miznu.
Pyramida, len jej dali nove anglicke pomenovanie.
Ďakujem už som si spravila o tom svoj obraz.. je mi jasné ,že je to nová forma pyramídy ,kde ja alebo iný obyčajný človek je úplne na jej konci a ,,zasobuje' peniazmi iných .. len ma zaujímalo ,aké je to v reále ,keďže som realista a neposlala by som len tak nikam peniaze ,keďže sú v dnešnej dobe takže vzácne .. 😏👍
@drobcek17 my sme už v štádiu, ze nám aj volajú :D ako píšem moj to robil pred 10 rokmi, len nezverejnoval, nehladal ľudí , nefotil sa
Nie nieje. Ja investujem a zarabam, ale vacsinou robim option trading, ziaden forex, a cez legitimate stranky kupujem stocks, ale!! Clovek sa musi tomu rozumiet, musis vediet co robis. Nie toto co teraz ide vsade online, tak urcite nezarobis! Skor naopak o peniaze prides!
😀
by ma porazilo keby prídem o nejaké velké bubáky🙂 priznám sa že volakedy to lákalo aj mňa,tiež som o tom kde čo študovala ale nakoniec som sa na to vybodla.Pre mňa velmi velký risk a nebavilo ma to furt sledovať.Presne.Tam sa treba vela učiť aj to nie je zadarmo lusknutím prsta
Mna oslovil jeden cudzinec na Instagrame, ponukol mi " spolupracu", ked som neodpovedala do 2 sekund yes, už som bola na 2.deň zablokovana
@kattrin5 môžem sa spytat čo to je? opiton trading?
Zhodou nahod som si overoval jeden online biznis a natrafil som tu na Vašu problematiku a kedže sa tradingu venujem už 10 rokov,možem tu napísat par skusennosti,ktoré Vam možno pomôžu. Trading nie je vobec jednoduchy pre začiatočníka.Potrebujete mat pevnu volu a trpezlivost a nespočetne vela naštudovaneho a otestovaneho. Asi viete teda kolko ma to stalo času a usilia ale neodradilo ma to a to je doležite. Další doležitý faktor pre uspech v tradingu je vybrat si ten spravny študijny material,lebo na nete je tu toho viac ako listia na stromoch. Nikdy sa nenechajte zlakat ponukami na rychle peniaze cez ponuky emailom alebo telefonom,lebo ak by to bolo take vynosne,tak to nikomu nepoviem a sam zbohatnem😀. Aj ja mam taketo ponuky,ale jednou otazkou už to nie je ponuka a volajuci položí.Vyhodou tradingu však je pre začiatočnika to že si všetko môže najprv vyskušat na deme. A dalšie pravidlo ktoré plati v tradingu je ,že 95% ludí stráca svoje peniaze. Potrebujete sa nachadzat v tych 5%😀,ale ide to.Je to užasny biznis ak viete prijat aj stratu. A stale riskujte len tolko kolko môžete stratit a nebude Vas to boliet. Vedel by som tu pisat román,ale tak aspon tolko. Rozmyšlam o tom,že asi budem aj ja vzdelavat a viest ludí cestou tradingu,ale ešte to nie je na svete.Ak to bude,môžete sa tešit na trading ,ktorý mení hru na peniaze,proste sa budete na burze hrat 😀, pekny den
@tadex môžem sa spýtať, priznávate peniaze z tradingu v daňovom priznaní? Hľadám si info, lebo ľudia, čo lákajú do tradingových spoločností veľmi radi na všetko odpovedajú, ale ohľadom daní večne každý krčí ramenami a tvári sa, že nepočuje. Reálne sú aj ľudia čo z tradingu odvádzajú dane?
@viole samozrejme, ze platim vsetky dane, ak zarobim obchodovanim. Ja si neviem predstavit opak. Vsetci musia vsetko zdanit. Ak to nerobia…. nuz smolka, vsetci brokeri musia toto evidovat a spristupnovat danovakom… tam sa to neda odzubat. Okolo 40% danim vzdy vsetko …. cca plus minus. Ale viem si predatavit, ze 90% ak zarobi nahodou oar euro obchodovanim, ze to nezdania. Ale tam nie su zidne oslobodenia, aj zisk 10eur treba dat do danoveho … 😀
myslim, ze najvacsi problem su dane a nie to, ako zarobit na tradingu...venujes tomu cas, energiu, nervy a stat si proste len tak vezme takmer 40% absolutne za nic, nijak ti nepomoze, nicim neprispeje a ked sa nahodou dostanes do straty, tak ta ma na haku...presne z toho dovodu ako rychlo som zacal, tak som rychlo aj prestal, lebo odmietam tomuto nenazranemu statu platit take nehorazne dane...ak by to bolo aspon 19%, tak by som to ako tak prekusol, ale zaplatit dalsich 15% do zdravotnej poistovne (ktora s tym nema absolutne nic spolocne) je totalne chore a cez ciaru...aspon keby na to platilo oslobodenie do 500 EUR a ze by si clovek takto vytrejdoval za cely rok aspon "na kavu", tak aj to by potesilo, ale tento stat ta zderie uz aj po prvom cente...
@noisemaniac tak tak, tak je to fakt masaker platit 39% dokopy statu zo zarobkov z obchodovania... lepsi ozaj DCA x1 kupovat akcie v prepadoch, tam je aspon oslobodenie (dividendy stale musis danit) ... proste SK zaspalo roky rokuce co sa tohto tyka... ale stale, ak zarobis 20k.. tak 9k posles statu.... trosku dost :D
@peeto79 ano, v tomto zaspalo, ale v zavadzani nezmyselnych dani sme vzdy prvy na svete...chcel som skusit obchodovat na forexe ako s.r.o., ale v tomto pripade ma zase stopli uctovnici, ktori mi povedali, ze by museli zauctovat kazdy jeden obchod, ktory som vykonal, co je totalna pakaren a nedoplatil by som sa zase za uctovnictvo...jednoducho v tomto state nema zmysel byt uspesny, lebo ta stat za to poriadne vytresta...a najsmutnejsie na tom je to, ze evidentne taketo vysoke danove zatazenie absolutne nikoho netrapi, lebo aj ked bola peticia za zrusenie 15% odvodov do zdravotnej poistovne, tak podpisalo ju ledva 3000 ludi...bud teda v tejto krajine takmer nikto neobchoduje alebo ako vravis, ze 90% ludi to proste nezdani a tym padom to nikoho netrapi...
@noisemaniac podla platnych danových zakonov prijem nad 4500€ polieha zdaneniu. Zisk na burze je tiež príjem.ak to robí živnostník alebo pravnická osoba,tak to ide do priznania spolu s DP za kalendarny rok. Ak to robí fyzicka osoba nepodnikatel,tak tam maš zdanenie až po presiahnutí tejto čiastky. Tak ako ked si dochodcovia privyrabajú predajom urody,alebo hocičoho tak to zdanuju až po prekročení tejto čiastky. Ak sa mylím,tak ma opravte.

Veď čo ti bráni poslať si 20€ a skúsiť? Uvidíš sama. Ale pre mňa ako pre nevzdelanca v týchto veciach je to ako hra na automatoch.