icon

Je pravda, že sa dieťa po krste zhorší?

23. jan 2023

Je pravda že sa dieťa po krste zhorší ?

ankasek
23. jan 2023

Nie je to pravda.

gionella
23. jan 2023

Ja poznám tuto poveru presne naopak. Že po krste začne dobre spat a podobne. Samozrejme, ze sú to len babské povery 🙈. Ani jedno z mojich 3 deti sa po krste nijako nezmenilo, ale vždy sme sa smiali ze “od dnes už bude spat”

zorkahorka
23. jan 2023

😂 to akoze fakt? 🤣

koniarova
23. jan 2023

@zorkahorka bohužiaľ fakt 🤣

nathalis
23. jan 2023

Hej brutálne zhorší. Začne dostávať päťky z matiky 😂

katyav
23. jan 2023

Nič v zlom, ale takí kresťania by ste predsa nemali veriť nejakým poverám. Nie je to hriech? 🤔

mikadooo
23. jan 2023

Nie. Ani som o tom nevedela a ani som si nič nevšimla pri žiadnom z mojich detí (3ks). Je to hlúposť. Ale ak tomu veríš, tak môžeš si niečo vsugerovať a potom ti to už ani pán farár nevyvráti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
loliki
23. jan 2023

Ale áno, je to pravda. Ak dieťa dáš pokrstiť ako 1-2 mes. nemluvňa, okolo 3 rokov bude strašne trucovať, možno sa bude hádzať aj o zem. V 13-16 ročné bude neskutočne odvrávať. Ale krst za to nemôže, ani to nezapríčiňuje. Je to dané vývojom a možno aj nesprávnou výchovou. Kľudne daj dieťa pokrstiť a modli sa, aby bolo dobré. 😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ajuga
24. jan 2023

Ja ti neviem. Krstit chces, do kostola teda asi choodis (i ked teraz je moda dat pokrstiť iba preto, aby bolo pokrstene, mnohi ani nevedia preco sa dieta krsti) a na povery veris? Je to trochu v rozpore. Nie, dieta sa krstom ani nezlepsi, ani nezhorsi, proste ak ti spi naprd, nepomoze ani svatena voda, nadalej bude naprd spat. Vyskusane na dvoch detoch. Samozrejme som nekrstila kvoli zlemu spanku 😀

bloger
24. jan 2023

Neviem ako v čom zhoršiť. Práve naopak stáva sa Božím dieťaťom. A hlavne kresťanom.

katka1389
24. jan 2023

To ste zas kde taku hovadinu počuli

martinka13
24. jan 2023

To je čo za nezmysel?

kitycat
24. jan 2023

Teraz som uz vudela vseetko. 😑

Asi..

malacibulka
24. jan 2023

a co sa mu zhorsi? plet? boze tie temy dnes

kvetinka75
24. jan 2023

@nathalis 😂

ndrag
24. jan 2023

Ja sa ani necudujem ze niektori ludia su na tom tak zle ako su, ked su schopni sa spytat takuto uber-hovadinu 😂. Tak vam treba.

kvetinka75
24. jan 2023

@kitycat neboj, zopár vecí na fore ešte odzvie. Ešte je šanca že sa dozvieť niečo nové

ana82
24. jan 2023

@malacibulka obsah plienky😂🙈

nwnw
24. jan 2023

Jasne a este mu narastu rohy, upirske zuby a chvost.

zlatovlaska123
24. jan 2023

Dávaš dieťa krstiť, takže si zrejme kresťanka. Ako môžeš veriť alebo sa čo len zaoberať takými blbými poverami??? Určite má tvoje dieťa aj červenú šnúrku na ruke...🫢