icon

Je to nespokojnosť s prácou?

sobicatko
9. dec 2015

Čaute dievčatá,

chcem sa spýtať, teda chcem možno bližšie poradiť. Mám totiž taký problém: po ukončení vysokej školy som nastúpila do zamestnania. Avšak to sa zmenilo na moju nočnú moru: robím už po škole rok a pol, asi pred 3/4 rokom sa mi začali vyhrážať, že zrušia naše oddelenie, že nás vyhodia, že sme ,,nuly", podotýkam, mne už rozkazuje aj sekretárka. Robím robotu asi za 4 ľudí...Pracujem nad rámec, pretože podľa nich som pracovala len na 70 %. ☹ Už fakt nevládzem. momentálne mi z toho šibe. Teraz som na dovolenke, lebo som chorá a stratiť peniaze za PN by nebol dobrý nápad. Ráno vždy vstávam vystresovaná podráždená, unavená. Z toho sa liečim na úzkosť, ktorú mi vyvolala táto práca. To samozrejme za pochodu, pretože nemôžem zostať doma, takže 3/4 roka tým trpím a som fakt v strese. Asi pred týždňom, dvomi som začala normálne sa báť chodiť po moste, byť pri vlaku, že čo ak moje telo zlyhá a zabijem sa. ☹ Som z toho vážne nešťastná. V práci som stratila aj to posledné sebavedomie, ktoré som mala...a bojím sa zmeniť prácu? Neviem, čo so sebou...neviem ako ďalej, neviem, čo by som mohla skúsiť. Podotýkam predtým ako sa toto stalo som bola v pohode, pracovitá, kreatívna, začala som zdokonaľovať v AJ.
začala som naozaj bojovať: rozhodla som sa, že budem sa chodiť prechádzať, žiadna práca na doma, pretože som pracovala aj ce víkendy a pre iných kolegov. Vrchol bol, keď mi kolega napísal o 21:00 hod. že potrebuje nejakú vec do rána..Vtedy môj muž sa nasral a povedal, či má doma vôbec svoju polovičku??? ☹ Ja viem, je to smutné...Len bojím sa, máme na krku hypo, bývame s prepáčením v ,,riti", kde nechodia dobre spoje a sama šoférovať poriadne neviem ☹

Prosím, poraďte mi, čo by ste robili vy, ďakujem.

Strana
z2
sobicatko
autor
10. dec 2015

@natalym ja ho poznám 🙂 podľa mňa to uvidí...len jemu to dlhšie trvá...

Strana
z2