Je netaktné priať skoré uzdravenie osobe s rakovinou?
Je netaktné takto sa zdraviť pri odchode s človekom ktorý má rakovinu?
Len pre vysvetlenie prečo váham.... Brat podviedol švagrinu pred 15, rozviedli sa už pár rokov žije švagriná i iným. Ten chlap má rakovinu pred asi týždnom mal operáciu. Žijeme od seba ďaleko len najmladší synovec ma 18 a mama tam chce ísť cez víkend.

Som jediná, čo nechápem?
Kam kto chce ísť? A prečo by bolo netaktné?
Kam kto chce ísť? A prečo by bolo netaktné?
@januska12323 synovec ma 18 rokov,moja mama.chce ísť gratulovať vnúčatu. Ten chlap tam býva . nevyzerá dobre čo som počula, nevyhneme sa mu
mama tam chce ísť a nevie ako má pozdraviť? he?
@anonym_autor a musíte ho tak pozdraviť či rozlúčiť sa?Držím palce, nech to dobre dopadne...je veľa iných možností.Chce švagriná, aby ste tam vôbec teraz chodili je vhodný čas?
@anonym_autor a musíte ho tak pozdraviť či rozlúčiť sa?Držím palce, nech to dobre dopadne...je veľa iných možností.Chce švagriná, aby ste tam vôbec teraz chodili je vhodný čas?
Je to dohodnuté na tento víkend,žiadna veľkolepa oslava len obed
Je to dohodnuté na tento víkend,žiadna veľkolepa oslava len obed
@anonym_autor nerozumiem k čomu ma slúžiť ta story okolo toho. Kto s kym, ako, kolko ma rokov...
Hádam si dospelá a vieš ako sa pozdravit, odzdravit
Ahoj, dobrý deň...
Dovidenia; drž sa; pekný večer a všetko dobré prajem...
Dospelá osoba sa nevie pozdraviť? Fakt toto sa pýtaš na MK?
Strašne nad tým špekuluješ a úplne zbytočne, sprav ako cítiš... ja by som asi nepoužila "skoré uzdravenie", ale ak by k tomu došlo a mala som chuť vyjadriť podporu v liečbe, tak poprajem veľa síl, veľa zdravia, všetko dobré, drž sa.... v prípade že je po operácii, tak ešte skoré zotavenie... podľa toho ako a čo by sme sa o tejto téme bavili.... v podstate je to úúúúplne jedno
Prioritne tuto temu neotvaraj ty, ani ziadnym „pozdravenim”. Je to citliva zalezitost, mozno sa medzitym od lekara dozvedel informaciu o nejakej metastaze, ktora mu rapidne zhorsila sance na uzdravenie a ty mu toto len tak medzi recou trknes. Ak by o tom zacal z nejakeho dovodu sam, vtedy by bolo na mieste mu aj popriat.. A nie, nie je blbe zazelat skore uzdravenie osobe s rakovinou. Ved aj rakovina sa da liecit, vyliecit..
@anonym_autor nerozumiem k čomu ma slúžiť ta story okolo toho. Kto s kym, ako, kolko ma rokov...
Hádam si dospelá a vieš ako sa pozdravit, odzdravit
@anonym_1af23a "Brat podviedol svagrinu" made my day😆
@anonym_1af23a "Brat podviedol svagrinu" made my day😆
@anonym_659909 absolútna pecka je, ze on tam vôbec nebude, vôbec nieje súčasťou story 🤯🤣
Ja som z toho jeleň. 🤷🏼♀️.
Ináč, netreba mu hovoriť nič. Človeku ktorý má rakovinu sa nehovorí ze skoré uzdravenie. Ostatné som nič nepochopila, kto koho, a co......
@anonym_659909 absolútna pecka je, ze on tam vôbec nebude, vôbec nieje súčasťou story 🤯🤣
@anonym_1af23a To je ten styl, ze zacnes temu A, oklukou prejdes na C, potom do toho zakomponujes B, spomenies si na D a potom uz nemas sajn, co si vlastne chcela povedat😄
@anonym_1af23a To je ten styl, ze zacnes temu A, oklukou prejdes na C, potom do toho zakomponujes B, spomenies si na D a potom uz nemas sajn, co si vlastne chcela povedat😄
@anonym_659909 niektorí ľudia takto aj komunikujú v reálnom živote. To je ešte len pecka 🙏🏻🤣
Uplne mimo otazky to s tou oslavou. A k otazke, nie to nehovor 🙄
@anonym_659909 niektorí ľudia takto aj komunikujú v reálnom živote. To je ešte len pecka 🙏🏻🤣
@anonym_1af23a Ved jasne. Par takych poznam. Pocas rozhovoru im musis asi 3x pripomenut, co vlastne chceli povodne povedat.
@bielasovicka ja
@anonym_1af23a hm dobre. Už sa radšej nič nepýtam 😏
Ved aj človek čo má rakovinu sa chce uzdraviť. Prečo by sa nemalo popriať skoré uzdravenie.
@anonym_1af23a Ved jasne. Par takych poznam. Pocas rozhovoru im musis asi 3x pripomenut, co vlastne chceli povodne povedat.
@anonym_659909 to len v prípade, ze aspoň tušíš co chceli povedať 🤣🤣🤣
@anonym_autor zjavne sa nevídate, nie je tvoj kamarát ani rodina, normálne by som odzdravila na odchode majte sa pekne. Žiadne uzdravenia a pod. mali sme v rodine rakovinu viackrát a takéto priania dávali ozaj len najbližší. Asi si chcela byť milá ale zbytočne mu to nepripomínaj.
v prípade, že príde na to reč tak mu môžeš popriať, navyše keď mal operáciu tak je šanca uzdravenia
Vela energie, veľa sil, držím palce… ale realne, ak je na tom zle, žiadne skóre uzdravenie sa uz konat nebude a skôr mu tým len pripomenies, že zomiera
Tak nech normálne príde a pozdraví sa ako uzná za vhodné. Načo nad tým polemizovať.
Podľa mňa je v takomto prípade "skoré uzdravenie" príliš intímne želanie. Lepšie by bolo "veľa zdravia," ak to už má byť niečo v súvislosti so zdravím.
Vela energie, veľa sil, držím palce… ale realne, ak je na tom zle, žiadne skóre uzdravenie sa uz konat nebude a skôr mu tým len pripomenies, že zomiera
@anonym_fdea17 kde píšem že zomiera? Mal operáciu berie liečbu, nepoznám človeka ktorý by bol 100% fit po veľkej operácii a chemoterapii
@anonym_fdea17 kde píšem že zomiera? Mal operáciu berie liečbu, nepoznám človeka ktorý by bol 100% fit po veľkej operácii a chemoterapii
@anonym_autor to, že má rakovinu a že ho operovali neznamená, že sa vylieči z rakoviny… ak sú tam metastazy, tak zomrie, aj keď nie dnes, ani zajtra, ale do par rokov… taký človek vie, že zomiera, že nebude zit 10 rokov, preto popriatie skorého uzdravenie je sypaní soli do rany. My, ani ty nevieš, v akom je zdravotnom stave a aké sú prognózy.