Je študent hrdina alebo nevychovanec?
Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.
Aky je vas nazor na to?
@simca06022011 no ved to je ta chyba. Nevies ani, kto to zverejnil, ako sa vola, z akych uctov mas tuto informaciu, ci su doveryhodne, ale uz si ju prebrala, zapadla ti ako dielik do skladacky, ktoru si uz mala vyskladanu.
Fakty su tu ludom uplne ukradnute, riadia sa predsudkami a emociami a potom sme tam, kde sme.
Tu staci zakricat-homosexuali za to mozu! Alebo teraz aktualne-studenti za to mozu! A dav nerozmysla a ide lyncovat…je to cesta do pekla.
@michaelkanr o com tocis?
@martinka13 tiež by som bola hrdou matkou takéhoto dieťaťa
Spominal sa Bombic
Internetový extrémista Bombic sa vraj dobrovoľne vracia na Slovensko. Naznačil, že očakáva väzbu
https://www.ta3.com/clanok/976053/internetovy-e...
Študenti odmietajú Ficove slová o "troch fackách". Varujú pred šikanou, ktorá núti ľudí opúšťať Slovensko
https://www.ta3.com/clanok/975991/studenti-odmi...
V roku 2023 sa dôchodca vyhrážal pani prezidentke Čaputovej. Treba si pozrieť TB Smeru kde sú Fico, Gašpar, Kaliňák, Para. Je zaujímavé že ako sa menia postoje k jednotlivým kauzam.
@eva8 "Študenti odmietajú Ficove slová o "troch fackách". Varujú pred šikanou, ktorá núti ľudí opúšťať Slovensko"
Ved nech opustaju. Pridu vonku a hned pochopia kde, kedy a komu treba podavat ruky.
Za tohto muza by som sa v zahranici nepostavila. Keby niekto ku mne prisiel ze tuto tento Slovak, tak hned poviem ze nie, toto je problem a verte ze vsetci by to akceptovali. Preco? Lebo nikto nechce vonku slovensky problem.
@softiesofie Len aby si Teba vobec niekto v zahranici vsimol. O tohto studenta sa bat nemusis, ten sa nestrati.
@dskjhfdlkdjhl Prave sa chystam a ako si povedala, dufam ze si ma niekto vsimne...(ironia).
O studentovom pristupe som sa vyjadrila.
@adkoalauri podla mna ho rodičia preklínajú. Teraz vytiahli
Media, že jeho brat jazdil 16 ročný pod vplyvom marihuany, nabúral, poškodil vozidla, nereagoval na výstražné výstrely. Jeden syn nevychovanec, druhy feťák jazdiaci bez vodičáku.
@mapa ...koho som chcela mlátiť po všetkých častiach tela? 😃 O čom točíš? Iba facku by som mu dala. Všetci tu obhajujú problémového žiaka, ktorý sa (zatiaľ len) údajne vulgárne správal aj k rodičom, či trénerovi, bil ich!, bol to nezvládnuteľné dieťa (aj teraz mu ide z očí čisté zlo) jeho zdrogovaného brata za volantom naháňa polícia - ak je to pravda, zmení niekto na neho názor? A akože on mohol mlátiť rodičov, to je v pohode 😃 Ale ak by za to mal dostať jednu výchovnú, idete sa tu z toho zblázniť, lebo chudák chlapec...😄 Ja nechápem...
@tramtada31 no a čo tým chceš povedať, že nabúral? Danko nabúral tiež pod vplyvom všetkého možného a pritom je to starý ...a druhý prečo je nevychovanec? Ty si vychovaná? Podľa mňa nie..v hlave nasraté nemá, ocenenie nedostal nadarmo a je to mladý zrelý človek čo klamárovi,ktorý zavádzal, ovplyvňoval médiá a starých ľudí nepodá ruku..koniec koncov veľmi dobre to vie aj Pele, aj k tomu zaujal jasné- a veľmi dobré stanovisko!!Dobré ráno Slovensko, tlieskam,že mladí ľudia chodia s otvorenými očami a nie sú ako ovce!
@danyelia to máš marné, si tu sama proti presile, radšej sa stiahni pre vlastné dobro
@karolinakr ...iba pre to, že nejdem s davom?
@danyelia koľko detí si vychovala? Aby ťa život nefackal viac,ako znesieš
Presne som vedela, ze sa najde niekto, kto vytiahne to, ze aj tento vyhraval sutaze a zacne ho porovnavat so Simonom. No, normalny clovek sa aspon zamysli, aby nevypustal nejake voloviny. Buran zostane buranom.
@adkoalauri Ďakujem za opýtanie, vychovala som 4 deti a život ma trochu prefackal rakovinou v tehotenstve ale aj inými životnými problémami, dodnes som onkopacientka, ktorej sa choroba môže kedykoľvek vrátiť a zomriem... Na druhej strane mám vyštudované 2 VŠ, jednu s červeným diplomom, športovú kariéru za sebou, deti reprezentujú SR v športe, syn je často oceňovaný mestom, mám úspešnú prácu s dobrým platom a nejaký (ok, poviem to slušne) ,,tajtrlík,, @markusrasford (ok, tak asi ho trápi, čo si o ňom myslia muži, keď u žien mu je to jedno) ma tu bude úboho urážať. Nechválim sa, len ma udivujú bytosti ako on a jemu podobní - prd vedia o človeku a jeho živote, na základe jedného názoru (ktorý si myslí VÄČŠINA Slovenska) by ho najradšej zastrelili - ale tak je to ich vizitka a inteligencia 🤷🏼♀️

@markusrasford mne je z toho normalne zle, ved tu cast populacie uplne stratila zdravy rozum!
Uz by som sa nedivila, keby z bombica spravili splnomocnenca vlady pre zmier v spolocnosti a vsetci, ktori by s nim nechceli rokovat, by boli odsudeni na nutene prace a obvineni z nasilia a mozno aj popierania holokaustu, nech je skaza uplna.
Taka osoba by mala chodit po kanaloch a byt zakazana a nie ze ju tu nejake popletene osoby este sleduju a adoruju a tvaria sa pri tom ako svatice.