Je pravda, že sa dieťa po krste zhorší?
Je pravda že sa dieťa po krste zhorší ?
Ja poznám tuto poveru presne naopak. Že po krste začne dobre spat a podobne. Samozrejme, ze sú to len babské povery 🙈. Ani jedno z mojich 3 deti sa po krste nijako nezmenilo, ale vždy sme sa smiali ze “od dnes už bude spat”
😂 to akoze fakt? 🤣
@zorkahorka bohužiaľ fakt 🤣
Hej brutálne zhorší. Začne dostávať päťky z matiky 😂
Nič v zlom, ale takí kresťania by ste predsa nemali veriť nejakým poverám. Nie je to hriech? 🤔
Nie. Ani som o tom nevedela a ani som si nič nevšimla pri žiadnom z mojich detí (3ks). Je to hlúposť. Ale ak tomu veríš, tak môžeš si niečo vsugerovať a potom ti to už ani pán farár nevyvráti.
Ale áno, je to pravda. Ak dieťa dáš pokrstiť ako 1-2 mes. nemluvňa, okolo 3 rokov bude strašne trucovať, možno sa bude hádzať aj o zem. V 13-16 ročné bude neskutočne odvrávať. Ale krst za to nemôže, ani to nezapríčiňuje. Je to dané vývojom a možno aj nesprávnou výchovou. Kľudne daj dieťa pokrstiť a modli sa, aby bolo dobré. 😉
Ja ti neviem. Krstit chces, do kostola teda asi choodis (i ked teraz je moda dat pokrstiť iba preto, aby bolo pokrstene, mnohi ani nevedia preco sa dieta krsti) a na povery veris? Je to trochu v rozpore. Nie, dieta sa krstom ani nezlepsi, ani nezhorsi, proste ak ti spi naprd, nepomoze ani svatena voda, nadalej bude naprd spat. Vyskusane na dvoch detoch. Samozrejme som nekrstila kvoli zlemu spanku 😀
Neviem ako v čom zhoršiť. Práve naopak stáva sa Božím dieťaťom. A hlavne kresťanom.
To ste zas kde taku hovadinu počuli
To je čo za nezmysel?
Teraz som uz vudela vseetko. 😑
Asi..
a co sa mu zhorsi? plet? boze tie temy dnes
@nathalis 😂
Ja sa ani necudujem ze niektori ludia su na tom tak zle ako su, ked su schopni sa spytat takuto uber-hovadinu 😂. Tak vam treba.
@kitycat neboj, zopár vecí na fore ešte odzvie. Ešte je šanca že sa dozvieť niečo nové
@malacibulka obsah plienky😂🙈
Jasne a este mu narastu rohy, upirske zuby a chvost.
Dávaš dieťa krstiť, takže si zrejme kresťanka. Ako môžeš veriť alebo sa čo len zaoberať takými blbými poverami??? Určite má tvoje dieťa aj červenú šnúrku na ruke...🫢

Nie je to pravda.