icon

Je to podvod?

14. dec 2022

Stretli ste sa s tým už niekto.?
Podvod podľa vás?

Je to podvod?
Strana
z2
tykat
14. dec 2022

Na toto sa teraz odpoveda tymto obrazkom. A ano je to podvod.

alenah31
14. dec 2022

@crazy_cat_lady Ona sa pytala ako k tomu podvodu dochadza. Odpovedala som. Preco to niekto urobi? Opytaj sa toho komu sa to stalo a podviest sa nechal🤷‍♀️

ahhola
14. dec 2022

14.02 to končilo?
Dobre ide, ojebabravac

dzepeta
14. dec 2022

Ako to skoncilo s tym podvodnikom?😁

bucecka
14. dec 2022

Aj na mňa to pred pár dňami skúšali. Mala som inzerát a ozvali sa cez whatsapp. Nahlásila som to na whatsappe a zablokovala. Tiež písali, že sú z Brezna

autor
15. dec 2022

@ahhola nie
Potom už neodpísal.
Inak ma normálnu fotku so synom.

autor
15. dec 2022

@dzepeta ešte neviem. Už neodpísal.

bilancia
15. dec 2022

pravdepodobne ti moze aj poslat nejaku fejkovu stranku na packetu kde mas zadat udaje o karte , heslo ,cvc proste vsetko a vybielia ti ucet

brembo
15. dec 2022

Odpíš mu,že si podala trestné oznámenie na polícii ako pokus o podvod.

kiwi3
15. dec 2022

@nevenka podla mna to nie je automat, mne napriklad pisali aj take, ze napisu zajtra. neviem, ci by vedel automat na vsetko reagovat

deedol
15. dec 2022

fotky mavaju casto ukradnute :(

autor
15. dec 2022

@deedol to sú zmrdi čo dokážu.
Našťastie sa neozýva.

karolinakr
16. dec 2022

@janai1 haha

karolinakr
16. dec 2022

Ja som dala inzerat, ze kupim knihu do 3 sekund sprava na whatsup ulisny hlas - mam knižočku, poteším? ja že bléeee a rovno blok

pusinka_1
7. máj 2024

@janai1
Pred chvíľou som pozerala nejaké podobné diskusie a dve boli z Namestova ale o to nejde ale oboje bolo tak že poslal link na inzerát s tým že je to ešte aktuálne a keď človek odpovedal áno tak mu poslali spravu že poslu kuriéra ale že ÚPLNE takú istú proste ani jeden rozdiel pismenko po pismenku takže na 99÷ to je robot.

Strana
z2