icon

Je normálne, že kuriér nepočká?

12. dec 2024

Pekny den prajem, aj Vam dorucuje postovy kurier veci tak, ze zavola 2x v priebehu 2 minut a ked mu volate naspat o 10 minut, lebo prave vtedy ste nemali mobil v ruke, tak uz nie je ochotny prist a budete to mat niekde na poste? To je normalny postup toto? Nepouzivam postu, primarne ine kurierske sluzby, ale niektore stranky vyuzivaju postu a fakt som sa dnes vytocila. Rano smska bez casu, len info, ze pride dnes, od rana cakam ako blbec a zakon schvalnosti, riesila som nieco s dietatom, pozriem na mobil, volal pred 10 minutami. Tak volam spat a on uz nepride a este bol neprijemny, ze co si ja myslim, ze ma toho vela.

Strana
z2
keiko33
12. dec 2024

Mne každý kuriér volá keď už je 1-5minut do mňa. Ale ráno vždy príde sms aj s tel. Číslom. Keď neviem či budem doma, tak mu zavolám a on mi povie kedy príde.

biba_18
12. dec 2024

@petamich a kde je problém sa dohodnúť že teda zajtra??

cimage
12. dec 2024

Nam sa stalo, ze len prezvonil a hned sme volali naspat, ale nebral a potom, ze uz je prec a mozeme si to vyzdvihnut tam a tam. Tak som urobila vietor a na druhy den pekne dorucil co mal. Odvtedy sme nemali problem. Neviem aka to bola kurierska spolocnost. Nebolo to ani pocas busy obdobia, len je pre niekoho lahsie to vyhodit niekde na zasielkovni ako sa trepat s jednym balickom 5km z hlavnej cesty. Ale ja ich aj chapem.

rozculena
12. dec 2024

z pošty VŽDY dostanem sms s číslom na kuriéra,VŹDY mu volám a povie mi čas,kedy príde.So žiadnym kuríerom žiadnej spoločnosti som nemala nikdy problém,lebo keď nemám v smske čas,kedy príde,tak je tam vždy jeho mobil a povedia mi plus mínus čas,kedy príde.

rozculena
12. dec 2024

@oslo1 neporovnávaj kuriérov na Slovensku so zahraničnými.

mima73
12. dec 2024

Ja som zatiaľ mala len dobrú skúsenosť s kuriérmi cez slovenskú poštu,vždy mi prišla sms s orientačným časom a potom tesne pred doručením mi volali.Celkovo kuriéri,čo mi nosia balíky sú všetci veľmi milí.Minule som v daný deň nebola na adrese a napísala som kuriérovi sms,že nebudem doma nech zbytočne nechodí a či môže prísť zajtra a úplne v pohode mi napísal,že dohodnuté 🙂 Asi to záleží od človeka a akú má náladu.

bielasovicka
12. dec 2024

No nič v zlom, ale ja keď čakám kuriéra tak mam telefón stále v ruke, kade chodím po celom byte. Lebo nikdy nevieš, kedy zavolá. Ja by som na 10 minút neodišla od telefónu. Práve preto, co sa aj tebe stalo ze akurát vtedy volal. S kuriérom som nikdy problém nemala

biba_18
12. dec 2024

@bielasovicka veď to je hrôza čo píšeš a vlastne ti to ani nevadí…

deedol
12. dec 2024

zavisi od kuriera. my mame prave toho postoveho uplne najmilsieho najzlatsieho chalana, ktory sa tu toci po sidlisku a okoli cely den, tak nema problem dobehnut aj neskor alebo ja si ho niekde odchytim.

bielasovicka
12. dec 2024

@biba_18 co je hrôza?

biba_18
12. dec 2024

@bielasovicka čakať na kuriera celý deň…

zaphyra
12. dec 2024

Par dni dozadu mi prave doručoval postovy kurier. Rano prisla sms s cislom,zdvihla som telefon, natukala cislo a opytala sa kedy cca príde. Zabralo mi to cca 20 sekund. Lepsie ako @petamich by som to nenapisala.

bielasovicka
12. dec 2024

@biba_18 no keď nechcem chodiť niekde kde mi balík odloží, tak ho musím čakať. A sledovať kedy mi zavolá. A áno, vadí mi to byť neustále v pozorne ze kedy príde, ale radšej vyckam takto. A čakám len doobeda, nikdy ešte poobede neprišiel. Dá sa to.....

rozculena
12. dec 2024

@bielasovicka a prečo mu nezavoláš a neopýtaš sa,kedy príde? Oni to vedia cca

bielasovicka
12. dec 2024

@rozculena jasne ze mu volám, ale len keď už mám niečo dohodnuté ze musím odísť. Ale väčšinou nemusím volať. Počkám si 😁

petamich
12. dec 2024

@biba_18 no nikde 🙂 ja nikdy nemam problem dohodnut sa, ze zajtra alebo nech to necha v boxe/na poste asi nerozumiem na co sa pytas

biba_18
12. dec 2024

@petamich ak by sa nechcel dohodnúť kuriér že zajtra, by si sa asi tiež sťažovala…

petamich
12. dec 2024

@biba_18 jasne, ze ano 🙂 ale nestazovala by som sa na to, ze sa nechcel vratit alebo, ze nedal vediet a pod. ako tu zaznelo

lalenka33
12. dec 2024

Takže ty by si chcela sms s presným časom doručenia? A čo keď chytí 2 takých, ako si ty, že nezdvihnú lebo niečo riešia s dieťaťom a chcú aby sa vrátil späť? A už príde o 30 minut pozdejšie a ty sa budeš sťažovať, že mal prist o 12 a prišiel 12:30 a ty si ho pol hodinu čakala zbytočne. Sorry, ale si uplne mimo. Keď čakám kuriera, tak mám mobil vždy pri sebe. Aj keď riešim dieta, varim obed, sedím na WC. Lebo viem, že majú teraz toho veľa, že majú naplanovany čas a trasy a počet balikov. A hlavne, že kurier nieje povinny sa vracat ku mne preto, že ja som mu nezdvihla lebo varim, spim, riesim dieta. Vola mi, nezdvihnem, uloži balim do volneho boxu ( teraz aj na opacnej strane mesta lebo boxy su plne) alebo opätovne doručuje ďalší deň. Vcera mi šli 2 baliky z dpd, mali prist medzi 16-17, šla som do mesta a kurier mi volal o 14:30 , zavolala som susede, nech mi preberie. SPS kurier volá raz, keď nezdvihnem automaticky uloži v boxe, ktory je volny. Keď viem, že mi ma prist balik, tak mam mobil stale na očiach. Kuriera, ktory ma teraz aj 200+ balikov nema prečo zaujimat, že ty riešiš svoje decko. P

amelia87
13. dec 2024

Presne pre toto už niekoľko rokov nevyužívam kuriérov, lebo na to nemám nervy. Radšej si tú zásielku idem niekam vyzdvihnúť, vtedy, kedy sa mi to hodí.

Strana
z2