icon

Je pravda, že pred smrťou sa polepší ?

bojka22
17. jan 2020

Ahoj, mam na vás trochu zvláštnu otázku.. Stala sa taka vec.. Mame 14 ročného psa.. Z ničoho nič ostal na tom zle (mysleli sme že otrávený z toho ze na prechádzke zobral nejaké kosti).. 5 dní nejedol. Stále bol horšie. Prestal nás vnímať. Keď pil vodu začal ju vracať... Veterinár mu dal cipok proti vracaniu pred dvomi dňami .zabralo to. Včera dal infuziu. Od dnes začal jest. Až veľa. Pije. Nevracia. Začal chodiť. Vnímať nás. Aj pachtiť. Akoby sa prebral k životu.. Dnes bol znova veterinár ho pozrieť a povedal ze je to oveľa lepšie. Bud sa ozaj všetko zlepšilo a dostane sa z toho alebo ako sa hovorí pred smrťou sa zvykne polepšiť. Pes naďalej pije, papá. Samozrejme ešte je trochu slabý veď predsa kolke dni lezal...
Veríte na niečo také ako sa hovorí aj pri ľuďoch ze pred smrťou sa polepší?

Strana
z2
ssandyy
17. jan 2020

@bojka22 viem presne ako sa cítiš. Ja som veľmi veľká psickarka. My cela rodina vlastne sme. Pre niekoho nepochopiteľné, pre niekoho súčasť rodiny.

marsmykkok
17. jan 2020

Ja som mala tiež tak starú fenku chorú nechcela žrať hnačky a tak a raz sa zobudím a ona plná energie a chuti do života na prechádzke zrazu vládala, ale poobede bolo už po nej 😢 Takže stáva sa to ale nemusí to tak byt a veľa ľuďom alebo psom sa nepolepsi vôbec ale často sa aj na krátko polepší.

sunny8
17. jan 2020

14 rokov je na psa dosť 🙂 mňa môj psík sprevádzal od škôlky až po maturitu. Po maturite odišiel ;( postupne mu ale zdravie odchádzalo .. prekonal žltačku mal zničenú pečeň (údajne od kliešťa) padali mu už zuby (bol aj operovaný kvôli tomu aby mu zmiernili zápal) mal bolesti kĺbov a posledné dni len ležal. Zomrel v spánku 💔 odvtedy som sa nevedela na iného psíka naviazať a už to ani nikdy neurobím. To bola strata akoby odišiel člen rodiny. Počítajte s tým že to môže prísť hocikedy. Užívajte si psíkovu prítomnosť naplno ♥️♥️

bojka22
autor
17. jan 2020

@sunny8 tetaz som bola za ním. Začal sa hrať co dlhoooo nie. Ja neverím ze sme si mysleli ze včera zaspí aj on navždy a dnes toto. Kiež by ešte aspoň chvíľku vydržal ❤️

sunny8
17. jan 2020

@bojka22 držím palce nech je s vami čo najdlhšie 🍀🍀🍀 človeku dlho trvá kým sa zmieri s tým že tu nie je .. často si na svojho psíka spomeniem 😔

bojka22
autor
17. jan 2020

@sunny8 na člena rodiny sa zabudnúť nedá ❤️

lija22
17. jan 2020

@bojka22 pevne verim, ze bude vas psik ok ❤️ napis za den dva ako sa drzi

bojka22
autor
17. jan 2020

@lija22 dobre dám, vedieť 😊😊

katka2505
17. jan 2020

Pri ludoch velka pravda.Muzova starka bola na tom velmi zle,bola tazko chora,v pondelok sa jej velmi polepsilo a v stredu umrela.Zajtra ideme na pohreb

bojka22
autor
17. jan 2020

@katka2505 to mi je ľúto, úprimnú sústrasť

modrykoniicek
17. jan 2020

Neviem..Naša mala rakovinu.Zo dňa na deň prestala stáť už ledva chodila.A museli ju uspať po 3 dňoch.
Len by sa trápila.

xili99
18. jan 2020

@modrykoniicek toto je strašné, len som si to prečítala a sa mi slzy tisnú do očí. Je mi ľúto, keď sa takét veci dejú ☹

kiwi3
18. jan 2020

mne to raz povedal jeden patolog, inak velka slovenska kapacita, ze pred smrtou sa casto ludom polepsi. odvtedy ma to obcas napadne v nejakych suvislostiach

modrykoniicek
18. jan 2020

@xili99 S mužom sme preplakali celý deň.Fenku mal od 20tky a všade chodili spolu.Našla sa pohodená v diere na ulici ako šteniatko.
Chemoterapia ju udržala na žive trochu dlhšie ale čím ďalej to bolo horšie.
Bola členom rodiny.

Je to smutné ak zviera alebo človek ktorého sme milovali zrazu odíde.
Ale bola tu s ním celé roky kým bol sám (14 rokov) 🙂 a odišla chvíľu potom čo som prišla ja.

Asi tu každý máme svoju cestu.

bojka22
autor
19. jan 2020

@lija22 ten pes je ako vymenený. Plný života energie celý deň beha po vonku už ho nemáme v pivnici ale spí vonku lebo vo vnútri všetko trhal. Samozrejme ma aj koberec aj seno v bude. Chodím ho kontrolovať a vždy vyjde von

lija22
19. jan 2020

@bojka22 ej tak snad je vsetko zle za vami ;) nech sa vam dari, nech este nejednu papucu znesie zo sveta 🤪

nelinka2009
26. mar 2025

@bojka22 ahoj, rodim ta akk to sk psíkom dopadlo?

netti87
26. mar 2025

@nelinka2009 Aj ja som zvedava 😊

svokrinjazykmonika
26. mar 2025

@bojka22 býva to tak ale držím palce aby sa ten váš z toho vyliečil a preto je mu lepšie

Strana
z2