Áno fakt. A fakt je aj to,koľko chlapov na to čumí a niečo ich na tom rajcuje. 🤣
Dnes asi nezaspim....😁
@lilianka28 veru nepozerala, normálne šoková terapia toto🙈
A tato tetka ma kolko rokov?
🤦♀️
Pozrite počet ľudí, ktorí ju sledujú 🤔
@dskjhfdlkdjhl myslím že niečo cez 60
ona je nejaka psychicky narusena...najlepsie nepohoršovat sa nad nou a ani ju nesledovat.
No inak v tých nákupných maniačkach čo predvádzala🥴
@vesimelonimarsista dnes som ju objavila a padla mi sánka🧟
A to je este slabsi odvar.
@lilianka28 klobúk dole,ak má 60,keby sa upravila a nerobila zo seba to čo robí,tak by celkom ušla
@lalilla koho?
Neviem ci mas ig, ale ked si niekedy das to okno kde su videa fotky roznych ludia, tak niekedy mi to vyhodi take individua ze neverim, ze toto su schopni ludia natacat, robit.
Bola dvakrát v maniackach. Bolo mi trápne aj za ňu.
Videla som ju v maniackach. To je iny zjav ta zena
tato pani...cele zleee.raz som okomentovala prispevok v tv,ze preco sa prizivuju na psychicky chorych ludoch.bolo mi pani luto.zavolaju ich do relacie,aby sa na nich narod smial.ubohe.vsak pani vyzera milo.no ale to spravanie-uprimne vazne som si myslela,ze je mentalne zaostala.a ona mi napisala zopar sukromnych sprav.nadala mi....ze ona je normalna matka dvoch deti,ze je komparzistka,ze ludia sa chcu bavit,atd. no nechapem co sa uraza,ked sa prezentuje takto.keby toto robi moja mamina,tak sa za nu hanbim.na nete mi sem tam vyskocia jej videa.podaktore su fakt na zvracanie.
Ano toto je realne😀

Žiaľ fakt.
Si asi nepozerala pred časom nákupné maniačky. Tam sa predviedla.