icon

Je pravda, že na nové auto sa čaká aj rok?

1. sep 2022

Ahojte, idem si kupovat nove auto a zalubila som sa do suzuky swift. Ale teda vsade citam, ze na nove auta sa caka aj rok 😱 je to pravda? Naozaj sa neda nove auto zohnat rychlejsie? Rok cakat nemozem 😁
Ako to riesit?
Dakujem

Strana
z2
vilma7
1. sep 2022

Rok alebo aj viac. Záleží čo majú v ponuke.
A prečo by si rok nejazdia? Ja som si až 7 rokov po autoškole kúpila auto. Nemala som žiaden problém.
Skús potom výstavné kusy. Napíš do predajní, hľadaj na nete. My sme našli na internete a kúpili hneď.malo 150 km. Na nové by sme čakali viac ako rok. Išlo o VW California. Samozrejme sme museli brať farbu, aká bola. Ale neľutujem.

judar
1. sep 2022

Este ani vodicak nemas a chces zrovna nove auto a este ktomu hned na zaciatocnika???...heh len ono aktualna realita nieje len to ze sa caka na auto rok ale aj fakt ze cena vdaka vojne teda cipy a rozne suciastky, na ktorych treba kovy z ruskych lozisk isli poriadne hore ako al litium o 500% na bateriove clanky do elektromobilov...takze v zavere kym prejde rok cloveka max tak prekvapi oznam o zvyhnuti ceny o par tisic € lebo vojna...

nicky221
1. sep 2022

Áno, je nedostatok aút. Prešla som si tým teraz v lete. Pri konfigurácii mi povedali, že čakačka cca rok, keďže ani jedno nevyhovovalo mojim požiadavkám a to som prešla showroomy všetky.
Tak som si kúpila nové v zahraničí, tam s autami bez problémov, bolo z čoho vyberať.

zoeeoz
1. sep 2022

@anshelia ja to zas vidím naopak, čerstvý vodič si dáva oveľa vacsi pozor a este sa obkukava dookola poriadne a o to viac ak si auto kupuje sám (neviem ci to je tento pripad ale dufam)..jasné, čerstvý vodicak a včera 18 rokov a BMW od tatka je zas iná kategoria
ignorantov alebo az samovrahov 🤮..ja osobne by som ojazdené auto nikdy nekupila (iba upozornujem: nemyslím si, že ak niekto kúpi je to zle)🤔

autor
1. sep 2022

@zoeeoz ano auto si kupujem sama za svoje peniaze 😀
(Ani za muzove nie😂)

anshelia
1. sep 2022

@zoeeoz to je fajn, že čerstvý vodič je opatrný, veľa šťastia. Jazdím 21 rokov, takže nejakú tú skúsenosť z ciest už mám 😉 Ja som si úplne nové auto kupovala ako 22 ročná, 4 roky vodičák. Odvtedy som d

anshelia
1. sep 2022

....odvtedy som už kúpila iba jazdené, skrátka sa mi to viac oplatí. Kúpiš auto za 30000 a keby si ho chcela predať už v ten deň, musíš ísť s cenou dole.. každý máme svoje skúsenosti a preferencie a podľa toho sa zariadime 😉

niekto2hy
1. sep 2022

Po absolvovani autoskoly by som kupil skor nejake ,,jazdne"ked ho niekde ,,skrabnem"nebude to az tak boliet,ako nove.😎

belllinka
1. sep 2022

@ivka225 Raw 4 a Suzuki swift… uplne na nerozoznanie 🤦‍♀️ 😂

zoeeoz
2. sep 2022

@anshelia šťastie nepotrebuje iba nový vodič ale aj ten niekoľkoročný, bodaj by sme ho mali všetci, či už jazdíme rok, 10, 20, 30 😊

biaa
12. okt 2022

Ja som aktualne objednavala nove vozidlo tiež ako vravis nič iné čo som nasla skladom mi nevyhovovalo + mame vo firme peknu zlavu na nove auto ktoré ale musíš objednat z výroby, nie skladovku. A teda mne osobne povedali 9-12 mesiacov nakoľko som sla do plnej výbavy ale môže to byt aj skôr no to ti nik nezaručí.

Kolegovia objednávali za rovnakých okolnosti nejaký mesiac predomnou obom povedali 9-12 mesiacov jeden mal auto po 4 mesiacoch druhý za mesiac a pól ale ten mal stastie nakoľko im zrusil nejaký zakaznik objednavku a auto malo rovnake parametre posunuli ho v poradí.

Inak sa modlim že to bude teda skôr😂😂

44janica44
20. okt 2022

Kia a Toyota rok tam sme si dávali nacenovat, záleží aj od výbavy nieco skôr, niečo neskôr a tak s tým že aj cena sa môže za rok zmeniť - môže to stáť viac. Ľudia čo objednávali cca pol roka do zadu a pomaly im auta predávajú doplácajú pár tisíc navyše oproti pôvodnej cene..

fiafia
20. okt 2022

Kolegyňa si kupovala teraz a reálne to bolo niečo vyše roka čakania...

biaa
23. okt 2022

@44janica44 na zmluve je fixná cena bez dph teda aspoň na mojej s tým že sa môže zvýšiť len v prípade dvíhanie DPH

44janica44
23. okt 2022

@biaa aj malé písmená si čítala? Viem že viacero ľudí takto doplaca

biaa
24. okt 2022

@44janica44 Ano malými písmenkami je tam prace uvedené to čo som písala že sa cena mize menit v prípade zmeny dph cenu Vám môžu menit do podpisu zmluvy nie po nej teda aspoň tam kde objednávam

Strana
z2