icon

Je normálne že 15 ročné dievča má už frajera?

klaricka8
3. jan 2019

Moja najstaršia dcéra má frajera a už sa s ním bozkáva a chodí prechádzať neviem čo by robili ostatný lebo ja fakt neviem

Strana
z7
maminuska
6. jan 2019

@caroline_ ale ja som dopadla dobre.
@ptmt1011 nie nevadí , má rodičov , je to ich dcéra, nie moja.
Ostatné si vyštrngajte dievčatá medzi sebou . Ja už k danej téme nemám čo povedať.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
maminuska
6. jan 2019

@ptmt1011 napíšem ti posledný príspevok .
Môj syn je dospelý !!!!!!! Robí vlastné rozhodnutia, vlastnéé , na ktoré ja nemám ako matka dosah . Píše si ospravedlenky do školy , podpisuje zmluvy, študuje a brigáduje , na nič nepotrebuje moje zvolenie.To on sa rozhodol mať sex s neplnoletou ako dospelý svojprávny jedinec .Či ich bude vedieť zabezpečiť je jeho vec a je si aj toho vedomí. Tu nepadne otázka čo budeme robiť ..teda ja a jeho otec ale čo má ON v pláne robiť.
Rodičia nie sú ťažné kone aby niesli zodpovednosť za zlé rozhodnutia svojich dospelých detí .

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
daniell_ka
Autor odpoveď zmazal
daniell_ka
Autor odpoveď zmazal
daniell_ka
Autor odpoveď zmazal
rik01lulaka
27. apr 2019

Pred 15-timi rokmi bolo bežne, zeže také dievča má frajera...za tie roky sa hranicami posunula podľa mojhomňa názoru ešte nižšie bohužiaľ😥

danielahamar
27. apr 2019

A potom, že je toľko veľa mononukleozy 😄, za mňa skoro, výzor majú na 20 a rozum na 10,cest vynimkam

natia29
Autor odpoveď zmazal
leusha980
27. jún 2019

@hettinka Čudná doba?
Mať v 15 priateľa ti príde čudné? By ma zaujímalo čo si robila ty v 15.
Robiť si vysokú školu ti príde čudné?
A väčšinou sa sobášia 20-30
A čo že niektorý nechcú deti pred 35
Nemôžeš všetkých hádzať do jedného vreca
A ak ti to príde čudné, tak by som sa ťa niečo opýtala: kto ich vychoval?

nika409
Odpoveď bola odstránená
radacak
9. nov 2023

@kredog 😮😮😮😮

sasesoe
9. nov 2023

@klaricka8 ahoj, moja sestra sa dala do kopy so svojim frajerom tyzden pred jej 15r, teraz ma 23, uz su manzelia, prerabaju dom a bud rok cakaju prve babo,...
No asi je to individualne...

Strana
z7