icon

Je to pomeranian alebo malý špic?

123andy123
1. sep 2020

viete poradit?

Je to pomeranian alebo malý špic?Je to pomeranian alebo malý špic?Je to pomeranian alebo malý špic?Je to pomeranian alebo malý špic?
Strana
z3
katka708
28. okt 2020
ellwie5
12. feb 2021

@erika8383 ahoj, prosím ta, akú má povahu? Sú veľmi ustekane? A vhodné ku deťom? Akurát zvažujeme kúpu tohto plemena, ale nemám s ním žiadnu skúsenosť ani nikto známy 🙂 Ďakujem..

zeleny_dinosaurus
12. feb 2021

@ellwie5 špice sú všeobecne dosť uštekané a temperamentné psy so sklonmi k nervozite. Dá sa nájsť aj výnimka, ale je to vlastne taká ich všeobecná charakteristická črta. Máme kríženca z útulku a špica v ňom odhadne hneď každý kto sa trochu psom venuje (najmä na rôznych psích akciách čo sme pochodili). Kamarátka mala špica, už zomrel na starobu (tak isto samec) a bol povahovo typický špic, podobný nášmu :D Malé štekavé klbko, čo nemalo rado zmeny ale milovalo svojho majiteľa a to veľmi oddane. Záleží na akú povahu psa natrafíte, každý je jedinečný, ale mali by ste asi s tým počítať, že majú isté povahované črty 🙂

erika8383
Autor odpoveď zmazal
zuzankach
14. feb 2021

@ellwie5 ahoj , ja mám pomicka a pol ročného syna , všetko v poriadku , je k nemu veľmi nežná , pravda je že steka , ale všetko je o výchove , nieje taká že by vkusne stekala, proste keď chce zasteka, ale je to pes takže čo by sme chceli 😂🥰

karolinakr
14. feb 2021

@zuzankach kolko si zaňho dala? Oni su dost drahy raz tu bola diskusia, ze jej velky pes napadol pomika. Tohto sa tiež bojim ale raz si ho chcem kupit splnit sen.Oni si vedia vytvorit citovy vztah s panom či su len taky kabelkáči ?

zuzankach
14. feb 2021

@karolinakr no dosť som dala aj ja za ňu , fenku mám , akurát som si založila chovbu stanicu , chodím s ňou aj na výstavy , tak hádam sa nám podarí mať aj šteniatka , dosť ťažko rodia ... Pomeranian nieje žiadny kabelkovy psík 😃 má rád prechádzky , zimu ,leto , naša aj vodu , je to psík do voza aj do koča ako sa hovorí 🥰 a deti má tiež veľmi rada , je to taký malý jašo 🥰

zuzankach
14. feb 2021

@heidi4 toto je len strih boo, takto pomeranian nevyzerá

em_aa
10. jan 2022

@noami12 mohla by som Vás poprosiť o Radu? Idem si totiž kupovať pomeraniana a vôbec neviem rozoznať šteniatko poma od špica vedeli by ste mi s tým nejako pomôcť ?

zuzankach
11. jan 2022

@em_aa keď pomeranian tak jedine s PP z chovateľskej stanice

noami12
18. jan 2022

@em_aa jasne kľudne sa ozvite do správy🙂 pomôžem vám

zuzankach
19. jan 2022

Mám chovateľsku stanicu , kľudne sa pýtajte 😊

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Strana