Je študent hrdina alebo nevychovanec?
Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.
Aky je vas nazor na to?
@simca06022011 no moment. Pele není žiadna autorita. On žije z mojich daní, nie ja z jeho☝️
Je to človek, ktorý má vlastný názor. A nakoľko ešte zatial stále žijeme v demokratickej krajine (aspoň na papiery) kde ma každý človek právo vyjadriť svoj názor, tak nerozumiem tomuto cirkusu co sa okolo neho zbehol. Kde je napísané, že sa máme klaňať politikom? Ak nesúhlasím s ich názormi a sú mi nesympaticki tak to dám aj najavo. Rovnako ako máme právo aj ísť demonštrovať, toto bola istá forma jeho demonštrácie. Fandím mu, je to frajer.
@simca06022011 a ako sa hovori tomu, ked politici nabadaju dav, aby vykrikoval o prezidentke, ze je americka k*rva? To je diplomacia tiez?
@simca06022011 asi 2x som sa pýtal TEN KTO SVOJHO SUPERA VO VOLBACH NAZVE VOJNOVYM ZLOČINCOM A VIE ZE KLAME tak ten je čo? Morálna autorita alebo ľudský odpad?
@simca06022011 jasne, preto sa treba pchat Putinovi. Tak si to myslela?
@dskjhfdlkdjhl to oni nevideli a nepočuli. To je iné ona bola od PS. To sa nepočíta. Voliči Smeru a Hlasu majú rovnakú DNA od nich sa nedá očakávať nič kultúrne a zmyslu plné
Žiadny politik nie je autorita! To kde ľudia beriete???
Tiez si myslim ze ruku podat mohol. Nie som, nikdy som nebola a ani nikdy nebudem volicka smeru/hlasu a im podobnym ale ked sa uz rozhodnem prevziat si ocenenie na mieste, kde viem ze sa stretnem aj s ludmi, s ktorymi nesuhlasim tak tu ruku zo slusnosti podam. A ked uz chcem strasne vyjadrovat nazor , tak tam nepojdem vobec a ocenenie odmietnem. Zdena to spravila spravne.
@markusrasford netusim o akom prispevku v Nitre to pises?? To bude asi nejaky omyl
@markusrasford Ani to, ze Fico nazval Pellegriniho buzerantom nevadi, on moze vsetko.
Tí ktorí sú proti si zjavne neuvedomujú, že keby na študenta nepovedali ani mäkké f už by sa na to zabudlo 😁
@softiesofie a to ho nenapadlo ze mu bude ruku podavat a gratulovat k uspechu? Opakujem - bud tam nejdem vobec alebo sa spravam ako slusny clovek, svoje politicke nazory si ma ventilovat inde, toto nebola politicka akcia
@rikarika " iba slovenska žena môže víťaza pytagoriadyb nazvať buranom. Ty si určite vyhrala stredoškolských súťaži neúrekom a chápem že sa za svoje voličské rozhodnutie hanbíš....čo už....nabudúce si snáď vyberieš lepšie🙈"
To ako sa zachoval bolo podla mojho nazoru buranske. Nesuhlas sa da prejavit aj inteligentnejsie ako nepodanim ruky. Ale podla tvojich prispevkov to ty asi nepochopis. A! nevies koho som volila, tak sa ukludni, chuda.
cele je to vtipne, tento nas bazmekistan.
tak fajko pri klobase hovori o prezdientovi ako o vydrbanom buzerantovi a volici sa budu zastavat, ale mlady clovek, ktory slusne odmietol podanie ruky a vysvetlil preco je buran.
za hrdinu ho nepovazujem, ale podla mna ma gule, ze omietol a vyjadril svoj nazor preco to neurobil, a svojich 15 minut slavy ma preto, lebo na to niekto poukazal ako napriklad zilinka (a tom uz tiez koluju clanky, na co vsetko zilinka nereagoval ako blaha ked nadaval na prezidentku) a vsetci to teraz riesia.
myslim, ze pan prezident kvoli toho do vankusa neplace.
v tejto suvislosti mi vyskocilo na fb video kolki nepodali pri stretnuti ruku putinovi, nepodal mu ju ani kim cung (ci ako sa to pise).
myslim, ze kazdy ma pravo vyjadrit slobodne svoj postoj.
ten chlapec este vyjaril nespokojnost s financnou podporou, ked boli na tej olympiade, ze nemali ani len rovnake tricka ako druzstvo.... mimochodom vyzdoba na tej ceremonii stala vraj 36 tisic, pricom minuly rok 4tisic, takto sa setri v case konsolidacie, ved co pan prezident si navysil rozpocet na prezidentsky palac, tak koho to trapi.
@dskjhfdlkdjhl pchat?
@markusrasford nerozumiem, preco sem stale tahas volby.. kazdy mal svoju moznost sa tam vyjadrit a klamstva a pod veci si odhalit, niekomu to vadilo/inemu nie. proste vrana k vrane sada, kazdy si vybral podla seba.
@rikarika Pelle je prezident. Ci sa ti to paci, alebo nie. A kazdy prezident, zije z tvojich dani. Tak ako z tvojich dani zije xy statnych zamestnancov. myslim, ze s tymto to nic nema.
@heln zvlastne, ze kritizuje aj financnu podporu ale nema problem ruku podat ministrovi
A preco by si nemal prevziat ocenenie, ktore ziskal skrz svoje vedomosti a sikovnost... to nebolo statne ocenenie.
@simca06022011 áno prezident žije z mojich daní. A zároveň nie je žiadna autorita.
@simca06022011 áno tomu nerozumieš. Chápem. Študenta odsudzujes. Kto verejne klame a kandiduje na prezidenta a výhra nemá sa čo ohradzovat voči svojmu moralnemu kompasu. On nieje autorita ktorá si zaslúži obdiv.
Ja sama neviem....v situácii,v ktorej žijeme je super dávať nejaké signály,že nie sme len hnojom tejtl mafie , ktorá nám tu vládne....ale bojím sa ,aby nebol príkladom pre mladých , ktorí si opäť zoberú to svoje....
Teraz keď tak čítam,je oslavovaný do nebies...
Len naozaj sa obávam,aby arogancia nebola chvalena a pretláčana....
Kľudne mohol cenu odmietnuť, neprijať ju.
Teraz ako príklad dáme tomu,ak niekto dá výpoveď v práci,alebo dostane výpoveď,si nebude podávať ruky ,lebo vedúci ....?
Neviem no....
Obávam sa ,aby to nemalo ešte horši dopad ...
@simca06022011 ano pchat, comu nerozumies?
Vyznamenanie prijal a ruku nepodal. Je to hanba
@candii označiť Ivana Korcoka za vojnového stváca je co? Hrdinstvo?
Ja mu fandim. Vidno, ze len inteligentni ludia nepodporuju takyto odpad.
Dúfam, že sa mi raz z mojich synov podarí vychovať rovnako skvelého mladého muža. Ako sa vyjadril, nechcel podať ruku klamárovi, a je jedno, či je to pápež alebo prezident.
A to je aj rozdiel medzi nimi. Mladý muž ešte môže raz získať aj Nobelovu cenu, pán Pellegrini bude vždy už len klamár.
@markusrasford schválne som si ešte raz prečítala tému či je v nej zmienka o Korčokovi. Nie nie je, tak nechápem prečo ho do nej zatahujeme. Vyjadrila som len svoj názor čo si myslím o študentovi. O Korčokovi sa môžeš baviť s niekým iným

@dskjhfdlkdjhl diplomacia sa tomu hovori. Bezne, desatrocia dlhe, mozno aj storocia, si politici a diplomati, ruky podavaju. Kto chape, ten chape, kto nie, ten nie.