icon

Je pravda,že o pohlaví druhého dieťaťa rozhoduje prvé?

katecameron
22. sep 2010

vedeli ste ze vas prvorodeny si vybera ci chce sestricku alebo braceka ?az chcete vediet co bude dalsie dieta pozorne nacuvajte vasim ratolestiam okolo 6mesiaca kazde babo zacina blabotat samozrejme niektore aj skor niektore neskor .Az povie prve slabiky MA-MA dalsie dieta ktore sa narodi bude DIEVCATKO az povie TA-TA bude chlapcek .Sedi to aj u vas ?

Strana
z2
katecameron
autor
24. sep 2010

@jarus1 a co povedala tvoja mala ked uz si v tejto teme

jarus1
24. sep 2010

katecameron...podľa mojich záznamov ako prvé slovo bolo slovíčko haja

katecameron
autor
24. sep 2010

@jarus1 no a potom neskor?

jarus1
24. sep 2010

katecameron 🙂 budeš sa čudovať, ale nedávno som si to prepisovala do pc, takže dalšie slovo bolo slovíčko mama...no osobne si myslím, že pohlavie dieťaťa ovplyvňuje čas, resp.v akej fáze sa nachádza ovulácia, kedy sa spermie dostanú k vajíčku a oplodnia ho...
mám to vyskúšané a funguje to 🙂

katecameron
autor
24. sep 2010

@jarus1 toto poznam aj ja tomu verim len nechapem jednu vec mam synceka ktory bol splodeny 1den po skonceni men. toto mi celkom nejde do hlavy ale starsie dve sedia

jarus1
24. sep 2010

katecameron.....ľudský organizmus je veľmi zložitý...a nie každý cyklus je presný, ovplyvňuje ho množstvo vonkajších i vnútorých faktorov...niekedy si povieme, že výnimka potvrdzuje pravidlo, ale v skutočnosti nikto nevie, čo všetko sa vtedy mohlo zomlieť 🙂

katecameron
autor
24. sep 2010

🙂
@jarus1 jasne ano existuje aj vyprovokovana ovulacia zeby to bolo preto?vtedy pred 4rokmi?

jarus1
24. sep 2010

katecameron 🙂 na to ti sotva niekto dá 100% odpoveď

katecameron
autor
24. sep 2010

@jarus1 natom uz teraz nezalezi to len tak je to sranda

adky
24. sep 2010

ale znie to zaujimavo 😀

misss
24. sep 2010

@katecameron ja som to už niekde počula.. 😀 😀 ..naš maly zacal hovorit MAMA..tak ked o par rokov budeme mat druhe, tak ti dam vediet, ci to fungovalo.... 😀 😀

diddi
Odpoveď bola odstránená
katecameron
autor
25. sep 2010

@diddi 3 mam

diddi
Odpoveď bola odstránená
magic08
25. sep 2010

moja mala zacala nedavno hovorit ba-ba-ba... takze mam cakat druhe opat dievca?

katecameron
autor
25. sep 2010

@diddi to nic ja som chcela vymazat vsetky ze ich tam nebudem mat uvedene ved to nieje podstatne mam ich troch a basta fidli 😉

katecameron
autor
25. sep 2010

@magic08 baba neznamena dievca to musi povedat mama pockaj este chvilu co povie neskor to baba sa zmeni alebo teda pribudnu aj dalsie slova aj moja hovorila baba a potom zacala tata a bol bracek

fathi
25. sep 2010

@magic08
@katecameron - baba znamená po arabsky "otec" čiže Tata 😀 😀 😀

katecameron
autor
25. sep 2010

tak to som nevedela ale u nas by to sedelo 😀

ivka225
12. jan 2012

Moja odpoveď na otázku, či o pohlaví druhého dieťaťa rozhoduje to prvé: Je to jedna z najväčších húpostí, aké môžu človeka napadnúť. Dievčatá, neteší nás, keď muži považujú ženy za hlúpe sliepky, tak ich v tom nepodporujme. Skúste si najprv pozrieť niečo o genetike, kým napíšete podobnú sprostosť.

Strana
z2