icon

Je nosenie mačiek na topánkach v meste vhodné?

23. nov 2024

Ahojte, je divné nosiť mačky po meste? boli sme sa dnes prejsť síce v lese, mala som svoju bežnú koženú obuv a nenormálne sa mi šmýkalo… Minulého roku som na neposypanom ľade v meste s ročnou dcérou na rukách spadla a zlomila si členok , a nerada by som to zaživala znovu. Ale neviem či nebudem za debila nosiť niečo takéto : https://www.lacnedarceky.sk/nesmeky-na-boty-uni/

4stanka4
23. nov 2024

Za mňa úplne v pohode len to bude asi nepraktické niekde kde bude odhrnute a suché chodníky. Inak by som si to na nikom ani nevšimla.

maranco
23. nov 2024

Kúp si také čo majú hroty aj na päte.

danica2711
23. nov 2024

pred pár rokmi (keď ešte v zime zvyklo mrznúť, teda u nás v BA), som niečo podobné kúpila svojej mame, pochvaľovala si, že má väčšiu istotu. A nevyzerala ako debil, ono to skoro nevidieť a keby aj, nech si všetci trhnú, keď ti to pomôže

autor
23. nov 2024

@maranco pre nejaky specialny dovod alebo len pre vacsiu istotu?

maranta_leuconeura
23. nov 2024

Ja to nosim 😄 a je mi jedno co si kto mysli. Nikdy neposypu vsetky chodniky a schody v meste. A ja rada chodim ulickami

earlgrey
23. nov 2024

A kto ti bude akože pozerať na podrážky? 🤔

janagem
23. nov 2024

Konkrétne tieto by som nekúpila. Mala ich mama minulý rok a potom čo bola pár krát vonku jej väčšina tých veci vypadla.

aliziana
Autor odpoveď zmazal
maranco
23. nov 2024

Keď ideš dole kopcom lepšie je mať nešmykľavú pätu.

aandrea9
23. nov 2024

Radšej za debila ako so sadrou 🤷‍♀️

autor
23. nov 2024

@earlgrey tak vidno to aj z vrchu topanky, take pruhy
@maranta_leuconeura a ktore mas? som rada ze nebudem jedina 🤣

h2
23. nov 2024

A čo? Akože myslíš, že ľudia budú na teba ukazovať prstom, že máš pruhy na topánkach? Po prvé, nikto si ani nevšimne, po druhé, každému to bude jedno, po tretie, to môže byť jedno tebe.

maranta_leuconeura
23. nov 2024

Mam taketo https://www.insportline.sk/74102/protismykove-n... nosim to ma cierne topanky, nevidno to

taktotedanie
23. nov 2024

Bezne nosim a vela ludi tiez

hradnapani
23. nov 2024

pocas poladovice sa bude cudovat iba hlupak

marsmykkok
23. nov 2024

Popracuj na sebadôvere. Keby sa to pýta niekto kto nemal v živote nič zlomené alebo úraz chápem. Ale ty máš za sebou nedávnu skúsenosť s tým aké to je mať zlomenú nohu a radšej budeš znova riskovať zlomeninu len aby sa niekto cudzí nečudoval nad tebou? A k otázke poznám dosť ľudí čo tie návleky majú a nosia ich a sama mám také ako dala link @maranta_leuconeura . A zatiaľ sa nik nečudoval a keby aj áno je mi to fuk.

miracle25
23. nov 2024

Nie nebudeš za debila, nosim to už roky a ludia mi to len zavidia 😅😅😅

miracle25
23. nov 2024

@miracle25 https://search.app?link=https%3A%2F%2Fwww.warag... tieto nosim ja dufam že ten link pojde ak nie napiš SS

miracle25
23. nov 2024

@miracle25 a nevypadol mi ani jeden ten cicik len som asi po 5 rokoch kupovala nove lebo už boli trochu zatupené

ivanaks
24. nov 2024

Minulý rok v tom po našom meste chodila jedna seniorka. Všimnúť som si to všimla, ale nijako zvlášť neriešila. Len som si pomyslela, že už má svoj vek, krehké kosti, tak sa asi bojí pádu. A vôbec nevyzerala, že sa cíti nepríjemne, že to má na topánkach...

lindus_esterka
24. nov 2024

Minuly tyzden v ikea to mala jedna zena a vsimla som si to len nahodou - vobec to nekrici. Na 2sekundy som sa zamyslela, na co v Ba v tomto počasí a vypustila z hlavy. Keby tu nenapises, tak na to ani nespomeniem, cize kludne kupuj a nos 👍

maranta_leuconeura
24. nov 2024

@lindus_esterka v noci uz bolo okolo nuly v niektorych castiach, na kopcoch a cestach kde sa neodhrna uz mohla byt namraza. Napriklad smer dubravka, lamac, zahorska, devinska vzdy snezi ked v meste prsi 😄 snezilo aj cez tyzden uz

lindus_esterka
24. nov 2024

@maranta_leuconeura ano, vsimla som si, ze ked v Petržalke mrholi tak v dubravke je pol metra snehu 😃 len mi to prislo zvlastne v strede dna v Ružinove, ale ako pisem vyssie, nijak ma to netankuje

autor
24. nov 2024

Dakujem vsetkym za odpovede, objednala som si a babke tiez na vianoce :D kedze mala uz tiez zlomeninu na lade :D
Pytala som sa to preto, lebo som myslela ze proste to nosia len horski turisti, netusila som ze aj po meste sa to nosi … a nevidela som to na nikom, tak neviem ako velmi to na tej topanke vidiet.

marsmykkok
24. nov 2024

Na hory ak nemyslíš prechádzku okolo Štrbského plesa toto nie je, na to sú iné mačky, v tomto po horách v zime liezť iba ak sa chce človek zabiť... Toto sú len návleky na obuv s mini hrotmi na podrážke, vyslovene do mesta alebo do lesoparku. A keďže to predáva už skoro každý eshop tak asi je dopyt a nosí sa to. Nekúpi to eshop preto, aby mu to stálo na sklade. A nevšimla si si aj preto možno, že na čiernych topánkach to skoro ani nevidno a nepozeráš sa detailne každému na nohu. Za mňa je to super pomôcka a väčší bizar čo si všimnem sú napríklad šľapky s kozušinou uprostred leta ktoré sú v móde nie toto.