Je oblečenie z Tchiba kvalitné?
Ja som tiez kupovala odtial par veci pre dieta a su dobre.
ja kupujem pre seba a som spokojna. zatial pekne drzia tvar aj po prani a v susicke.
Ano, mam pre vsetkych z tade oblecenie, vsetky druhy.. a je kvalitne. Ak mne nevyhovuje material alebo strih, vratim (to sa mi stava bezne :D ) . Ostatne veci tiez :D
Ja mám z Tchiba softshellový kabát, je perfektný, kupovali sme odtiaľ so sestrou aj naším deťom, či pyžamá, legíny, tričká, šaty a vyteplené mikiny, všetko kvalitne ušité, drží to tvar aj farbu.
Ano. Aj detske, aj pre dospelych. Kupujem v Tchibo uz takmer 20 rokov.
ja tiez kupujem uz roky a je to nemecka kvalita, oblecenie aj topanky, maju super sluzby,zlavy ak mate karticku, ja mam aj kavovar od nich
Ja nakupujem v Tchibo roky pre seba, pre manžela i pre dieťa. Nemám sa načo sťažovať.
Zatiaľ som nenatrafila na nič čo by nebolo dobre.
Jeden termokabat už mám 6 rokov vláčim ho od jesene do jari 😂
Kupujem už roky a som spokojná. Ako detské, tak aj pre dospelých.
podla toho co...detske veci aj ano...pyzama dospelacke trochu mensia vydrz oproti inym znackam
@lius povedala by som ze ano.mam nejake bundy,su super. chlapi v rodine maju odtial flanelove kosele,teplakovu supravu atd. napriklad saty som vratila,boli pletene a obrovske.zasa pancuchy pre deti tam maju super
ja tam dost casto nakupujem, najma detske veci a podla mna su tam veci kvalitne.

podla mna ano, co som synovi odtial kupovala oblecko, v porovnani s inymi znackami vydrzalo najdlhsie, ja mam z tchibo bundu (uz dva roky, stale top), topanky, gumaky, prsiplast, kabelku, aj riad do kuchyne, vsetko tip top