Je to normálne jednanie?
ahojte chcem sa len poradit ohladom jedneho eshopu ci je takyto postup v poriadku alebo len ja panikarim.
Kupili sme si tovar cez v eshop v hodnote takmer 400 eur-ked nam dorazil domov zistili sme ze sme si objednali nespravne rozmery..zaplatili sme vopred prevodom na ucet-- o dva dni sme tovar v zmysle reklam. podmienok odoslali naspat cez kuriersku firmu riadne zabaleny aj so stitkami na vratenie ktore nam od firmy prisli ..to bolo v pondelok, v pondelok som zaroven pisala aj emailom ziadost o odstupenie od zmluvy na tovar..do dnesneho dna sa mi vsak z tej firmy neozvali..ked som tam v utorok volala ci prisiel tovar v poriadku a ze som pisala aj ziadost o odstupenie tak chlapik co mi zdvihol telefon ma vysmial ze ešte nic neprislo a ze oni sa tym zacnu zaoberat az ked tovar pride skontroluju to a az potom odpisu..kuriersej firme som volala ze tovar dorucili v utorok poobede..dnes je vpiatok..je toto ok podla vas?
@lucka_ke nieje to tovar na objednavku..ale to nemozu ani odpisat ze ano evidujeme vasu ziadost a pod?...
ak je to velka firma, tak ono to chvilu trva, kym to zaeviduju v sklade, potom skontroluju, a potom preposlu na financne oddelenie. clovek za telefonom nema ako mat prehlad o tom, ake baliky im prisli na vratenie
súhlasím, veľký sklad má desiatky vratiek denne, nezvykne sa odpisovať, že potvrdzujeme prijatie... proste to skontrolujú, zaevidujú a vrátia ti peniaze
@lucka_ke dobre ukludnili ste ma..lebo stalo sa nam raz ze sme mali s tym problem ..co sa tyka vratenia penazi..islo o ovela mensi tovar do 30 eur..ale vratili nam peniaze az o tri mesiace..pritom lehota bola tiez do 14 dni..
Dufam ze ti to klapne lebo ja mam posledne roky len zle skusenosti s akymkolvek nakupom- vratenim - reklamaciou. Daj vediet som zvedava

eshop má na vrátenie peňazí 14 dní od doručenia tvojej žiadosti o odstúpenie, dovtedy musíš počkať (a ešte to nesmie byť tovar robený na objednávku, vtedy nárok na odstúpenie nemáš)