icon

Je oblečenie z Tchiba kvalitné?

lius
29. nov 2021
zuzuliennka1
29. nov 2021

podla mna ano, co som synovi odtial kupovala oblecko, v porovnani s inymi znackami vydrzalo najdlhsie, ja mam z tchibo bundu (uz dva roky, stale top), topanky, gumaky, prsiplast, kabelku, aj riad do kuchyne, vsetko tip top

alexandra2468
29. nov 2021

Ja som tiez kupovala odtial par veci pre dieta a su dobre.

moonlight1210
29. nov 2021

ja kupujem pre seba a som spokojna. zatial pekne drzia tvar aj po prani a v susicke.

simca06022011
29. nov 2021

Ano, mam pre vsetkych z tade oblecenie, vsetky druhy.. a je kvalitne. Ak mne nevyhovuje material alebo strih, vratim (to sa mi stava bezne :D ) . Ostatne veci tiez :D

jarka212
29. nov 2021

Ja mám z Tchiba softshellový kabát, je perfektný, kupovali sme odtiaľ so sestrou aj naším deťom, či pyžamá, legíny, tričká, šaty a vyteplené mikiny, všetko kvalitne ušité, drží to tvar aj farbu.

yanni
29. nov 2021

Ano. Aj detske, aj pre dospelych. Kupujem v Tchibo uz takmer 20 rokov.

ewka0012
29. nov 2021

ja tiez kupujem uz roky a je to nemecka kvalita, oblecenie aj topanky, maju super sluzby,zlavy ak mate karticku, ja mam aj kavovar od nich

buzby
29. nov 2021

Ja nakupujem v Tchibo roky pre seba, pre manžela i pre dieťa. Nemám sa načo sťažovať.

ckatka
29. nov 2021

Zatiaľ som nenatrafila na nič čo by nebolo dobre.
Jeden termokabat už mám 6 rokov vláčim ho od jesene do jari 😂

lucyla38
Autor odpoveď zmazal
martinka13
29. nov 2021

Kupujem už roky a som spokojná. Ako detské, tak aj pre dospelých.

mabenn
29. nov 2021

podla toho co...detske veci aj ano...pyzama dospelacke trochu mensia vydrz oproti inym znackam

janetinka27
29. nov 2021

@lius povedala by som ze ano.mam nejake bundy,su super. chlapi v rodine maju odtial flanelove kosele,teplakovu supravu atd. napriklad saty som vratila,boli pletene a obrovske.zasa pancuchy pre deti tam maju super

halci
29. nov 2021

ja tam dost casto nakupujem, najma detske veci a podla mna su tam veci kvalitne.