icon

Je toto normálne na stránke s hračkami?

27. júl 2023

Boze, ludia, je toto normalne, ze na stranke s HRACKAMI pre deti sirili taketo bludy? 🫢 Odpadla som. Fuj ten otraveny svet kam speje. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

hiro
27. júl 2023

@valeria_h To ti fakt vadi ako sa kto oblieka? Ci len ked sa tak oblieka homosexual? Ked sa tak oblieka hetero tak nevidim ze by ti to vadilo (napr rozni spevaci/herci atd).
A ta/ten Miss? Ja si sice tiez myslim ze by tam mali sutazit len rodene zeny (a nie ani po hormonoch+operacii) ale zase asi im najskaredsia tam nepripadala...

kvetinka75
27. júl 2023

@valeria_h vieš ako to je, každý zájde tak ďaleko ako mu dovoliš. Čo dovolíme, to tu bude

kvetinka75
27. júl 2023

@hiro myslím, že jasne napísala čo jej vadí na obliekaní. Keď nechápeš, tvoj problém. Kto chce pochopí. Kto nie, hrá blbého

valeria_h
27. júl 2023

@hiro Nepodsuvaj mi svoje lži. Buď tej lásky. Ďakujem.

pkgirl30
27. júl 2023

@jankalukasova ja zase chcem a musím uvažovať nad inými vecami

viestta
27. júl 2023

@hiro a ak vyhra miss taka, ktora je vlastne len uspesnym projektom plastickych chirurgov, tak to uz nevadi tiez... Nie je uz teraz jedno uplne jedno ci mala vitazka zakrok na hrudniku alebo v medzinozi? O prirodzenu krasu tam nejde uz desatrocia

valeria_h
27. júl 2023

@kvetinka75 Tak vidíš ako to otočil pekne 😁

hiro
27. júl 2023

@kvetinka75 "Nech mi ukážu jedného obojpohlavného človeka" - no, neviem ci ti to niekto bude chciet dobrovolne ukazovat ;) :D
https://en.wikipedia.org/wiki/Intersex#Ambiguou...

jankalukasova
27. júl 2023

@pkgirl30 áno... Ale práve tie súvislosti Ti dajú odpoveď na otázku, prečo každý kto s Viglaským súhlasí, je automaticky skatuľkovaný ako rusofil. A teda napriek tomu, že príspevok je zdanlivo o Rhodose, aj v ňom to môžeš vidieť. To zlý zlý zlý západ môže za požiar... A ešte aj Čapútovú do toho ťahá. Keby vládol hranol, asi by tam nehorelo.
Ale je to tak, každý máme právo na názor, ktorým prezentujeme svoje postoje, hodnoty a zmýšľanie.

pkgirl30
27. júl 2023

@jankalukasova každý jeden má svoj podiel viny, jak západ tak aj východ , ako Caputova tak aj Fico

ankare
27. júl 2023

@viestta ja som nenapísala,že ini nešli hasiť. Ja sa pýtam, kto okrem nás tam vlastne pomáha.

jankalukasova
27. júl 2023

@pkgirl30 v súvislosti s požiarom na Rhodose???? 😲😲😲

annm81
27. júl 2023

@kvetinka75 Ja ti pokojne takého človeka ukážem. Uznáš potom, že sa mýliš a v realite takí ľudia existujú?

viestta
27. júl 2023

@ankare nuz neviem kto okrem nas pomaha, v kazdom pripade asi nebudu v slovenskych novinach pisat napriklad o Poliakoch, ktori mozno pomahaju inde, nie na Rhodose

kvetinka75
27. júl 2023

@annm81 tak to by som rada videla. A možno je to 1 z miliardy. A nie tie zástupy, ktoré sa k tomu hlásia. Uznávam, že sú v prírode anomálie, ale tie sú skôr výnimkou bez zásahu človeka ako pravidlom

hiro
27. júl 2023

@ankare "Ja sa pýtam, kto okrem nás tam vlastne pomáha" - google nic nenasiel? ;)
Napriklad tu spominaju krajiny ktore poslali hasicske lietadla, hasicov, hasicske auta:
https://civil-protection-humanitarian-aid.ec.eu...
"7 water-bomber airplanes together with more than 50 aerial firefighters were deployed to Greece from the rescEU and EU Civil Protection Pool fleets positioned in Italy, France, Croatia, and Cyprus.
360 firefighters and 108 vehicles were deployed from Poland, Slovakia, Romania, Bulgaria, and Serbia."
+ citam ze este Malta a inde by si urcite nasla este spomenute ine krajiny: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/det...

ankare
27. júl 2023

@viestta vieš, mne ide o to, že keby pomohli viacerí, ten požiar uhasia rýchlo, rodos je malý ostrov. Preco sa nevieme zomknut v takejto situácii?
Sestra je teraz v Grécku a keď sa jej pytaju domáci, odkiaľ je a povie, že zo Slovenska, tak vravia: Jeej, Slovensko nám teraz veľa pomaha.

pkgirl30
27. júl 2023

@jankalukasova hovorim vo všeobecnosti nie o Rhodose

moonlight1210
27. júl 2023

@riyadh "uz dokonca pedofili nekrofili atc sa budu povazovat za normu"

Nemyslim, ze sa budu povazovat za normu, lebo tam uz sa prekracuje uplne ina hranica, ako pravo na citenie sa nejakym pohlavim.

jankalukasova
27. júl 2023

@pkgirl30 aha. No, tak s tým ja napríklad nesúhlasím.

pkgirl30
27. júl 2023

@jankalukasova to je úplne v poriadku 🌞

viestta
27. júl 2023

@kvetinka75 nevyvinute, zle vyvinute vonkajsie pohlavne organy nie su az take vzacne ako sa ty nazdavas. Rodia sa deti s muzskymi vonkajsimi znakmi, pritom geneticky su to zeny, rodia sa deti s nevyninutymi muzskymi znakmi a pritom geneticky su to muzi. To, ze sa ty o tom nedozvies neznamena, ze neexistuje, a ak sa take stane, tak urcite sa to "nevynasa na verejnost" lebo je to traumatizujuce nielen pre rodicov ale hlavne pre toho cloveke, ktoreho sa to tyka. Takze tvoje "hadam viem co mam medzi nohami" je viac ako povrchny pohlad na vec.
O tom, ze sa moze stat, ze sa clovek neidentifikuje s fyzickym telom, v ktorom sa narodil mozes len pomĺemizovat. Vies posudit ci to je len "modna vlna" alebo jeho skutocna trauma? Mas na to dostotok vedomosti aby si toto vedela skutocne objektivne posudit?

annm81
27. júl 2023

@kvetinka75 Takže dôkaz, že sa mýliš v tom, že každý vidí, čo má medzi nohami ti nepridám priamo, lebo to tu môže byť vnímané ako citlivý obsah a porušovať pravidlá fóra, ale googli pojem ambiguous genitalia - ak nenájdeš nič, pošlem ti fotku do súkromnej správy.

Okrem takýchto porúch vývoja tu máme aj iné, napr. na úrovni DNA - trebárs Kintlerferov syndróm, alebo kombinácie X0, XYY... No a keďže vidíme, že k takýmto veciam dochádza na iných úrovniach, nie je logické predpokladať, že k nim bude dochádzať aj na úrovni mozgu? Iste, časť ľudí sa na takýchto "módnych vlnách " znesie, lebo sú chorobní exhibicionisti, alebo majú iné problémy. To ale nič nemení na tom, že veci nie sú ani zďaleka tak jednoduché, ako si mnohí fanúšikovia dráčikovych statusov myslia. Ja som minule videla žobrajúceho invalida, ktorý po skončení "šichty" pokojne odkráčal s barlami pod pazuchou. Znamená to, že invalidov treba zatvoriť do ústavu a nestarať sa o ich potreby?

mateson
27. júl 2023

Tam už mali byť ruské Be 200. Prečo tam nie sú?

kvetinka75
27. júl 2023

@viestta a stále sme iba pri mužoch a ženách, nie pri iných pohlaviach. Ja sa pýtam na tie iné pohlavia. Toto je úplne iný problém.

hiro
27. júl 2023

@mateson "Tam už mali byť ruské Be 200. Prečo tam nie sú?" - Zeby preto lebo tam je uz dost lietadiel z inych krajin?

mateson
27. júl 2023

@hiro nechápeš, nevadí

viestta
27. júl 2023

@kvetinka75 nuz ja osobne nie som tak fundovana aby som v tejto oblasti mohla dat relevantnu odpoved. Moj osobny nazor je uplne nepodstatny, pretoze jednak nevidim do hlav ludi, ktorych by sa to tykat mohlo, jednak neviem posudit ci je to len "hra" alebo je to ich skutocny problem. Teda ak sa kolegium odbornikov, laikov a politikov rozhodne zaviest verejne WC pre tretie pohlavie, pretoze to budu povazovat za potrebne, tak to budem brat ako fakt a bude mi to uplne jedno ci tam je alebo nie je. Na mojom zivote to nic nezmeni, ja budem nadalej pouzivat to, ktore pouzivam doteraz a bude mi uplne jedno kto bude pouzivat to tretie. Urcite sa nechystam vystavat s protestnym transperentom pred tymi dverami a osocovat ludi, ktori tam pojdu.

kvetinka75
27. júl 2023

@viestta tak to ani ja, je mi jedno kto tam bude chodiť - toto je úplne iný problém, ktorí majú ľudia s napr. nevyvinutými genitáliami a pod. Toto je jedna vec. Druhá - správne si podotkla, nevidíme do hlavy druhým a tak nebudem podporovať a tváriť sa, že je normálne chovanie také, aké prezentujú niektorí ľudia- napr . na pochodoch - ako poznamenala valéria - chlap v tangáčoch vo vysokých opätkoch, reťaz okolo krku - to je akože v poriadku? Pre niekoho možno áno, pre mňa nie. Nepotrebujem ja takýchto ľudí šikanovať, vysmievať sa im, ale podporovať to určite nebudem.

lonely66
Odpoveď bola odstránená