Je pravda, že sa dieťa po krste zhorší?
Je pravda že sa dieťa po krste zhorší ?
Ja poznám tuto poveru presne naopak. Že po krste začne dobre spat a podobne. Samozrejme, ze sú to len babské povery 🙈. Ani jedno z mojich 3 deti sa po krste nijako nezmenilo, ale vždy sme sa smiali ze “od dnes už bude spat”
Nič v zlom, ale takí kresťania by ste predsa nemali veriť nejakým poverám. Nie je to hriech? 🤔
Nie. Ani som o tom nevedela a ani som si nič nevšimla pri žiadnom z mojich detí (3ks). Je to hlúposť. Ale ak tomu veríš, tak môžeš si niečo vsugerovať a potom ti to už ani pán farár nevyvráti.
Ale áno, je to pravda. Ak dieťa dáš pokrstiť ako 1-2 mes. nemluvňa, okolo 3 rokov bude strašne trucovať, možno sa bude hádzať aj o zem. V 13-16 ročné bude neskutočne odvrávať. Ale krst za to nemôže, ani to nezapríčiňuje. Je to dané vývojom a možno aj nesprávnou výchovou. Kľudne daj dieťa pokrstiť a modli sa, aby bolo dobré. 😉
Ja ti neviem. Krstit chces, do kostola teda asi choodis (i ked teraz je moda dat pokrstiť iba preto, aby bolo pokrstene, mnohi ani nevedia preco sa dieta krsti) a na povery veris? Je to trochu v rozpore. Nie, dieta sa krstom ani nezlepsi, ani nezhorsi, proste ak ti spi naprd, nepomoze ani svatena voda, nadalej bude naprd spat. Vyskusane na dvoch detoch. Samozrejme som nekrstila kvoli zlemu spanku 😀
Neviem ako v čom zhoršiť. Práve naopak stáva sa Božím dieťaťom. A hlavne kresťanom.
Ja sa ani necudujem ze niektori ludia su na tom tak zle ako su, ked su schopni sa spytat takuto uber-hovadinu 😂. Tak vam treba.
@kitycat neboj, zopár vecí na fore ešte odzvie. Ešte je šanca že sa dozvieť niečo nové
Dávaš dieťa krstiť, takže si zrejme kresťanka. Ako môžeš veriť alebo sa čo len zaoberať takými blbými poverami??? Určite má tvoje dieťa aj červenú šnúrku na ruke...🫢

Nie je to pravda.