icon

Je normálne, že predávajú zreklamované produkty?

brunetka2365
9. jan 2024

Dobry den je normalne ze v elektre mi predali uz zreklamovany vyrobok v plnej sume? Aj tak je chybny

dadka1997
9. jan 2024

@brunetka2365 normalne to nie, ale ako si na to prisla?

chrobak7
9. jan 2024

@brunetka2365 Keď je chybný, tak ho reklamuj. Inak to, že ho niekto vrátil a predajca ho znovu predal, nie je nezvyčajné. Veď v Alze máš kopec takých výrobkov. Akurát cena by mala byť znížená, ale nie je to povinnosť predajcu. Ak je výrobok funkčný, môže ho predávať za plnú cenu.

lenkakravcova
9. jan 2024

@brunetka2365 Aj nám sa to v rodine stalo. Šlo o náhradný diel do mixéra. A ako sme prišli na to, že už bol používaný? No prišiel normálne špinavý od jedla.. 🤣
Samozrejme rodina ho potom vrátila späť a vymenili im ho za nový. Ale teda nechápem, že toto nejaký obchod urobí..

ub
9. jan 2024

@brunetka2365 nám sa to tiež stálo nay

martul
9. jan 2024

@brunetka2365 skús trošku bližšie napísať, lebo zjavne bol výrobok už raz použitý, to ste o to nevedeli? Ako to bolo zabalené, záručný list,....?

simca06022011
9. jan 2024

viac detailov by to chcelo..ked tak vratit naspat...

simca06022011
9. jan 2024

a nemusi byt reklamovany, moze to byt napr. tovar vrateny zakaznikmi do 14dni.. niektori neporiadnici si viem predstavit, ze to aj pomiesaju s reklamaciou a pod :D ale bez detailov tazko radit.

brunetka2365
autor
9. jan 2024

V krabici bol reklamacny papier a v nom schvalena reklamacia a odovzdana nova konvica... Samozrejme dnes som to riesila ze reklamujem uz zreklamovanu kanvicu... to nieje mozne sami tomu neverili ale "zreklamovali" s ospravedlnenim bola to kamenna predajna

dadka1997
9. jan 2024

Ako je to veľmi zvláštna situacia a určite by mi to velmi prekážalo, ale otazka znie, prečo ste si nepozreli pred predávajúcim obsah krabice priamo v elektre? Ono ak nieco kupujete online je to horsie, znamemu sa to tak stalo, keď si kupoval veľmi drahy mobil cez internet, este pred otvorením zistil, ze lepka bola prelepená lepkou 🫣

Takze určite to treba riesit a som rada, že sa vam to aj uspešne podarilo vyriešiť.

brunetka2365
autor
9. jan 2024

@dadka1997 manzel kupoval tesne pred vianocami zobral krabicu a odisiel ale ze ani predajca nepozrel no co uz