icon

Je pečiatka s menom praktická pomôcka alebo zbytočnosť?

13. aug 2025

Mamky co myslite? Dobrá vec alebo zbytočnosť? Keď ste dávali vyrobiť pečiatku, dali ste meno napr Filip alebo Filipko? ☺️

anonym_396aed
13. aug 2025

zbytočnosť
Na čo ju chceš použiť

saxana000
13. aug 2025

Peciatku s menom kupis v pohode aj v papiernictve..ak.to chces do skolky.isla by som do nalepiek/ nazehlovaciek. Aj to podpisat len to najnutnejsie pyzamko bundu papucky..

riskoh
13. aug 2025

Ja som mala nalepky putmyname, za mna spokojnost, meno a priezvisko, zdrobneniny som nedavala

natalka13
13. aug 2025

podpisovala som iba papuce-perom
ale peciatka s menom v praci je pre mna velka pomocka.

elanor
13. aug 2025

na oznacenie oblecenia do skolky ti stacia obycajne fixky na textil z papiernictva. Nato netreba ziadne extra vymyslance.

beata_k
13. aug 2025

Potom to nepredas. Myslim oblecenie. Nalepka je lepsia.

tramtada31
13. aug 2025

Najlepsia je nálepka a ideálne s označením triedy. My sme mali nalepku a aj tak sa vec nevratila, lebo vraj oni nevedeli, z ktorej triedy bolo dieťa a dieťa si nahodou vec naslo v stratách a nálezoch. Najmä mikiny a čiapky odporucam oznacit

kiki68
13. aug 2025

Ja mam z tedi a super, drzi to dobre.

sudocek
13. aug 2025

@anonym_autor Tiež nad tým rozmýšľam.A aj s takým istým menom 😀.Ale asi by som dala Filip.

bavlnka92
13. aug 2025

jediné kam to vyhovuje je na zošity, výkresy a spol. na oblečení mi ani nedržala..

mandrewa
13. aug 2025

@anonym_autor mám nálepky a nazelhovacky s menom aj priezviskom a dala som Filipko, aj tak ho tak všetci volajú

anonym_7f2d74
13. aug 2025
@beata_k

Potom to nepredas. Myslim oblecenie. Nalepka je lepsia.

@beata_k existuje vec co je po pobyte v skolke vhodne na predsj? Take som ja este nenasla
Jedine ze by sa to nenosilo

sajmonka_1216
13. aug 2025

Mám pečiatku, kúpila som na Temu, som spokojná...
a som aj učiteľka v MŠ, takže sama oceňujem takéto pečiatky.. :D Triedu by som nedávala, u nás sa niekedy zvyknú meniť

beata_k
13. aug 2025
@anonym_7f2d74

@beata_k existuje vec co je po pobyte v skolke vhodne na predsj? Take som ja este nenasla
Jedine ze by sa to nenosilo

@anonym_7f2d74 Ano

lienka9
13. aug 2025

@anonym_autor ja som mala nazehlovacky (otras,vobec mi nedrzali) a nalepky (tie lepsie drzali) .ale kedze deti si od zaciatku poznali veci,tak som sice objednala ale pouzila asi 4-5ks a potom uz nie :D ale ked si deticky nepoznaju veci,tak je to fajn..da sa aj fixkou napisat,ale lepsie na stitok na oblecku ako na latku,lebo to uz nikto potom nechcel ked som darovala alebo predavala