Je to pomeranian alebo malý špic?
viete poradit?

@ellwie5 špice sú všeobecne dosť uštekané a temperamentné psy so sklonmi k nervozite. Dá sa nájsť aj výnimka, ale je to vlastne taká ich všeobecná charakteristická črta. Máme kríženca z útulku a špica v ňom odhadne hneď každý kto sa trochu psom venuje (najmä na rôznych psích akciách čo sme pochodili). Kamarátka mala špica, už zomrel na starobu (tak isto samec) a bol povahovo typický špic, podobný nášmu :D Malé štekavé klbko, čo nemalo rado zmeny ale milovalo svojho majiteľa a to veľmi oddane. Záleží na akú povahu psa natrafíte, každý je jedinečný, ale mali by ste asi s tým počítať, že majú isté povahované črty 🙂
@zuzankach kolko si zaňho dala? Oni su dost drahy raz tu bola diskusia, ze jej velky pes napadol pomika. Tohto sa tiež bojim ale raz si ho chcem kupit splnit sen.Oni si vedia vytvorit citovy vztah s panom či su len taky kabelkáči ?
@karolinakr no dosť som dala aj ja za ňu , fenku mám , akurát som si založila chovbu stanicu , chodím s ňou aj na výstavy , tak hádam sa nám podarí mať aj šteniatka , dosť ťažko rodia ... Pomeranian nieje žiadny kabelkovy psík 😃 má rád prechádzky , zimu ,leto , naša aj vodu , je to psík do voza aj do koča ako sa hovorí 🥰 a deti má tiež veľmi rada , je to taký malý jašo 🥰

@123andy123