Je naozaj také jednoduché zarobiť si cez trading?
Ahojte, zaujímalo by ma, či má niekto real skúsenosti s tradingom ,kedze všade na mňa vyskakuje aké ľahké je zarobiť si peniaze atď ... Alebo či o ten vklad prídem behom jedného dňa a som na mizine ??? 😃😃
@noisemaniac ja som reagoval na moju situaciu, ja mam prijem z hlavnej prace, cize ja musim zdanit aj akykolvek iny maly zarobok, ak sa nieco podari vlastnou sikovnostou pomimo. Ak niekto nie je zamestnany, alebo nema nejaky hlavny prijem, tak tam su nejake vynimky, zrejme ako pise tadex, to nastudovane nemam. Ale co viem a poznam ludi z okolia, skoro nikto nic nedani taketo, to len ja to beriem tak smrtelne vazne 😁
@peeto79 tak to asi vacsina ma prijem zo zavislej cinnost a tym padom sa ich ten limit netyka, bo este som nepocul o niekom, kto berie pridavky a klika si na forexe :D takze ano, toto plati pre ludi, ktori si uviedol a predpokladam @tadex, ze toto si asi myslela https://podpora.financnasprava.sk/369999-Povinn...
ale ked si taky poctivy, tak zase mozes pokojne spavat a nemusis sa bat, ze ti niekto zaklope na dvere 🙂
Dobry den, co sa tyka tradeingu tak ak niekto chce ist tradeovat, nesmie, opakujem, nesmie ist s tim, ze zarobi vela penazi hned ako zacne tradeovat. Robim to uz 3 roky a stale sa ucim. Vybral som si overene proptradeing spolocnosti, ktore som si overil cez trustpilot, ze vyplacaju peniaze. Nastudoval som si podmienky a chvilu som tradeoval v mlm spolocnostiach kym som sa zaklady naucil a neskor som sa posunul a dnes absolvujem kurzy cez zahranicnych traderov mimo eu, ktori sa venuju tradeingu velmi dlho, podaktori aj cez 20 rokov. Je to take iste zamestnanie/podnikanie ako kazde ine len s tim, ze ak chcete tradeovat, musite byt pripraveni na stratu penazi koly nevedomosti a prilisnej emocionalnosti. V MLM vas nenaucia nikdy to, co sa naucite od ludi, ktori tradeuju uz dlhe roky a neberu k sebe hocikoho. Kazdy ma svoju cestu ale naivne si mysliet, ze zarobim miliony hned ako zacnem tradeovat a ved vyskusam si na deme ako to pojde. Tak sa nikam nedostanete. Demo funguje inak ako funguje prop vyzva a inak funguje realne tradeovanie na realnom ucte. Vsetko toto je pravda po rokoch palenia uctov a stracania penazi som bol v stave, kedy som sa sam seba pytal, ci ma zmysel pokracovat a ci vobec niekedy budem profitovy. Ale jedna vec je ista, ze pokracovat sa oplati a oplati sa vzdelavat lebo len to je cesta k pochopeniu. Kto vie, je vyhnany z raja hluposti.
Super informácia pre začinajúcich. Treba iba vydržat a neustale sa vzdelavat. Iba jedna možno rada alebo odporučanie: Nikdy nestriedajte strategie ktoré vyskušate par dni či tyždnov,lebo sa zamotate. Pozor na internet a youtube,kde Vam slubuje hocikto vynosy ako na vyhernom podnose. Demo je takeiste ako real,tu musim oponovat. data su rovnake,ako na real. Rozdiel je iba v tom,že na deme Vaše emocie sú na bode 0. a na reale už pracuje emocialny svet na plne obratky. Vela uspechov. Ja som na trandingu už 15 rokov.Kto chce nech sa pyta,kde začat

@tadex viem iba o oslobodeni do 500 eur, ale to sa netyka prijmov z tradovania - https://podpora.financnasprava.sk/186937-Oslobo...
nezdanovat 4500€ by urcite potesilo, ale nenasiel som o tom v zakonoch ani na stranke financnej spravy ani len zmienku