Je normálne, že predávajú zreklamované produkty?
Dobry den je normalne ze v elektre mi predali uz zreklamovany vyrobok v plnej sume? Aj tak je chybny
@brunetka2365 Keď je chybný, tak ho reklamuj. Inak to, že ho niekto vrátil a predajca ho znovu predal, nie je nezvyčajné. Veď v Alze máš kopec takých výrobkov. Akurát cena by mala byť znížená, ale nie je to povinnosť predajcu. Ak je výrobok funkčný, môže ho predávať za plnú cenu.
@brunetka2365 Aj nám sa to v rodine stalo. Šlo o náhradný diel do mixéra. A ako sme prišli na to, že už bol používaný? No prišiel normálne špinavý od jedla.. 🤣
Samozrejme rodina ho potom vrátila späť a vymenili im ho za nový. Ale teda nechápem, že toto nejaký obchod urobí..
@brunetka2365 nám sa to tiež stálo nay
@brunetka2365 skús trošku bližšie napísať, lebo zjavne bol výrobok už raz použitý, to ste o to nevedeli? Ako to bolo zabalené, záručný list,....?
viac detailov by to chcelo..ked tak vratit naspat...
a nemusi byt reklamovany, moze to byt napr. tovar vrateny zakaznikmi do 14dni.. niektori neporiadnici si viem predstavit, ze to aj pomiesaju s reklamaciou a pod :D ale bez detailov tazko radit.
V krabici bol reklamacny papier a v nom schvalena reklamacia a odovzdana nova konvica... Samozrejme dnes som to riesila ze reklamujem uz zreklamovanu kanvicu... to nieje mozne sami tomu neverili ale "zreklamovali" s ospravedlnenim bola to kamenna predajna
Ako je to veľmi zvláštna situacia a určite by mi to velmi prekážalo, ale otazka znie, prečo ste si nepozreli pred predávajúcim obsah krabice priamo v elektre? Ono ak nieco kupujete online je to horsie, znamemu sa to tak stalo, keď si kupoval veľmi drahy mobil cez internet, este pred otvorením zistil, ze lepka bola prelepená lepkou 🫣
Takze určite to treba riesit a som rada, že sa vam to aj uspešne podarilo vyriešiť.
@dadka1997 manzel kupoval tesne pred vianocami zobral krabicu a odisiel ale ze ani predajca nepozrel no co uz

@brunetka2365 normalne to nie, ale ako si na to prisla?