Je neslušné volať ľuďom večer o 21:30?
Ahojte. Je podla vas neslusne zavolat cudzej osobe, ktora nema moje cislo (ja som si ho na nu zistila, lebo nieco potrebujem).. vecer o pol desiatej?
No je to troska nevhodne ale viem pochopit ludi,kt nemaju pojem o case. ;D
Jednoznačne
ak niečo bežné tak áno...
mňa by si teda už zobudila o takom čase ...
Urcite. Nezdvihla by som o pol desiatej vecer ziadne cudzie cislo.
Áno, je to neslušné. Ak by to bolo nutné, asi by som jej najskôr napísala, čo potrebujem a či môžem zavolať.
Je este len 7 hodín, ešte mozeš stihnuť slušne zavolať
Nie neslušné ale vyslovene drzé. Ty niečo potrebuješ a tá osoba sa má kvôli tebe poskladať?
Pokiaľ nehorí a pod. tak by som ti akurát tak vynadala, lebo mňa by si zobudila.
ano, ja som už v posteli vtedy...( a tiez je otazne to, odkial mas cislo na cudziu osobu... - to je dalsia neslusna vec, ak ho teda nemas z telefonneho zoznamu...)
nevolala by som cudzej osobe tak vecer, urcite to pocka do zajtra, pokial nejde o zivot, my si s kolegynou volavame aj o 23tej, ale pozname sa, tak je to ine, popripade si predtym napiseme na mesenger, ci sme este hore :D
@lenka7477 hlavne keď ideš na rannú alebo máš aj po rannej 🤣
Samozrejme že je.Po 18: 00 už nevolam nikomu okrem muza
Je to neslusne.
Za mňa je neslušné priam až drzé otravovať niekoho cez víkend (pokiaľ to nie je niečo extrémne akútne) o telefonovani večer po 20h ani nehovorím, to je vyslovene hulvatstvo.
po siedmej by som volala iba keby ide o život, môžeš jej napísať a rozhodne sa či sa bude s tebou baviť.
Cez vikend by som neobtazovala nikoho, ak by to nebolo surne. A cudzieho cloveka uz vobec nie. Po 18,00 nevolam nikomu pocas pracovnych dni, iba ak sa specialne dohodnem. Tiez nie je slusne volat niekomu pred 9,00 rano. Volat o 21,30 je fakt na hlavu, pretoze ten clovek uz kludne moze spat.
Áno, je to neslušné a určite takto neurobíš dobrý dojem. Väčšinu ľudí takýmto neskorým telefonátom akurát tak vydesíš, že sa stala nejaká tragédia.
Ja nevolam v takom case ani rodine, nieto este cudzej osobe...jedine ze sa nieco stalo. Do 20h volam, cudzim do 18h.
No neslušné a mohla by ti nadať.
Áno,je to neslušné. Ja napr odkedy podnikam tak po 18h cez prac.tyzden nezdvihnem. Víkendy vôbec. Iba uložené čísla (aj to selektujem, či je to naozaj také akútne). Za mňa skôr sms. Tú si prečítam a ak je niečo súrne, reagujem.
Za mna vhodne okno je mozno medzi 14 a 16, cez pracovny tyzden :D
Ak je to cudzia osoba tak to určite nie je vhodné. Môj muž je stolár a bežne mu volajú ľudia aj o 22 večer v sobotu alebo nedeľu. Nechápem či si myslia že niekto nemá právo ani na oddych a súkromie. Teraz akurát napísal pán, že nemá cenovú ponuku o ktorú požiadal včera o 20:00 😂 Naozaj nechápem niektorých ľudí.
Je to nevhodne
Je to nevhodné a neslušné aj vramci rodiny mimo domácnosť a nieto cudzia osoba. O takom čase sa volá len keď sa niečo veľmi vážne udeje.
Áno, je to nevhodné. Volala by som iba v prípade nejakej vážnej udalosti/hrozby, kt. by nezniesla odklad do druhého dňa.

Áno