icon

Je teraz nejaká zľava v Bonprixe?

buducamama
13. okt 2021

Ahojte, neviete, ci je teraz nejaka zlava na Bonprix? Dakujem😊

deedol
•
13. okt 2021

skus kod ZENA

katkasmacka
•
13. okt 2021

Ahoj,ja tam mam ucet a v kolonke zlavove kody mam 0...ak by nieco bolo,mala by som to tam....teda podla mna neni akcia teraz

simca06022011
•
13. okt 2021

No.. ked je akcia tak na titulnej stranke to vzdy vidno. Myslim ze minuly tyzden bola akcia este, bahadzovala som si nejake veci.

buducamama
autor
•
13. okt 2021

@deedol dakujem, funguje😊

miskamicha
•
13. okt 2021

@katkasmacka aj ja som to tak mala pricom akciu mali... doprava zdarma a 30% na tovar...nesla mi uplatniť.... myslela som zr je to len na urcity tovar a ked som objednala a potvrdila tak uz to zrazu slo.. / uz mi nechceli zlavu nijako uplatnit pricom som im pisala asi o 3 hod na to/. Bola som ich stály zakaznik alr uz od nich neobjednam, nerobia nic k spokojnosti zakaznika

rebeca89
•
13. okt 2021

@deedol super, ďakujem aj ja 😍

luci_ba
•
Autor odpoveď zmazal
•
mpg
•
13. okt 2021

@miskamicha Oni mávajú zľavu dosť často, treba trochu počkať. Minulý týždeň bola, tak som tiež objednávala, chcela som takú skrinku na topánky a s tou zľavou sa ju oplatilo kúpiť.

janetinka27
•
13. okt 2021

@buducamama mali teraz akciu 20% zlava a doprava zadarmo, platila do nedele vratane. ale akciu mavaju casto.

miskamicha
•
13. okt 2021

@mpg ano ved prave preto som chcela objednat takmer stale objednam ked maju zlavu 🙂 cize ten kod aom nedavala prvykrat..zlavu mali vypisanu ale nechcelo mi ho vziat. Spravilo by mi to vsetko zlavu cca 10€ ale uz mi to nechceli napravit a o tri hodky nešlo objednavku zrušiť ☹

janetinka27
•
15. okt 2021

ahoj, teraz je zlava 15 % a dorucenie zdarma nad 25e, plati do 17.10.
aspon tak mi to vyhadzuje stale ako reklamu na obrazovke. skus kuknut