Je medzi spevákmi Paci Pac niečo viac?
Čistá zvedavosť.. je niečo medzi spevákmi v Paci pac? Na poslednom rozhovore u Kovačič na sme sa ona na neho pozerala ako sa zvyknú ženy pozerať na svojho partnera. Tak vo mne hlodá zvedavosť. Prípadne pikošky, prečo spolu predtým prestali hrať a potom sa dali znova dokopy.
On je zenaty a ma dve deti, vyzeraju celkom stastni. Ona si chcela dat pauzu a podla mna zistila ze tu zarobi viac, tak sa vratila 😀
Konspirujeme? Tak podľa mňa majú. Niečo sa medzi nimi stalo a on ju chcel vytrestat že si našiel náhradu. A tak sa dali opäť dokopy 😅
@xsuzannex a co ze je ženatý? To je v dnešnej dobe nejaká prekážka? 🙈
tam vravel, že je rozvedený tuším
Je rozvedený ? 😄 nie je nahodou tá jedna pani v klipe aj s dcérkou jeho manželka? A prečo vlastne ona odišla - Paci? A už hrajú opäť spolu? 😄
@xsuzannex
@simona20201309 zenaty uz nie je, davnejsie priznal,ze je rozvedeny. A ona odisla,lebo sa chcela venovat inemu, pracovala v domove seniorov - to bolo pred par rokmi, ked aj moje deti sledovali paci pac, teraz su uz vacsie, uz ich to nebavi
@lentilka46 ale teraz už je opäť s ním však? Miesto nej tam bola Nika Kupčikova ktorá aktuálne ma svoj “job” ako Tinti Linti. A ta pani v tom klipe to bola asi ta jeho ex manželka však?
Aj s dcérkou
@kika12345k ano, uz je povodna paci spat, a klipy velmi napozerane nemam, pozerali si to deti a potom sme pocuvali iba pesnicky v aute, takze k tomuto sa vyjadrit neviem

Tam vraveli ze su len kamosi