Je piercing helix bolestivý?
Davali ste si ho niektora? Da sa ta bolest vydrzat?, mam dost velky prah bolesti chcem vase skusenosti diky

Ja mam tiez ale prepichnuty nie nastreleny a v pohode 😊
Mám 11 náušníc z toho 2x helix nebolela ani jedna a prepichovala som si ich sama doma ako aj ostatné piercingy 🙂
Absolútne to nebolelo, mam ho prepichnutý ihlou je to podľa mňa lepšie, cítiš len tlak potom jemne zastipakanie a hotovo 😊 horšie je to hojenie ja som si na to nemohla ľahnúť pol roka ale teraz už pohode ani neviem ze ho mam
@andulka126 mala som rucne prepichovany a v pohode. Mna najviac zo vsetkych piercov bolel nos
@andulka126 aj ja som si dala prepichnut, normalne ihlou .. a nebolelo to 🙂 viac ma to bolelo dni potom ked som si na tu stranu chcela lahnut 😀
Baby a kde sa to dava kdesi v tatto studiu? Ja nemam ziadny a chcela by som tento ale neviem kde sa to dava😂
U mna prestrelenie nic..horsie bolo hojenie...asi 2 tyzdne som mala to ucho 2 krat vacsie..samozrejme lahnut si na nho bolo bolestive mozno aj mesiac.
@andulka126 bezbolestné to nie je, ale da sa to normalne vydržať, mne prvú dierku prestrelil a druhu mi ihlou prepichla kamoška, no lepšie to je asi tou ihlou 😅 a na hojenie odporúčam potieranie repikovym čajom, 100% zaberá, do pár dní ani nevieš že si si dala ucho prepichnúť👍
Ja mám 12 rokov a pircin g helix mám na jednom uchu 2× a na druhom 3× vôbec to nebolí
@andulka126 toto nebolelo vobec
Baby bola som štvrtok si dat pichnúť , mňa to tak neskutočne boli uz 6 dní vlastne , je to mormalne ? :( cely den take stipanie

Vôbec to neboli je som si to dávala prestrelovat a úplne v pohode