icon

Je to koniec leta alebo zmena počasia?

5. aug 2024

Baby myslíte že už skončilo leto? Mám na mysli také leto ako bolo v júli. Mne už večer zima, ráno tiež. Zatváram na noc okno. Dnes som sedela von v mikine a dlhých nohaviciach

Strana
z3
tehulka2011
5. aug 2024

urcite nie

janai1
Odpoveď bola odstránená
beata_k
5. aug 2024

Ano

autor
5. aug 2024

Joj ja dúfam že nie :/ nadávala som keď bolo tak veľmi teplo ale teraz som zistila že mi chýba

mamickalisticka
5. aug 2024

Ešte hlásia nejaké horúčavy ku koncu týždňa, ale ja keď vidím ako je skoro už tma, prepada ma smútok. Neviem ako zvládnem tie skoré tmy na jeseň a zimu😭

deti95060810
5. aug 2024

noci sa predlžujú a sú chladnejšie...
preto máš pocit že leto už odišlo...ešte prídu aj 30tky, len tie noci sú už chladnejšie...deň je podstatne kratší

autor
5. aug 2024

@mamickalisticka no presne aj toto! Ale to ako keby z ničoho nič prišlo toto

deti95060810
5. aug 2024

@mamickalisticka moje deti sa už tešia... že keď bude škaredo a oni s knihou v posteli...

doriiis
5. aug 2024

Ale kde...veď tento týždeň má byť až 40 stupnov

pribinak
5. aug 2024

Budúci týždeň prichdza peklo

madeincssr
5. aug 2024

Svata Anna chladno zrana. August (stanari poznaju) uz noci a rana rezke (okolo 10° C). Ale zas netreba byt smutny. Sezony vyletov v poslednych rokoch trvaju aj do konca oktobra. Treba si brat oblecenie aj/aj a posediet si niekde vonku (pri dobrom pivku/vinku) hoci v mikinach az do tmy (ked trilkuju netopiere) je predsa parada.

judit47
5. aug 2024

Kazdy den 30 a aj 35 mne ti ako zima nepride😂

guiseppinka
5. aug 2024

Dnes 22st o 7 rano vieden, v poprade v sobotu bolo cez den 18 stupnov. Aktualne mame u nas 22 stupnov... minuly rok bolo celkom teplo a potom zrazu druhy augustovy tyzden prudke ochladenie, kedy cez den bolo u nas max 14 stupnov... mam aj fotky na nastenke niekde...

doriiis
5. aug 2024

U nás takto 😀

liusa82
5. aug 2024

@autor ešte sa zapotíš neboj🙂 no ale asi podla toho kde bývaš .Ja som tiež pozerala počasie a od zajtra sa to má postupne lepšiť a na budúci tyždeň u nás vidim aj 35 stupňov.Mne je dneska tiež nejako zima ale len na nohy a predminulý deň ked bolo tiež tak chladno nejak do 23 som normálne trošku nascípala ako som bola na dvore

zuzubb007
5. aug 2024

@pribinak určite také isté peklo hlásili pred týždňom hlásili na dnes 37 stupňov, úplne im to vyšlo a dnes 24 🤣, nevedia predpovedať na viac ako jeden den

januska12323
5. aug 2024

Pozri si predpoveď. Ja konečne nechám v noci otvorené okno komplet a môžem sa aj paplónom zakryť. Win win.

vanilkovazmrzka
5. aug 2024

Neskoncilo. Ale nevadi mi ze v noci je chladno a da sa vyvetrat. To fakt nelutujem.

mercy13
5. aug 2024

🍂🎃

lindous
5. aug 2024

@mercy13 toto som uuuuplne ja 😂😂

mercy13
5. aug 2024

@lindous ako ja, preto som dala foto, ja sa tešim 😂

marcellka32
5. aug 2024

Teraz je fajn, ja nepotrebujem sa potiť furt

sulavikova
5. aug 2024

Pre mňa je tu zima. Som letný typ a po 3 týždňoch v teple už vyťahujem aj ponožky a tielko ako babka🤫

marca12
5. aug 2024

Tak ja dufam,ze jul sa uz nezopakuje. Tie horucavy mi vobec nechybaju. Aktualne pocasie mi vyhovuje. Konecne sa da dychat,vyvetrat....Jul sme prezili vo vode,uz ani to kupanie ma nebavi 😀

anjelicek26
5. aug 2024

Nám v nemecku dnes začala škola, tak mi to pravdu povediac aj úplne vyhovuje🫣😅

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
5. aug 2024

Baby to kde chodíte na také teploty? Ja mám na celý týždeň max 30 stupňov a zamračené každý deň. Veď napr dnes sme mali s malým obed na terase, počasie také že no dalo sa. Najedol sa, išla som ho dať spať (spal 40min) medzitým začalo pršať. Vstal vyšli sme na terasu a ja som nechápala. Hned otočka dnu, tepláky, ponožky, mikina a malému aj deka. Ja dúfam že bude ešte leto.. Veď august má byť Fajný teplý mesiac.. Prišlo to nečakane.. Zrazu, ochladenie a skorá tma

zuzanaete
5. aug 2024

Posledne roky aj september byval teply. Je normalne, ze v lete su aj chladnejsie dni. Leto urcite este neskoncilo.

draculla
5. aug 2024

V Poprade uz zacinaju listy menit farbu, a to bez srandy.

mamickalisticka
5. aug 2024

@deti95060810 ja som tiež milovala to jesenné obdobie, kým som nemala deti. Potrebujem ich čo najviac unaviť vonku, ešte nie su vo veku, že by si pekne čítali. Za to ja som 🥹

Strana
z3