icon

Je to normálne, že po otázke o zdraví ochoriem?

3. jan 2025

Ahojte, mam taky divny problem. Asi dost divny. Stale ked sa ma spyta niekto "ste zdravi" hned ochoriem. Je to normalne? A stale sa to vypytuju a mna uz ide slak trafit. A dnes ma rovno do hrobu poslu, lebo uz asi 5 clovek sa ma to spytal. Mali ste nieco podobne?

lienka9
3. jan 2025

Tiez nemam rada take otazky.ja odpoviem,ano nastastie vsetko fajn a zaklopem si :D je to asi hlupost a nesuvisi to s nicim,ale mam taky zvyk :D

terka402
3. jan 2025

Blbosť. Povery. Ešte si aj tri krát klepkať na drevo,železo,hlavu,...🤯
Dúfam,že budeš zdravá a vyriešiš si tento mýtus!

bloger
3. jan 2025

Nemusí sa jednať hned o prekliatie. Možno len potrebuješ posilniť imunitu.

sisska96
3. jan 2025

Ale prosíííííím ťaaaaaaaa, nepreháňaj

jaskolka
3. jan 2025

Čiže keby sa to neopýtali,tak ty neochories,alebo čím viac ľudí sa to pýta,tak tým budeš viac chorá,alebo ako to myslíš?
Veď to je bežná konverzacna fráza,niečo také ,ako keď sa ľudia bavia,aké je počasie,alebo ako sa máte....
Jednoducho teraz je zima, bývajú bežne virózy či nádchy,tak proste sa ťa človek opýtal,čo si zdravá,nič iné za tým nehladaj.

kikusenka1
3. jan 2025

U mňa to je zas tak ze keď si vymyslim, ze som chorá tak ochoriem😂

januska12323
3. jan 2025

Prestaň pripisovať jednej vete taký význam, všade okolo sú choroby tak ich zaujíma či ste zdraví to je celé, žiadne prekliatie. A ak sa ti to náhodou stane tak skôr si od tej osoby niečo chytila.

viestta
3. jan 2025

Slusny clovek zacne debat vseobecnou otazkou Ako sa mate? alebo Ste zdravi? V tejto dobe ked kazdy druhy ma nejaky sopel, kasel, chripku je opytat sa cie ste zdravi nie je nic neobvykle. A tie tvoje konstrukcie, ze za kazdou takou otazko ochories, to je len v tvojej hlave. Ochorela by si aj keby sa ta nikto nepytal aky by si ochoriet mala, lebo si niekde chytila nejaky pritulny bacilcek alebo virus.

lenka.25
3. jan 2025

Minule som prišla do práce , ale som nebola namaľovaná , nestíhala som a kolegyňa , si v poriadku , vôbec nevyzeras dobre a pol hodinu opakovala , ako vyzerám nezdravo a veru , hneď mi prišlo zle , začala som si namýšľať všetky choroby sveta 😅 . Doma ma to hneď prešlo 🤣

autor
5. jan 2025

Ja si to vravim, ze je to blbost. Ale kym sa to nikto nespyta som ok. Akonahle sa niekto spyta a uz to pride. Bud ja, muz alebo syn. Dnes uz ochorel muz. Uz fuka nos, boli ho hrdlo a kasle. A tak to bude pokracovat a ja tiez budem chora. A na imunitu uz som vybrala vsetko co sa dalo. Uz si zacinam mysliet, ze je ta otazka prekliata. Nema niekto nejaku radu ako by som s tym vedela zatocit. Cervena nitka okolo ruky alebo co. Ved to nie je normalne.